Späckad hulg!

Haj!

Äntligen helg, äntligen sova ut, eller inte..men det gör inget, för jag har goda skäl till att inte sova ut. Imorgon ska vi till Örebor o bada och sedan sova i karlstad, vilket innebär handling! Wiie, har antagligen redan sagt detta dock.

Idag har jag yogat, är trött..måste städa..


Nu igen..

Counting all the assholes in the room, well I'm definitely not alone, well I'm not alone.
You're a liar, you're a cheater, you're fool, well that's just like me yoohoo and I know you too!

Hallå!

Ja, ännu en dag i mitt liv..det var ett tag sen sist, mina vänner. Jaja, inte mycket har hänt..eller så har mycket hänt bara att jag glömt bort det. Hmm, jaja..har mycket att göra, som vanligt. är också vesen. Alldeles hostig, trött och..ja..knepig (mitt ny favoritord). Så det blir ingen träning för mig, ingen match heöller för den delen..jag ska till Öreborbadet! tjihooo! Det ska bli kul, hoppas jag..har inte varit där på år och dar, men men. Ska ärven shoppa lite med syrret. Älskling fyller ju år snart, så det får bli lite presenter. Men nu blir det dags för lite seriöst skolgrejs. Design och svenska ska det bli!

Heddah!

P.s. Eivor är söt


Sårande

Aaah, när jag bestämmer mig för att skirva ett inlägg så blir allt helt tomt, har ni också känt det? Vad ska man skriva liksom? Det värsta är när det händer mycket under en dag, men när man vill berätta på det blir det tomt. Hmm, jag äter iaf oreos och dricker mjölk till detta. Dagen har varit knepig, bra, men ändå dålig..dålig då jag har många läxor, bra då jag äntligen kommit hem och inte behövt ta hem ngn matte. Den är också bra för att Tobbe kommer hem och det innebär mys och GOD MAT. Måste skriva svenska och kemi..gör det sen.

Förlåt för det där med Ranger Amanda, han är så sexig att bara hans namn gör en knäsvag, och det är ju givetvis det första man ser i en text, har du tänkt på det? När man bläddrar i böckerna söker man liksom efter hans namn på den sidan..eller är det bara jag? Va? P???

Snorig bok

Fyfan, har lånat en bok fylld av snor! Inte kul..

Amanda, du bör ej läsa mer

Hur kan Ranger göra detta? Herregud..under alla dessa år..tror dock att det är något lurt på G.

Jobbigt

Allt känns väldigt jobbigt just nu, har haft två riktgia dyngdagar som verkligen har sänkt mitt humör, att hoppas på en bättre dag imorgon känns skapligt värdelöst, enligt mitt horoskop skulle veckans bästa dag vara måndag, med tanke på vilken skit dag det var så vill jag inte veta hur resten av veckan ska bli..Tror nog inte så värst mycket på horoskop.. Jag är lett, har ont i benen, är trött, har fått springa från bussen till skolan, så nu kommer benen kännas ännu mer, fick simma på tid två ggr, skulle vara hurtig och ta med matte hem men klarar inte de två sista C-uppgifterna, har tusen kemiuppgifter, ska läsa ur en bok..jaa..Kan jag klaga lite mer eller? Det kan jag säkert.. Ja har faktiskt en till hemsk sak att berätta;

Min katt är ju nyfikenheten själv, och jag har ju som sagt kaninen Åke här på besök. Igår skulle jag mata åke och öppnade då buren, Eivor var ju givetvis tvungen att undersöka buren och ramlade i, då försökte åka para sig med Eivor! Herregud, Eivor blev skitförbannad och försökte bita honom i halsen, de sprang runt där i en ring, medan jag försökte lägga undan allt jag bar på och komma till Eivors undsättning, HEMSKT! Min katt höll på att bli våldtagen, herregud! Min andra misse, Maja (som jag har hos mamma och pappa) hon har BLIVIT våldtagen! När hon låg och sov hoppade Ozzy (Sofias dåvarande katt) på henne och försökte para sig..vad är detta egentligen? Fy vad hemskt...!

Jaja, ingen av dem verkar lida av svåra men längre..och tur är väl det. Jaja, ska väl göra lite kemi nu och försöka att tränga undan mitt mattefailure!

Adjö!

ARRRGH

Gjorde långt inlägg i eftermiddags..är det publicerat då? Nooooooooooo, dumma dumma internet..när jag skulle göra det nu så fanns bara två meningar av inlägget kvar! Gaah

Jaja, kan ju iaf meddela att jag använder min laptop nu, är mäkta stolt över mig själv som ådstakommit detta, då jag varit för lat för att dra fram den i sisådär tre månader. :P

I got no reason to turn my head and look the other way
We are good and we are evil
Which one will I be today?

Skönt att höra all ljuv musik jag har på denna :D

 

............

Har tränat matte sen i Söndags för sista C-provet, vad måste jag göra nu då? Om inte träna på nationella inför fredag. Vet att jag verkligen MÅSTE göra det, men ibland behöver verkligen huvudet vila. Fast känner ändå att jag kommer ångra att jag inte gjort så mycket idag när morgondagen kommer. Fastnade på 1 c..patetiskt, jag och Simon kämpade (två ggr) sen gav jag upp..Kul! Jajam ska inte träna förän jag kommit hem från träning och är nyduschad och mysig och ska e top model..orkar inte nu!

Oooh, på Fredag ska jag och P skriva in oss på körskolan, hon kommer dock få lite snabbare än mig, med tanke på att alla har semester när jag blir 18.

Tar förresten hand om Frida och Peters ragu, Åke, nu när de dragit till Gran Canaria (svin). Han anföll mig imorse, när jag skulle ge honom ny mat..gick dock bättre nyss. Nu har han färskt vatten, mat,2 vindruvor och 4 gurkbitar.

P P P

Igår var Amanda här och vi åt (som vanligt) såg på Horton hears a who och så slingade hon mig..får lov att säga att jag var nöjd igår, men idag är det inte lika kul..jag är gul. Ska traska till mamma när hon slytar och höra vad hon tycker..allt min mor säger är sant nämligen =)



Jaja, idag ska jag äta frukost :P och så ska jag se på days, jobba matte, till bibloteket och till mamma o pappa.. Things to do..

Me and Malin

     


 

Neej!

Har jag förvandlats till rotgubbe på heltid? I så fall har Amanda också det, den fylleristen. Hon är mer rotgubbe än jag..jaja. Idag har jag ätit frukost, sett lite på TV, plockat ner granen och ställt undan den. Idag ska jag ställa ner granen i förrådet och kanske, KANSKE lyfta upp bordet som jag haft framme, men det är satan så tungt. Sist fick jag bära det med Lina, OCH plocka ut hela förådet för att få upp det..så chansen att jag av vaktar finns faktiskt. Först kånka alla grejer ut och in i förrådet och sedan kånka det tunga bordet sju trappor upp, känns ej lockande..väntar till älskling kommer hem till helgen. Hmm..Jaja, sen ska jag också hem till Mamma och Pappa, städa lite och leka Med Frida och Peter..sen blir det träning också..ANTAR jag.. Jaja.. Kan ju rapportera senare om något utav det jag planerat blev av..hihi.

Idag är början på mitt nya liv

Kanske återupptagandet av mitt förra liv? Jaja, ska iaf get back on track, jag har levt på godis och sovmorgon hela lovet nu, detta måste förändras, en gång för alla. Herregud, var vaken till halv fyra inatt, dock med sällskap av Amanda, det förklarar ju saken. Nej, nu ska jag börja vara produktiv igen, drömde hemsk dröm om att jag läser en kurs i skolan som jag inte varit på på hela hösten, och att om jag ville ha godkänt var jag tvungen att läsa hela nu på två veckor, ve och fasa! Känner en press över denna dröm fortfarande, jag har inte fått vila upp mig. Eller jo det har jag väl fått. Men inte nog, lovet skulle vara i två veckor till iaf. Vill inte tänka på allt jag måste göra i skolan nu, jobbigt! Jaja, jag har gjort lite framsteg idag iaf, vaknade faktiskt halv ett, det är inte dåligt för att vara jag. Det är bra jobbigt alltihop ibland..

Two thousand and nine

Tjosan!

Tänkte vara lite seriös igår och lägga upp bilder från nyår, men jag förstår mig inte på kameran ordentligt, så det fick vänta. Nåväl, nyårs firandet var väl sådär, kul men kunde ha varit bättre. Jaja, jag och Malin var mycket vackra iaf, och maten var mumsig =) Ja, jag och malin var väl bra i största allmänhet, men andra var lite väl törra ibland..hehe. Igår jobbade Torbjörn, så vi beställde pizza och sen lämnade han mig, såg då på Dirty Dancing och Waterworld och åt fryst marängsviss och popcorn. Känns inte som att denna dag kommer bli värst annorlunda. Tobbe jobbar ju hela, hela, hela tiden...det är tråkigt. Speciellt när vi skulle ha gjort en del viktiga saker idag, som inte verkar bli av nu...kuuul..



Mitt nyttiga liv skulle ha börjat idag, tyvärr åt jag pizza till frukost, det smaka skit. Men från och med nu är jag nyttig då!

RSS 2.0