Söndag

Troja är en så sorglig film, vad är det med alla dessa sorgliga slut. Och jag som är så känslig för sånt just nu..Nej, mer feel-good filmer får det bli för min del. Varför gör de inte film av Marian Keyes böckerna tex? Läser Å andra sidan nu och höll på att skratta ihjäl mig tidigare idag. Tjejen det handlar om har varit ute på fest och skulle hålla koll på hur mycket hon drack genom att dricka Gin o tonic och spara citronskivorna..ganska komiskt, hon blev jättefull och på morgonen vaknar hon upp och ser en kille sova på hennes golv. Han säger "Morrn" helt vanligt och hon svarar detsamma tillbaka lite förvånat. Jaja, det var roligt att läsa iaf..ni får tycka att jag är torr :P

Jag är så kluven, Småland till helgen eller ej??

Imorgon får jag ju veta hur mitt prov gick..hmm..I wonder. Hoppas det gick bra, känner att det är ytterst behövligt nu. Gick ju halvsugigt på fysikprovet så..Men detta prov kändes väldigt bra.

Kan ju iaf trösta mig med att det går väldigt bra i psykologin :P



I never knew I would get this big!



Det är dags att visa världen va vacker min lilla Eivut Eivutsson är :P Hon är ett sötdjur!

Iiih, igår besätllde jag mycken trevliga saker :D Klösmöbel till Bebus, vacker röd skjorta till Tobbe, gardiner, lakan och och och jacka till mig, mycket vacker..plus oversize mössa! Längtar, längtar längtar!! Dock får jag jackan och mössan tionde november, men det är nog för det bästa. Jag är en fattig brud..plus att Eivor ska stereliseras..så det är nog bra att det är på detta sätt :P Å snart kommer mina skor som jag får av moder också :D Jag längtar väldigt mycket faktiskt!

Vill spela innebandy också..tur att vi har träningsmatch på Onsdag, det är så himla kul att spela just nu :) Känns som det kommer gå så mycket bättre i år :D

Förbereder mig på glömskan!

Gud?

Skillnad mellan hundar och katter

En hund tänker: Schysst, de här människorna som jag bor hos ger mig mat, låter mig bo i ett varmt och torrt hus, de tar hand om mig, och bryr sig verkligen om mig. De måste vara gudar!


En katt tänker:
Schysst, de här människorna som jag bor hos ger mig mat, låter mig bo 4i ett varmt och torrt hus, de tar hand om mig, och bryr sig verkligen om mig. Jag måste vara en gud!


Katter

None    None

Katternas hörselorgan är byggda så att den mänskliga rösten smidigt skall kunna gå in genom det ena örat och ut genom det andra.

- Stephen Baker


Om du vill sitta i husets bästa stol får du lyfta på katten.
- Okänd


Om katter kunde tala skulle de låta bli
- Nan Porter


En katt skulle mycket väl kunna bli människans bästa vän, men den skulle aldrig medge det.
-Doug Larson


Min man sa att det fick bli han eller katten. Emellanåt saknar jag honom.
- Okänd


nej??

Hejt!

Söndagmorgon, borde gå ner o kolla om jag kan tvätta mina tights, men jag har ingen ork. KOmmer ändå inte att bli klar till ett o ett hinner jag inte. Har ju fått det trevliga äran att spendera mer än nödvändig tid i Hagfors. Ska spela match där v fem..o då lär jag ju äta o sånt innan, så jag kan inte tvätta med andra ord..får åka hem o göra det istället. Komplicerat allt ska vara. Helgen har förövrigt varit mycket lugn, vilket var lite trist igår, då jag bröt mot min trevliga tradition med Jessica i Torsby, kände mig lite nere pga detta. Tur var ju då att Ballin och Amanda kom och såg på en riddares historia med oss :) Jag lagade också mycket romantisk middag, med levande ljus och allt innan de kom..det var mycket trevligt. 

Igår var jag också hemma hos mor och far på playdate med Eivan. Hon och Tea lekte pälsen av varandra i ca 4 timmar..hon sov skapligt konstant resten av kvällen och natten..skönt! Eivor fick en liten släng av astma attack eller vad det är. Men hon lugnade ner sig snabbt..inte kul att hon blir dålig.

Idag åker Tobbe, ytterst trist..speciellt när det är så mycket, så vi har inte tid med varandra =/ Eller ja, knappt iaf..

Heddah!

Freitag..

Tjo tjo!

Nu är det äntligen helg, det känns väldigt skönt. Har nyss ätit äppelpaj med vaniljsås och ska antagligen hoppa i plurret om en stund..idag ska jag arbeta för att bli frisk..jag ska vila med andra ord. Imorgon hoppas man på anne..ska antagligen spela match på söndag också..vill icke! Fatta va oseriösa jag o Anna kommer vara..det är ju sjukt. Älskling åker på söndag också, inte kul, fast kul på Onsdag då han kommar hem...hmm..jaja,lite kul då. Men ändå..man vill ju vara i nuet. Förvisso sitter han ju här i soffan och jag vid datorn..jaja, ska väl vara lite social då..sen min fluffiga, rosa badrock. Thiihoo, here I come!

He et :P

Aldrig lungt..

Alltid ska det vara något som förstör familjefriden. Är skapligt lett, men ska försöka mig på den nya taktiken; inte älta det så mycket..kommer funka tills imorgon då jag träffar Malin eller Amanda med andra ord...livet är bra jobbigt ibland, vet att mitt kommande påstående inte stämmer. Men nu känns det så: Man kan aldrig ha det 100% bra..löser sig ngt så krånglar nåt annat...

Du borde växa upp och bete dig som den vuxna männsiak du är, men det är väl som en vis kvinna sa (mamma); hon är som ett barn, behandla henne som ett barn..

När ALLT verkade så bra!

Nooo!

Datorn i lägenheten är död! Döööd! Det funkar inte som detr ska med andra ord, jag är mycket ledsen. Men Amanda erbjöd sig att kolla imorgon. Just nu är jag ytterst ensam, mycket sårad och lite arg. Jag bor inte hemma längre! Jag har ett hem och det är i en lägenhet jag inte betalar för. Jag bor inte hos mamma o pappa och det är mycket sorgligare än vad jag trodde. Jag känner mig ensam och övergiven, jag sakanr Maja och jag känner mig fattig. Jag är inte fattig just nu, men snål :P Känner också att jag är elak mot katten, hon kommer få vara där alldeles ensam och det är ingen ide att flytta från själva ekshärad, mer på landet, när jag inte har körkort. Jag knner mig som en djurmisshandlare och hoppas att Helena ville låna ut Byxan till mig o Tobbe..då får hon ju lite sälskap iaf..men Byxan har ju förvisso alltid varit en ensam katt. Känsn så fel också, jag har problem med en katt och min lösning blir att skaffa en till? Men men...vad ska man göra då? Hon är ju så ensam..

Idag har jag bestämt mig för att jag och Eivan ska skämma bort oss själva med god mat, godis, tidning och ny leksak (till henne). Som tröst i vår ensamhet..

Jag kommer bli en konstig person som skapar onaturligt intresse för ngt, typ tv-spel och är rädd för folk..


I brist på saker att göra i Järnverket lekte jag och Carro handskmodeller
Fotograf: Emelie Johansson



  
Vi lekte även med skedar

 

Och målade grisar

Hemma..ooo...

Hej!

Idag har jag och Tobbe varit i Karlstad, vi har varit mycket effektiva o var hemma i Ekshärad redan klockan sex =) Att komma hem så tidigt, med tanke på hur sent vi åkte, är inte vanligt för vår del. Men men, första stoppet vart på Framnäs, där Tobbe skulle låna bil, sen tanka lite bensin i Ekshärad, åka till hagfors o tanka etanol där och sedan Karlstad. Första stoppet blev givetvis Biltema, där shoppade vi loss :P Hehe, jaa..men musmatta med handledsstöd och ett tangentbord blev det iaf..ska bli skönt att få ett som står med svenska/engelska..det nuvarande är tyskt.

Oo..nu kom älsket..Skriver mer sen!

Arg!

Jag måste skriva av mig! Är så otroligt upprörd, då främst på mig själv som ens bryr mig, jag borde stänga detta ute, gå vidare med mitt liv och ignorera de frågor jag har. Men det går inte, blir så arg o så fundersam; Vad har jag gjort dig? Jag antar att du läser, och kan då använda DIG. Så jävla omoget att bete sig som en liten barnrumpa pga av en anledning som ej är känd för mig. Vill man lösa en konflikt så lär man ju diskutera det, kan ju dock inte precis säga att du förövrigt är en mogen prick. Du har ju gjort exakt likadant förut. Tycker att det mer eller mindre är skönt att det blev som det blev, jag accepterade det hela och ansåg att det var för det bästa. Trodde inte det fanns ngn anledning till det som hänt, utan att det helt enkelt blev så, inget mig emot. Men uppenbarligen är du ju arg på mig, vad i helvete har jag gjort? Antar att jag aldrig kommer få reda på detta..men man kan ju gissa sig till att det är ngt som är påhittat, ska jag säga som vanligt?..

Blir så arg att detta tar upp min tid, min energi..men jag kan tyvärr inte göra ngt åt det. Det finns två personer i mitt liv just nu som gör det surt att leva. Ska göra allt i min makt att glömma allt det här nu..gå vidare; Men bete dig som en vuxen för helvete! Men utfrysning är ju också en metod - SOM ANVÄNDES I ETTAN!! Av normalt folk dvs, men tydligen är det ju vissa som fortfarande är kvar i den åldern - tio år senare!

Nu så..jag har fått det ur mig..mår inte bättre.

Eller jo, kanske lite :) Det kanske inte är ngt heller, vad vet jag..tänk positiva tankar, hehe!

Blir bättre när jag fått diskutera detta med Malla Balla eller P!

Har hittat en klubba idag, I´m in love..Amanda fick dock ner mig på jorden, förklarade att jag skulle kolla i Karlstad först också..

Snart är det helg, jippie! Ska ta det lite lugnare denna helg, de övriga helgerna jag haft ett tag har varit ganska vilda. Vill inte vara seg på söndag, ge mig fest på fredag istället :P

Piss puss!!

Vill inte, vill inte, VILL INTE

Jag är skraj, jag vill inte bli sjuk..snälla immunförsvar, spare me..insåg när jag kom hem förut att jag hade ont i halsen, blev livrädd, drack multivitaminer och åt vindruvor..allt för friskhet liksom..plus att druvor är skapligt, jävla gott!

Fick åka hem 11.15 idag för att kunna hinna med en grej klockan fyra! Vart är vi påväg? Det är sjukt dålig bussförbindelser mellan, men jag klagar inte hehe..inte nu iaf..blir värre om jag slutar ett eller liknande ngn dag. Då kan ni nog se mig skapligt lett. Hade jag ork skulla jag koppla in mobilen o lägga in bilder..men jag orkar inte..jag är lat! Fick sms för en halvtimme sen o jag har inte orkat gå o kolla, trots att mobilen är tre meter ifrån mig..är jag lat?

Lyssnar på skin som jag fick av Jessica..mycket fin :)

Skin skin, som den sol du är. Låt hela världen se ditt vackra leende.
Lys lys, som den stjärna du är.


Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig!

  

RSS 2.0