I hunt alone

When you see me
You've been trying to hide
I could eat you
And it feels just allright
Any cold winter night
You will all die
When my prey is wounded
That's my only holy moment
You might move in herds
I hunt alone
When I see you, I don磘 hate you, I cry
When you've seen me, you've been all paralized
I'm the beast that you fear, in the shadows of night
When my prey is wounded
That's my only holy moment
You might move in herds
I hunt alone
Any cold winter night, you will all die
I'm the beast that you fear, in the shadows of night
When I see you, all I need is to smile
When my prey is wounded
That's my only holy moment
You might move in herds
I hunt alone


Mmmm...............Mustasch

Jag blev rånad igår, fick reda på att skitskolan inte kan uppfylla ett sketet önskemål, sprang in i en dörr, gav min katt en astma attack (det gick bra) och pratade med en väldigt berusad person..vilket fick det att skära till i hjärtat..


Lekte fotograf med nya mobilen igår..ska lägga upp bilder senare. Modell: Eivor

Look so many stars to see
They rule the universe and watching me
They can't have pain
But they don't know the feel of a warm summer rain

Look so many souls there are
We are as many as there are stars
But we are in pain
God knows that our tears are warm like summer rain



Vad gör man inte för kärleken?

Sitter här vid datorn, svettig och jävlig..Bara för Tobbes skull! Har inte duschat än, efter mit ca 2 timmars långa träningspass, bara för att få snacka med honom. Så här gick det till: Tog moped upp till träningen, tränar en timme, går ut till mopeden, inser att batteriet är slut, måste dra hem mopeden till mamma o pappa och sedan glatt cykla hem i regnet..kul? NOT! Nu kan jag inte duscha, för det är enda gången på typ hela veckan jag pratar med bebos. Ska vänta tills han nattar sig :P ENda vilan var när Malin var god nog att dra och jag åt mini toblerone hos mor och far.

Över till bättre saker (innan min dag blev förstörd) har jag lekt med Eivor och fått min mobil! Tjiihooo!!

bye bye

Tisdag

Ointressant dag i största allmänhet, skolan, diska, laga mat, läxor..sen kom ju förvisson Malin o P, så vi åt kladdkaka och myste is tärsta aöömänhet..det var kul..Sen drog jag hem o nu sitter jag här. Det enda denna dag har gett mig är väl lite funderingar SOM jag fått svar på..ganska coolt, har annars bara funderingar utan svar. Jo, jag insåg att jag började sakna, undra o reflektera en viss sak, men insåg sedan "vad är det jag saknar?" Ja? Vad är det..i stort sett inget..ingen vettig person saknar väl nåt som till största del gjorde en negativt laddad..men det är undrandet som stör mig..vad är det denna gång liksom? Trodde inte det var ett dugg, det bara fanns inte längre, vilket inte rörde mig i ryggen. Men idag insåg jag att det visst var ngt som hade orsakat det..eller ja, jag antar väl det..

Men men, jag har det jag behöver med de jag har :) And I like it!

Synd bara at folk ska tro saker som inte är sanna dock..

Jag älskar Tobbe, idag igen :P

Buhuhu..

Kvällen i Lördags blev hååård. Vill inte tänka på det, men men...shit can happen..Igår var en mys dag..åt den bästa maten som kan tänkas en sån där, slappa o ta igen sig-dag, Köttfärslimpa, potatis o grönsallad..mm! Mmm..Idoit som jag är satt ja o vänta på att födan skulle bli klar och insåg att jag väntat en timme på köttfärslimpan i ugnen, och jag satt aldrig på värmen..så med var jag igår...nu ska jag o bubblan lägga oss och sakna underbara, vackra Tobbe :) I love him <3 Just nu skulle jag verkligen behöva honom också..Amanda skrämmer upp mig så..sånt gör inte en riktig vän..grr..

Heddah

I don´t wanna talk about it..

Isch, ifår var inte himlans kul..det kan jag ju säga..eller vad vet jag? Förlåt alla alla, speciellt Lina o Malin som fick stå ut med mig. Jag är väldigt ledsen..sorry, sorry, sorry..skulle ringa er o säga detta, men jag vill inte veta vad jg säger förlåt för, klarar inte det just idag.

Igår döpte jag min katt i faderns, sonens och den heliga kattens namn till Eivor Tummelisa Hjördis Olsson Johansson.

Liten tjockis

Hmm..har en känsla av att jag och lilla Hjördis kommer bli små rullande bollar snart..Amanda o Malin också då. Tobbe skjutsade hem oss från skolan idag..vi ville ha glass..slutade med två kakpaket och en chokladkaka. Vi åt upp ett helt kakpaket i väntan när han var vid bolaget o sedan en chokladkaka...vi kommer bli tjockisar allihopa.

Amanda hävdar att min katt är bortskämd när jag berättade om pannkaks incidenten igår. Ganska roligt faktiskt: Igår gjorde älskling pannkakor, då skulle katten ha tyckte jag..och hon fick ju givetvis serverat på ett fat på bordet. Men undertiden jag gjorde i ordning hennes lilla fat så satt hon på brdet och nosade på pannkakorna på serveringsfatet, hon slog på dem så hon fick pannkaka i klorna och tog ett bett på de flesta pannkakorna, sen skulle Tobbe flytta henne till hennes tallrik och då fick hon panik (hon trodde ju att hon inte skulle få pannkaka) och bet tag i en pannkak som hon menade att hon skulle ta med sig..ganska roligt syn kan jag ju säga :P

Igår hände även en läskig grej, när jag kom hem frågade Tobbe om jag hade badat imorse, jag sa givetvis nej (hur skulle jag hinna det?) då drog han med mig till badrummet o visade ett badkar fyllt av vatten! Läskigt värre, då badkaret var TOMT när jag åkte hemifrån på morgonen. O katten kan inte precis ha fyllt på badkaret och stängt av kranen själv..vilken fara, ett badkar fyllt med vatten och en kattune alldeles ensam..usch! Vill inte tänka på vad som kunnat hända..något jag dock tänker på är HUR kunde badkaret fyllas fullt med vatten? Fyfan va läskigt!! 

Barnet Lovisa

Jag saknar mamma o pappa!! Jag saknar ngn att prata med, förutom kissekatten då. Jag pratar mycket med henne..men det känns lite ensidigt :P Jag saknar min familj med andra ord..o som det är nu kan jag inte ta med mig Hjördis hem heller..varför kan inte Tobbe jobba hemma? Varför kan DU inte det? Nej, nu ska mysan sova...hon har sovit en timme sen jag kom hem..det blir stocksovning inatt med..

Adjö!!

Första

Skoldagen, nej usch o fy o tvi! Började med att jag kom tjugo minuter försent och att Alice trodde jag var Olivia och berättade hennes individuella val..Sen var det rast i ca två timmar, gick till domus och köpte en bra mapp för alla löspapper, en ämnesmapp alltså, köpte lock till bebisens kattmat och även en söt, rosa boll till henne. Kattsson var dock rädd för bollen, tror den var lite väl stor..ungefär i storlek med hennes huvud. Men nu leker hon iaf. Sen hade jag psykologi och sedan mjuklödning..jag kan ju säga att jag funderar starkt på att byta bort mjuklödningen till ngt annat..vara med Amanda eller ngt..detta var hemskt..själva lödningen verkade lätt..men jag var enda tjej, fick sitta själv, lite avskilt och kunde inte be ngn om hjälp..plus att läraren sa : Titta här grabbar, när han menade hela klassen! Kände mig lite utstött..faktiskt..sen fick jag skjuts hem med Amanda och hennes mor..det kändes mycket bra..då jag kunde komma hem till katten tidigare.

Jag åkte med den senare bussen så hon inte skulle bli själv så länge, plus att jag tvingade Jessica att gå upp o mysa med henne / fylla på matskålarna runt lunch. Men det kändes ändå väldigt hemskt..imorgon har jag lång sovmorgon som tur är..men på Onsdag är det heldag! Usch..hon blir helt själv! Om inte mamma kan titta till henne. Hon är nämligen föräldraledig åt sin egna kattunge :P PÅ Torsdag kommer Tobbe vid två o på Fredag är han hemma hela tiden..men jag tycker så synd om henne..fast jag misstänker att hon sover hela tiden..för hon sitter alltid på sin lilla sovfilt (som är i soffan på dagen och sängen på natten) och ser nyvaken ut när jag kommer hem..hon sover ganska ofta faktiskt..hon verkar bara vara aktiv när jag är hemma.

Jag vet att jag tjatar väldigt mycket om katten, men det är för att jag diggar henne så mycket. Idag har hon inte gått på lådan föräns nu..(förutom att kissa då, hon kissar varje gång jag går på toa), hon vill inte gå när hon är ensam hemma. Har varit väldigt nervös att hon var hård i magen. Hon har nämligen fått chokladpudding med grädde o strössel två dagar på raken..katter är ju laktosintolleranta..men men..det verkade ju lösa sig iaf.

Vi har även beställt en klöspekare för 600 kr till henne..det är hon värd.

Tobbe vill byta namn på henne. Jag tycker att Hjördis är väldigt charmigt, men med tanke på att Tobbes farmor heter det och att han inte gillar henne vidare mycket så får man ju förstå honom. Men ändå..hon är ju döpt...Blir det nytt namn tycker jag att Hedvig är bra..hon påminner lite om ugglan hedvig i harry-potter filmerna (har bara sett en, men antar att hon ser likadan ut i alla), men ändå..döpt katt är döpt..o ska vi döpa om henne lr vi bestämma det snart..hon kan ju inte heta Kattson hela livet.

Men nu ska jag o min bebis natta oss tror jag..lekandet verkar avta..

Ha det bra allihops!!

Sista

Idag är sista Lördagen då jag har sommarlov
Igår slutade sommarlovet
Imorgon är enda morgonen jag får sova riktigt länge

Det är det mest deprimerande just nu..men en rolig grej med hösten är det mysiga modet..hehe. Är dock inte en person om skulle kunna sätta på mig gustav vasa brallor bara för att det var mode, men det som råder just nu är precis min stil. Taights..finns det ngt bättre? Ja, såklart är det ju skönare utan byxor..men jämför man taights med jeans är ju valet klart..fast..förvisso det mesta man jämför med jeans är bättre än jeans..I don´t like it..har väldigt svårt att känna  mig bekväm i jeans och skrattar rått och genomskådande till intervjuer med kända modeller där de säger att jeans är myskläder..hah! Säger jag om det..de ljuger för att verka coolare..ingen normal människa använder jeans som myspyskläder..Jaja, en annan trist grej med mig och jeans är att INGA..INGA passar..antingen sitter de för högt upp, eller blir som en blöja fram, skär in i rumpan, har för långa ben, är för vida, är för smala m.m. Därför är taights den ultimata lösningen för mig :P

Ja, med detta stycke försöte jag hitta ngt positivt med hösten..

En annan bra sak är (enligt mamma) att desto snabbare man börjar skolan, desto snabbare blir man klar med den..jippie! Vad väntar då? Jo, mer skola..men men. ibland får man ju lov..

Just för tillfället sitter jag och skriver med P och går och tittar på Hjördis, som sover, lite då och då..japp, en liten katt är här..hon är väldigt söt, jag är givetvis förälskad, men jag tror Tobbe är värre..han är på A..A..rapido nu och innan han gick gav han mig två pussar o sa sedan "Nu räcker det, jag ska spara till katten också" hehe..jag tycker det är väldigt charmigt :)

Hjördis är skeppskatt och mycket söt :)

Skriver mer om det lilla vidundret imorgon!

Ha det bra o hoppas ni festar mer än jag denna, sista lördagskväll i sommar! :D

Inte bättre idag..

Idag känns värre än igår, jag saknar ngt jag aldrig haft..men det var ju så nära :( Hoppas lilla Hervor får det bra..som ni alla kanske förstår började bråket mellan oss om en katt som jag och Tobbe skulle få. Sedan spårade det hela ur till hennes vanlliga omogna beteende och nu blir det ingen katt, men däremot har Tobbe fått smaka på både det ena och det andra skällsordet och diverse påhittade historier. Hon hävdar att hon inte är arg på mig, bara var enda gång jag tar upp Tobbe..då börjar hon antingen att ignorera mig eller går därifrån och tror att hon har övertaget. Vilket hon har haft..hon har domderat om vilka regler som ska följas om jag ska ha katten..och då menar jag JAG inte Tobbe..så som det var från början. Hon började även att hota med att om jag inte går med på detta så får en tant Hervor. Jag vägrade att gå med på det hela, ungefär direkt hon anklagade Tobbe för en sån hemsk sak att jag började gråta konstant (jag är en fjolla ibland, jag vet :P) jag sa att jag inte skulle ha henne..hon sa va bra..sen vart det tyst, sen sa hon..okej ta henne ändå då..men då ska det vara kontrakt (hon försökte fortfarande f övertaget) sen skrev jag, förhoppningsvis mitt sista sms till henne, att jag inte kan ta henne då jag och Tobbe bor ihop. Hon blev arg antar jag..o det var det sista jag hörde från henne.

Jag tänkte att det skulle bli lättare om jag inte såg Hervor igen..men igår morse (innan jag tackat nej helt o hållet) kom kattmamma Signe med Hervor hem till mor o far! Hervor hoppade upp i min säng och myste o busade. Sen kom Sofia o sa till Frida att Frida skulle skjutsa hem Hervor sen..sen försökte Sofia att gå in i mitt rum (efter att Hervet hade gått) o då sa jag et par väl valda ord (NOT) "Du går inte in här" och "Stäng dörren efter dig" eller liknande..Sofia blev arg och tog Hervor o stack..kattmamma Signe lämnade hon kvar..Ojoj..

Ni må tycka att jag är lite väl djup i mina personliga relationer nu, men av någon anledning så känns det som att Sofia spyr galla över oss, och inte minst Torbjörn, så fort hon kan..tänkte att några kan ju få höra den riktiga sanningen liksom..

Nu ska jag hem o passa Tea och träna yoga..

Yoga

Tjo!

idag har jag tränat yoga (för nybörjare) kan ju säga att det var underbart och att det verkligen är något jag ska fortsätta med..jag blev så avslappnad, fick in andningen och gjorde övningar som tog, men inte alls kändes jobbigt..helt klart värt de femtio minuter av livet jag slösade :P Plus att detta antagligen kommer få mig att växa, om Amandas teori stämmer dvs, hållningen blir mycket bättre :) Jippie, jag ska sluta krympa!!

Förövrigt har dagen varit en utav de värsta i hela mitt liv..har gråtit konstant i ca två timmar..tur att lilla Tea har varit underbar. Det mesta är utbytt till ilska nu...vissa personer i livet förtjänar inte att ta del i ens liv. Såna ska man inte umgås med, personer som ger en en negativ inställning är inte personer som ska vara i ens umgänge..då blir man en argare person..

Tur att de bästa består <3

Har nyss ätit mumsig pastarätt nu iaf..GOTT!


Yes, no..or?

Ikväll ska jag äta tacos med P..sen blird et filmkväll. Imorgon ska jag även ringa samtal...tänker även ringa oktorn bakom mors rygg.. Jag mår ju faktisakt dåligt av detta..

Träning, tilllökning, ensamt

Snart är det träning, i detta pissiga regn :( Blää...men det blir ju antagligen inget utespring då, så jag ska väl inte bli alltför blöt antar jag..borsett från vägen dit och antagligen hem..Ska duscha där idag så jag bara kan hoppa hem och sedan till lägenheten om allt går som det ska och jag ska hämta Hervor..bara så himla ledsamt att sitta själv en hel kväll..men TV löser väl allt. Trist att jag inte kan tvinga Prec att vara hos mig, hon jobbar ju :/ O Lina med..antar jag, den snippan har ju inte svarat på hela dagen. Hehe! Det ska iaf bli väldigt spännande att..att vad? Ah, vad jag glömmer bort mig hela tden..jag..ja..faan..jag börjar nog bli trött...

Lonley :(

Tjií

Alltid lika deprimerande att vakna på måndagsmorgonen och inse att ens enda sällskap är en bok skriven av Marian Keyes (änglar för tillfället) och en stor ko-mugg fylld med kaffe..ibland är det ensamt. Väldigt ensamt, saknar Tobbe redan på söndagskvällen när vi lägger oss, i förebyggande syfte, då jag kan göra något åt saken :P. Måndagsmorgonen kommer alltför snabbt och tystnaden fyller hela lägenheten. Jag är ingen ensamvarg, som ni kanske märker..nej, ensam kan man vara när man fått för mycket av folk, vilket jag inte har fått nu..stor del av dagen igår spenderade jag ensam, bortsett från ett besök från Sofia, Jens och derar lilla kattunge Gunnar? Adolf? Sverker? Gunvald? Aa..vad den nu heter..tills de döpt honom heter han Jens jr enligt mig..gav förslag på att katten skulle heta typ Henrik eller Johan..bara för att det är så tråkiga namn på en katt, men de avböjde förslagen, de tyckte namnen var för tråkiga för att vara namn på en katt :P

Igår shoppade jag grejer till lilla lakritsremmen, Hervor. Köpte kattsand för 90 kr..en påse! Dyyrt..men då är det inte vanligt kattsand..det är diamanter som får katterna att skita guld! Om det ändå vore så väl, haha..men men, kattsandet ska vara bättre än vanligt, plus att mamma o pappa har det och en katt ska helt inte ha olika kattsand på olika ställen..så det så...sen hoppas jag ju att förpackningen håller vad det lovar..

Har jag nyss spenderat flera minuter i att diskutera kattsand med mig själv? Jag är för patetisk ibland..haha..nu gjorde jag ngt med texten igeeen! Är jag usel på datorer eller?



E-bow letter

Will you live to 83?
Will you ever welcome me?
Will you show me something that nobody else has seen?
Smoke it, drink
Here comes the flood
Anything to thin the blood
These corrosives do their magic slowly and sweet
Phone, eat it, drink
Just another chink
Cuts and dents, they catch the light
Aluminum, the weakest link

But not like the evil version..

Hehe, tänker på den där roliga filmen stup i kvarten =)

Baaad

Hej!

Ska ta mig ett varmt, underbart bubbelbad nu, mums! Sen bär det av för att leta present till Malin, som ska ha kalas idag. Sista dagen som sextonårig brat för hennes del.

Jag är törr idag..

Igår var jag väldigt vacker..synd att jag inte äger en kamera längre, då kunde jag ha visat er..självgod? me? Nooo!

Drömde en mardröm igår, att jag noppade sönder ett ögonbryn..ganska jobbig dröm..

Är trött på min yviga kalufs!

Mjaa

Hallo!

Idag är det torsdag, som ni antagligen vet..om ni inte är dumma i huvet..vilket säkert en del är **host**Amanda**, hehe, nerrå..skooja ju bara. Vi kom ju fram till igår att det var kul att umgås med smarta människor "för omväxlings skull" o då syftade ju jag då främst på dig. Så det finns ju ingen anledning att kalla dig dum i huvet..attans, man kan ju glömma vilken dag det är utan att vara dum..hmm..ska jag sudda ut allt jag skrev? Vad var det för dag nu igen?

Det blev jävligt invecklat..

Igår städade jag mitt rum iaf och fann gamla dagböcker..läste lite och höll på att skämmas ögonen ur mig..borde jag verkligen skriva dagbok nu? Men den jag skriver nu är ju inte trams utan ren fakta om mina nöjen..jaja, får se hur det blir..har ägt min dagbok i en vecka nu och skrivit två gånger..bådar det gott? jag skriver ju här ändå..hehe..men jag svabblar mer nonsens här..för mycket kaffe idag..

Övningskörde med pappa idag..första gången med nissan..fyfaan vaknäppt allt blev..jag körde iväg ganska glatt, men insåg att bilen var jävligt tyst o pappa lyssnade högt på radion så jag var lite rädd när jag växlade, har bara kört diesel förut och den orkar ju lite mer, men men..bilen var också jävligt lätt på gasen så det blev lite hackigt i början..men men..plus att pappa aldrig svarade på  mina frågor utan sa bara "Avgör det själv" är det så det ska va, far? Hehe..sjag ska förresten ringa läkaren imorgon, Prec..duktigt va?

I like Hervor!


Stöllåking t Karlstad

Bara på måfå sådär åkte jag, mor, Frida och Lina till karlstad idag..hehe. Orkar tyvärr inte skriva mycket idag, men kan iaf säga: Prec, we need to talk! Har du pratat med Sören? Aja, allesammans. Sören (tränaren) ringde mig när vi åkte hem och frågade om jag kunde hjälpa till på bingon, vilket jag inte kan..anyway..Strax efter att jag svarat kommer en ny låt på skivan oppningsrepliken är "Rony, vafaan!" (Ronny och Ragge alltså) Så det Sören hör är alltså " Hej det är Lovisa...Ronny vafaan!" Ganska kul för alla andra i bilen...ganska kul när jag tänker på det också..men men. Är ju inte ens säkert att han hörde..anyway, kalla mig törr, men jag har jävligt kul under tiden.

Påminner mig om när jag och Torbjörn nyss träffades och jag berättade massor av roliga historier då jag, eller andra, ramlat (ett ganska roligt skrattämne för mig). Tobbe sa först typ "Aj då.." tystnad..han lider med dem...jag säger "Men det är ju kul"..Tobbe sitter tyst en stund och säger sedan "Ja, när man tänker efter är det ju ganska kul.." men egentligen tycker han inte att det är kul..inte än idag heller skulle jag tro..han skrattar mest för att jag har så roligt.

Det var en av de konstiga grejerna med oss..jag har alltid trott att man måste ha lika humor..eller ja, det känns som en viktig del iaf. Men nu, efter att ha träffat honom, så har jag insett att folk med lika humor kan bli jävligt elaka tillsammans. Jag och syrran är bra exempel..vi är rent utav förjävliga för det mesta..tur att inte så m¨ånga hör, jaja, det jag skulle komma fram till är att jag lärde mig att olik humor kan vara bra, vi har jävligt kul tillsammans nu, även om jag tyckte att han var en torrboll och vice versa i början.

Blev lite besviken idag då jag inte hittade en underbar BH med matchande trosa till idag. Har sett den förr, men ej idag..vilket antagligen är bra, då jag köper nya underkläder så fort jag får chansen..ca 1 gång i månaden. Det är mycket roligare är  andra kläder..vet inte varför..är väl underklädesfanatiker..kan inte förstå mig på folk som hatar att köpa det..eller jo det kan jag nog, jag hoppas jag aldrig hamnar i den sitsen..I LOVE undies!

Nu skrev jag ju långt ändåå!

NoneNone

Tänkte på er idag..som alla andra dagar..

Dagbok!

Vilken piss utan kamera..har sett så mycket underbart denna helg och inget hamnade på bild..gaah! Tur att det finns proffs som fotat så man kan ta :)

Jag har börjat skriva dagbok! Äkta dagbok, för hand menar jag :) Blogg är ju också trevligt, men jag lär ju inte ha kvar den om 20 år, då jag kanske vill läsa dagbok och minnas denna tid. Plus att det blir lite mer personligt o så kan man klistra upp minnen man får på sina resor, typ klistermärken o band och sånt..har bara skrivit en gång nu hittills..men det blir mer tror jag..

Anyway! PIP - Mustasch..vill någon gissa på hur många låtar viu hörde så gör det nu....tio sekunder på er....räkna..Gissa ni på tre har ni rätt.. TRE låtar!! Fyfaaaan! Det man sett fram emot mest och vad blir det om inte paj av allt! Mraa..jaja, de var underbart bra och Ralf (Ralph? ) är så jävla bra. Värsta gitarrsolot och sen väntar man på några bra ord från honom..vad gör han ite då om inte rapar i micken..går därifrån, går tillbaka och rapar igen..så jävla rockigt! Sen hade han skickat ut en Jack Daniel's flaska och sa att den blev likt dagg på en klöveräng. Så drack han öl hela tiin också..han är Rock n' Roll..han är sveriges svar på Lemmy Klimister. By the way..Lemmy heter egentligen Ian men när han var pank   sa han alltid Lend me vilket på dialekt o slang blir Lemmy..I didn't know that!
 
Såg även på Turbonegro, längst fram, why liksom? Det finns ju större fans än mig om man säger så..Men de var ganska roliga, den ena hade sjömanshatt, den andre cowboyhatt, den tredje krigshjälm och sångaren hade flätor..jaja. Helgen resulterade i en Håkan T-shirt, en pin, en Motörhead T-shirt och en Black Label Society t-shirt..Tobbe råkade ta small :P BLS är väl inga jag hör på ofta..och antagligen inte många av mina läsare heller..men de har iaf gjort en bra som börjar med doaööoooööoööoöoöoöoöoöo..vet ni vilken jag menar :P Haha!

Ska duscha om mysa baby nu!

Over and out!

"För många ramlande sängar att ramla i"

Igår: Håkan! Äntligen, det blev av! Jag och syrran stod längst fram. Frida längtade efter sina favvolåtar, men de kom aldrig. Jag fick höra en del av mina..men det förstås..alla hans låtar är mina favoriter.. Fick toppenplatser, men sedan kom jag i en dispyt med en tjej bredvid mig..hon knuffade verklige hela tiden..tillslut stålsatte jag mig, har lite dåligt samvete för detta då hon var rullstolsburen. Skratta, Prec..just do it..det var en svår stund och det finns  faktiskt bra argument..Pinigt iaf..

Jaja, ingen kamera hade jag heller..trist..tänkte köpa en igår med Tobbe...men vi strunta i det...why? Och  mobilen hade han, o han hängde i en soffa. Jaja, sen köpte jag en snygg Håkan T-shirt och en pin från djurens rätt..det är en tjej som kramar en ko och så står det Friends..typiskt mig or what?

Ikväll blir det Mustasch! Wooo!



Alloha igen...ca en havtimme senare.

Vill inte att Frida ska jibba idag..hon ska vara här och glo på Teddybears med mig..och mustasch..nej, jag får hänga med männen jag..hmm. Hoppas det blir bra..

     

RSS 2.0