Me and my P

Vi är förlorare - vi två - sen vi var sjutton år!



Vart tog mina svenska skills vägen förresten? Ser nu att jag skrev sammanfattning när jag menade samband två inlägg längre ner. Dessa kunskaper raderades troligtvis i samband med studenten. My bad.

Säg som det är, för den här gången krävs det mer innan jag öppnar armarna, förlorar mig och känslorna faller fritt. Vem skulle bry sig om våra hjärtan blir förstörda? Allt det här vänder sig in i mig.


Blomma

Jag är ingen rosexpert, så det jag skriver kommer inte från en kunnig. Jag tror att det kan vara lite svårt att få rosor att klara de allra första åren i alla fall. Jag gick förut, till dit jag hade satt min ros. Det var rätt igengrott och sunkigt, först kunde jag inte se min rosbuske, men sen såg jag den mitt bland all skit. Frisk och fin. Allt hade växt igen och vissnat. Men inte min rosbuske.

Förra året vid denna tid..

Rätt mycket har förändrats, en del till det bättre. Där det mesta som fanna inom mig då satt är det mest tomrum nu. Tomt tomt.

160610

You could have it all
My empire of dirt
I will let you down, I will make you hurt



P.S Bild och text har ej någon sammanfattning D.S


060610

Tjos!

Idag fyller mammtrasa mi år. Så vi  har ätit en massa smörgåstårta idag, mammas egna, gott :) Hon fick en jättefin trädgårdsskjortklänning av mig och pappa. Pappa betalde och jag valde. Rätt bra kompromiss tycker jag. Jag har också sovit idag, gick ut i solen med en bok, dock inte av Enid Blyton och låg där tills solen gick i moln. Sen gick jag in och la mig, drömde om sylt och filmjölk, så vid tre pep jag ner och köpte det. Därefter cyklade jag ner till Anna i byn och hälsade på nyfödda bebisar samt Ove, min favvohäst. Vi åt glass, det var mysigt alltihop hos Anna. Anna är bra ♥ Jag cyklade därefter hemöver, vid broa gav jag upp och ringde Frida och Peter. De hade cykelställ och körde glatt hem mig sista biten. Liite lat får man vara ibland :)

Imorgon ska jag köpa trosor, sen ska jag sova eventuellt städa ur mitt skåp.

Adjo.


050610

Yo ♣

Igår kväll blev ingen hit! Verkligen inte. Tror aldrig jag varit så nära en panikångestattack som jag var på kvällen där. Blä. Dum som jag var tog jag mig öl, fick panik, lugnade ner mig, busringde, fick panik igen och lät stackars Pevan köra hem. Det var verkligen illa igår, grunnade på hant de kunn ha vör som utlöste min ångest. Tror jag har svar på det nu, men jag vill inte skriva det här. Hemskt var det i alla fall.

Idag mår jag också rätt dåligt, hör och häpna. Jag hatar allt det här, jag hatar hur jag beter mig mot folk, hur folk beter sig mot andra och mig. Jag hatar folk som bölar och alltid tycker så jävla synd om sig själva. Snälla människa, livet kretsar inte kring dig. Än en gång, man kan ha anledningar, som inte handlar om dig, som gör att man är arg eller ledsen.

En del verkar vilja må dåligt. Sluta analysera all skit, sluta vara odräglig, sluta sup som en jävla gris. Sen kanske man inser att det visst inte var något dåligt ändå.

 


040610

Hej ♥

Har haft en jättemysig dag med Amanda (och Annefrank :P). Igår var det ju studentfest, så vi sov i hagfors. Sen imorse tog vi bussen hem och gick till Amanda och lagade pastasås. Sen sov vi en stund i solen, kollade på Jessicas frisyr, som var jättefin (hoppas du fick en toppenbal, Jessica!) och cyklade ner till Annefrank. Det var jättemysigt att cykla och väl där åt vi kladdkaka, spelade kubb och klappade på Ove och de andra hästarna :)

Helmysig dag, hoppas aftonen blir minst lika bra!

010610

I sit around and watch the days go by
Wonder why you still can't make a cry
It's not that I'm all alone

It was you who really hurt me so when you said
'Love is a river that has to flow' and that you won't be mine no more

Think it over before you close all doors




RSS 2.0