Den är giftig..

Har nyss insett att giftig meed Mange Schmidt inte alls är sönderspelad..värsta sommarplågan, men var det egentligen sommar förra året? Detsamma gäller Hey ya osv. Men men, jag lider inte särskilt..hehe. Är så sugen på röj nu, helt öppen för alla förslag alla vackra sommardagar framöver..eller ja, om två veckor iaf..snart är sommarjobbet slut och alla roliga händelser väntar, denna sommar ska jag verkligen engagera mig i att få rolig. Småland, Putte i Parken, Lars Winnerbäck, födelsedagsröj and so on...Jag längtar ganska mycket till PIP, Håkan och jag borde dela våra liv tillsammans, haha. Nej, nu blev det väl lite väl mycket stalker :P Men inga förhoppningar vill jag ha, jag vill inte tänka; den här helgen kommer bli asrolig osv..för det är då det går åt skogen. Nej, lite färre höga förväntningar hoppas jag på. En av de bästa saker med denna sommar är att Jessica kpommar finnas i min närhet, vilket är väldigt roligt, då hon är min bästa vän. Vi kan göra allt tillsammans och det finns inga hämningar, inget klag, samma humor och inget behov att försvara sig i frågor så ytliga som vart handlar du kläder. Underbart! Hon, Frida, Lina och Tobbe är de personer som känner mig allra bäst och som jag har roligast med. I like them alot!!

Tro inte att jag inte diggar er andra heller, I really dooo!!

Ne, ska åka och måla en sväng..

 I don´t care about what they say, I´m gonna marrie you someday - Tobbe!


Ensam

Min pojkvän for tidigt imorse..mycket trist..jag vill ha mer gos. Han har varit hemma hela veckan, men jag är ju så arg och utsliten under veckan..så jag har mest bara varit arg och onstig gentemot min lilla plutt :/ Ganska trist..aja, nu har jag iaf provat mina bikinis och ätit frukost. Sov i ca tolv timmar inatt...lite jobbigt när dagen bara försvinner, men men..Ska måla senare, men ska först fixa lite här hemma..och åka bort med lite grejer till mamma och pappa, det känns säkrast att spendera ett par dagar där nu, annars blir min lilla bebis-katt ledsen..och jag blir knäpp av saknad. Men jag kommer nog bli knäpp i vilket fall, jag gör inget annat än målar, på jobbet och hemma..färgen kan ju göra en lite knäpp, iaf den vi använder på verk..Väntar på att sis ska skicka lite bra musik till mig, har bara Best of R.E.M för tillfället. Men det är roligt med internet här nu iaf..eller ja, internet utan myggbett över hela kroppen menar jag :P

Till helgen är det höljes, vilket jag hoppas ska bli väldigt kul, bättre än förra året I hope. Men men, det är ett tag kvar fram tills dess också. Det är så skönt att det är söndag istället för måndag just nu! Men jag skulle gärna se Tobbe vid min sida. Jag har nog Tobbelensan nu..en svår sjukdom. Ska ringa Linips nu..inte Linus :P Haha!

Ohoj, för att lägga hjärtat i din älskades händer!

Ko-målning

Jag och Jessica har börjat måla husvagnen ko-färgade nu. Mycket vackert..fast Torbjörn har blivit lurad av Bianca (uttalas med belgiskbrytning och ihopbitna tänder). Färgen var svindyr och sitter inte som den borde, men jag får se hur det ser ut sedan. Just nu funderar vi på att åka till karlstad eller ej..det är en svår fråga för tillfället faktiskt..under tiden jag funderar lägger jag ut bild på mönstret..


Tändstickan ska dock inte vara med...hehe.

Efter eget recept..

Sitter och väntar på  min  tacopaj som ska bli kvällens föda och morgondagens matlåda. Hoppas det räcker..hehe. Amanda ska komma sen nockså..kommer jag orka vara vaken? Ska iaf lägga ut kort på pajen imorgon, fick deg över och gjorde därför en jävligt snygg snopp som gratinering..

Idag har jag och Caroline kryddat T Masters kaffe och klagat som satan på folk som fuskade med stämplingen och inte gjorde något under arbetstiden..efter vi sagt detta kom vi på att vi låg i ett arkiv och lekte med gem..vi (eller iaf jag) hade tankar på att sova en stund...men ska nog tänka sig för innan man öppnar munnen. Fick reda på mycket roliga saker idag..var övertrött och satt och skratta  åt det kryddade kaffet, då berättade en ovetande T att han var precis likadan när hans dotter kom hem med en trumpet--så fort hon började spela började han asgarva, hon packade ihop trumpeten och tog aldrig mer upp den..kul

Heddah

R.E.M - Losing my religion...

Life is bigger
It's bigger than you
And you are not me
The lengths that I will go to
The distance in your eyes
Oh no I've said too much
I set it up

That's me in the corner
That's me in the spotlight
Losing my religion
Trying to keep up with you
And I don't know if I can do it
Oh no I've said too much
I haven't said enough
I thought that I heard you laughing
I thought that I heard you sing
I think I thought I saw you try

Every whisper
Of every waking hour I'm
Choosing my confessions
Trying to keep an eye on you
Like a hurt lost and blinded fool
Oh no I've said too much
I set it up

Consider this
The hint of the century
Consider this
The slip that brought me
To my knees failed
What if all these fantasies
Come flailing around
Now I've said too much
I thought that I heard you laughing
I thought that I heard you sing
I think I thought I saw you try

But that was just a dream
That was just a dream

Som vanligt stryker man ju under det sanna!

Kul.

igår hade jag jävligt roligt med Emelie och Caroline på verket kan jag ju säga..mycket tack vare vår handledare T Master. Emelie uttalar det ganska roligt också.

Visste ni att en del språk egentligen bara är läten? Det har jag nyss fått veta.

Sitter på självaste midsommar här..ska snart grilla. Gottigt..är i Örebro och har förhoppningar om att få bada imorgon :) Det vore trevligt..

Jag ska kanske få en liten Sir Johnny Silverado af Olsson Johansson..en kanin alltså..trevligt värre tycker jag..gulligt namn va? Men man kan kalla den för Johnny eller Silverado bara..mycket trevligt..

Ne, ska väl fortsätta att glo på andras bloggar eller någe ett tag till nu..

Vart jag än ser...

ser jag ogräs, ogräs här och ogräs där..trevligt? Icke! jag har blivit förpestad! Rensar ogräs på verket, tack vare min rädsla för att vara i Arkivet..jag har nog gjort en tabbe.. Har inte fått blåsor än iaf , men försötrt ett handskpar per dag hittills..händerna smärtar. Men mne, vad gör man inte för lite cash? Idag fyller Sofia år, vi ska äta gott alltså, muuumsigt :) Så är det ju sex and the city maraton ikväll..orkar jag titta? I wonder..är skapligt trött nuförtiden..hmm. Jaja, imorgon är det sista dagen på veckan och då får vi smörgåstårta. GOTT! Om det inte är leverpastej överallt..

Jag är trött, törr och ellakk..skulle väl passa med en pettza :P

Skit..

Jag har ont i huvudet och jag ska jobba imorgon, i fyra veckor. Kul, NOT! Jag vill inte, plus att jag måste sova hemma fulla veckor, ska ju åka med pappa. Sa jag att jag hade ont i huvudet? Är på allmänt dåligt humör också..har varit det hela dagen..men saker och ting gör mig rätt nere. Jag är inte arg, snarare sårad..eller..nje..äh, jag vet inte..lett kanske? Aja, skit samma..

Igår satt jag och Lina och borrade i betong hela jävla dagen, jobbigt som fan cvar det. Borren lyckade ju givetvis att gå sönder, bli krokig rättare sagt. Det var då all min intliggens försvann och jag tog i borren med fingrarna..HUR DUM FÅR MAN BLI? Ett bekant ljud kom från borren och fingrarna, det lät ungefär som när man fräser något i en stekpanna..ganska vidrigt faktiskt, men även kompiskt..fick sitta med kinderplaster ganska länge därefter..Men kul hade vi iaf..stundom.

Så här såg Lina ut nr hon var i sitt borrar-esse:








Mitt sommarlov..

Halva sommarlovet ska jag jobba! Halva! Det är ju rena tortyren, thank god att det iaf är i början..skulle inte klara detta annars.

Idag hade vi skolavslutning, lekte en lek och åt kakor. Vädret var kallt och jävligt med både jag, Karro och Malin (Nakis för de som inte vet vem hon är) hade vackra klänningar på oss, tror dock vi var de enda. Till och med Amanda (!!) hade Jeans. Jag bestämde mig för att det var de som var konstiga, inte vi..blev ganska kallt efter ett tag dock, och Karro fick nästan fyra pattar :P Axelbandslösa klänningar vet ni, turligt nog hade jag gjort valet att ha genomskinliga axelbad, även om det är mindre smickrande enligt mig så visade jag ju iaf inget som inte borde ha visats eller tappade BHn. Efter vår lilla avslutning trakskade jag raskt in till Amandas klass..eller ja, samhälls avslutning gick jag till, åt några kakor även där och fick ett halvt giffelpaket av Anna, jippie! Gjorde dock misstaget att äta chips på bussen, började må illa och kände att tag en nära-spya-upplevelse. Chips är inge gott..förutom dill då..i måttliga mängder..Nåväl, vart tvungen att tvinga i Karro den sista giffeln..Sen kom jag hem och glodde på DOOL med Maja, mycket trevligt. Sen insåg jag att det inte bara var min snarkande lilla katt som var trött så vi gick och lade oss i sängen och sov. Tog tydligen en powernap, efter en halvtimme vakande jag pigg och sprudlande av energi..eller ja, nästan iaf..jag vaknade :P

Känns inte som sommarlov än, men har det någonsin känts som det när man slutar? Jasså, höh? Är ungefär det jag tänker när man viftar hemåt..

Jaja, see ya, suckers!

Fira!

Idag fick jag mamma att köpa en vaniljlängd, såg den på pekås och vart ganska sugen. Sa till henne att vi var tvugna att köpa den med tanke på att vi skulle fira..Mamma frågade vad. Jag hade inget svar först men kom på att jag ju trots allt slutade imorgon..mamma gick med på det. :) Ja, imorgon slutar jag, känns inte som ett Hallelujah moment då jag börjar jobba på måndag. Där för ska jag försöka ha romantiskt med älskling, frågade vad han ville göra o han sa se på TV. Inte så romantiskt kanske, jag beslutade mig då för att strunta i hans vilja och fixa något själv.. :) Men det blir skolavslutning och sedan hem antar jag, känner ingen större önskan att vara kvar i Hagfors efteråt faktiskt.. 

Efter sommarjobbet ska jag fira ordentligt däremot, det blir väl lite firning under helgen också, men inte imorgon. Jessica kommer ju, då ska vi fira. I think... Jag känner mig tjatig för stunden..

Åter till denna dag, har gjort manikyr och ska göra pedikyr efter duschen..ska bara ta av gammalt lack på tossingarna, sen är jag redo. Stuntar i fotbad dock..det är mysigt att pyssla om dig själv. Idag slog jag Karro med fläsket..som vi köpte. Vi drog hem till mig och tillagade en mysig lite middag och åt den framför DOOL (förkortat igen). Programmet var för övrigt mycket spännande..

Nej, nu är det snart föda!  

None
P and me!!
Är vi bra eller är vi bra tillsammans?

Nödvändigt..

Är ledig idag, tjihoo..skulle dock ha velat ligga och sova just nu, men ack. Min kära karlstabo till syster ringde och väckte mig runt åtta snåret för att fråga om jag skulle komma dit. Jag hade råkat att nämna att möjligheten fanns att jag kunde komma igår, idaag får jag stå mitt kast :/ hela min  lediga dag ska nu bestå av att åka buss..lite mer buss o sen buss..jag som tänkte leka med Maja, städa och jogga. Förvisso kommer jag ju hem vid sju eller liknande..men ändå, vet inte om jag orkar då. Attans..kom på att jag tappat bort en grej tror jag..what to do? Lär ju ha med mig det..är det i lägenheten? Borde jag åka dit? Hmm..bussen går ju snart..åååh, livet är bra komplicerat ibland. Åker jag moped dit så måste jag ju gå av där och då måste jag hem och dola om jag ska åka sova där..

Vad jag klagar hela tiden!

Nu har jag bestämt mig, går dit nu..GÅR, hör och häpna.

Jag gillar mig själv ganska rejält :D

Heddah!!

Kattpromenad..

skulle ajg ha gått på, men ack. Ska handla innan åtta och gå 2,5 km med Amanda. Var tvungena att byta katten mot henne tyvärr. Maja blir nog inte glad, men imorgon är jag ledig och då kan vi gå hundra promenader :) Såg nyss en jättesöt whiskas-katt på gården, ganska skygg dock. ropade "KATTÄÄN" och den sprang..konstigt :P

Jag älskar Tobbe!

Nurse, Erasure!

Haha, va bra det är. Scrubs äger..ven låten, vad än Turk säger :P Inte lite nördig jag låter nu antagligen¨..Men men, det är sånt ni får tåla.

Helgen har varit bra, om än körig. Fick reda på att vi skulle åka till Vansbro på cruising tidigast tolv och senast tre på lördag. Jag skulle upp och plocka o rensa rabarber klockan 8 på Torfolk gård..8-12. Kvällen innan orkade jag inte sova förän halv ett och försov mig ju givetvis på morgonen, blev väckt av Amanda och hann i stort sett inte göra mer än att klä på mig och ta med en törr bröbet o äta på på vägen..skapligt trist. Inget kaffe drack jag heller, hade ont i hövve och livet kändes surt. Hade ingen lust att åka hem, slänga mig i duschen o dra till Vansbro precis. Men som tur var så ville inte Mattias åka förän sex, så jag hann att slappa och luncha..mådde dock inter så bra av denna lunchning. Kan inte ha varit bra för kroppen att slita i fyra timmer utan mat och sedan komma hem och äta köttfärssås och spaghetti till frukost och tonfisksallad till lunch tätt inpå..kände mig lite uppblåst vill jag lova..

Efter många om och men drog vi, det var mycket trevligt..somrig feeling och roligt folk. KOm till Vansbro och köpte solglasögon när solen hade gått ner och en jättefin T-shirt  "Chevrolet, Camaro - style and performance" Skapligt stor dock. Men började bli trött v tolv och kände mig allmänt osocial, Dan-Johan lämnade oss och vi letade som dårar..sen gavb vi upp och drog hem vid halv tre tiden..vi var hemma ungefär när solen gick upp..kändes lite konstigt att sova då..orkade inte med det vidare länge heller..sov till tolv..det tar väl ut sin rätt sen det..börjar redan bli trött..

Dan-Johan åkte med några andra hem förresten..

För övrigt var det mycket trevligt, många fina bilar :D

Nee, nu ska jag nog köpa mig en cosmopolitan och åka tillbaka till hemmet på grinnemovägen igen. Nu funkar min mobil igen :D Jag trodde jag kunde pin-koden tre gånger igår..vilket jag inte kunde..som tur var hade jag ju PUK-kåden hemma..

Blod är tjockare än vatten, om det är vad som krävs så blir det inte precis ett svårt val..folk som tror att världen kretsar runt dem..snälla!

Sool..

Har pressat nån timme idag..trodde det inte tog, men ack joo..lite iaf. Har börjat smörja in the tattoo´s med solfaktor 30 :P Det hjälper, fast jag kommer få vita partier antar jag. Idag följde jag med Frida och Prillan till hagfors, de skulle till bolag, men det var jävligt mycket folk så vi åkte till Munkfors istället. Prillan körde Fridas bil och när vi kom hem parkerade han den med växxel i, Frida brukar använda handbroms och hon åkte in I Jens mammas bil..hon vart sakpligt ledsen, men det var ingens fel..stackars Frida.. :(

Lyssnar på min älskade, lilla katt, Maja, som ligger och snarkar så sött. Ganska kul att höra på..

Ikväll blir det träning, dusch och baby. Prillet och frida kommer kanske och glor på film också..inte helt fel :D

Oanständiga förslag och gammal bild på prec!

None
I julas, min o Tobbes gran i bakgrunden!

För tillfället finns inte mycket att göra...därför tittar jag på bilder och såg denna. :D Har även hunnit med en dispyt med Per Moen..undrar om han blev arg på riktigt?

För tillfället ger jag oanständiga förslag till Tobbe och sitter skapligt obekvämt..det är svårt att ligga skönt med en lappis i sängen har jag konstaterat..

Sofias kattungar är söta..

Jag behöver myggmedel inomhus..det är illa

What to do?

Jag vill på streetrace och sedan party i Torsby på fredag. Samtidigt fyller min mor år. Ack ja, men har iaf ringt Jessica nu, hon och Jens kan gott åka dit så jag får leka med Putan...och Jens (A.K.A Lars S) får ju då träffa Tobbe igen. Utmärkt enligt mig. Myggmedel i massor kommer det bli iaf, det må jag lova! Har ca 20 myggbett på benen i dagens nuläge..rätt äckligt. Svårt och raka benen också...MEN, jag har kommit fram till en sak..om myggan får suga blodet så blir det inget myggbett :D Fick denna erfarhet igår, då jag slog ihjäl den första myggan på 3 år. Rätt hemsk upplevelse då jag lovat mig att aldrig slå ihjäl en mygga..fick skapligt dåligt samvete och lät då alla andra myggor ta sina bett..i kompensation..dock lättade inte ångesten. Men iaf, det blev inget myggbett! Tjiiihoo!

Jaa, jag är konstig..men jag skadar inte något djur med mening..värre är det med männsikor, denna falska art!

Me too...

Tobbe...

är jag kär i! Ack så kär!

Ord kan inte förklara detta...

SuperbandetAB

Är du trött på att ha alltför många saker att hålla reda på, till olika ändamål? Kanske är du lika slarvig som jag? Att krångla med örhängen och handbojor kan vara jobbigt, att veta vart man lagt dessa saker kan vara svårt. Känns det som att det inte finns någon utväg?Att du förevigt kommer att bära runt på en 40-kilo tung väska pga av all utrustning?

LUGN! SuperbandetAB har lösningen. Tack och lov. Innan SuperbandetABs prudukter kom in i mitt liv kändes det svårt och tungt att leva. Exempelvis när jag ville ha en ring, örhängen och även en handbojja för lite vilt i sänghalmen, hade jag glömt alla dessa produkter hemma i min 60-kilos tunga väska, där alla nödvändigheter fanns. Så är det inte nu längre, nu när jag insett vad superbandet kan göra!

Superbandet var räddningen i mitt liv, nu kan jag få allt det jag bara vågat drömma om. Handbojjor, lasso, örhänge, halsband, pimp-utrustning, ring..You name it.

Exempel där jag verkligen varit tacksam att jag haft Superbandet i bakfickan:

Jag hade lämnat min laptop obevakad i tre sekunder, och plötsligt hände det! Den blev stulen. Som tur var såg jag tjuven och kastade snabbt och elegant  fram mitt Superband och skapde ett lasso på en handvändning, svingade runt det ochkastade iväg det. Vips fick jag tag i min dator och drog genast åt snaran. Datorn var räddad

 Bevaka bilddagboken SuperbandetAB.  Dina drömmar kommer i uppfyllelse!


Orginalform


Örhängen


HandfängseL


www.superbandetab.bilddagboken.se



Efter många om och men..

har ja lyckats hacka mig in på ett trådlöst nätverk, kände mig ganska frän som lyckades med koden och allt :P Jag kände mig ensam när jag satt själv och var nyttig och skrev på min uppsats. Det är trist att jobba utan internet och annat som kan ta min koncentration. Vet att jag borde jobba..men det är ju så triist.. :P Lyssnar hellre på en desperat xäring, som försöker prata rikssvenska men en brud, och får 18 000 myggbett. Myggmedel vore något faktiskt. 

Idag åkte min baby vid två, jag är ensam och ledsen. Nästan ingen Tobbe på hela helgen.. :( Nåväl, jag ser fram emot att dela mitt liv med honom.

Idag har jag registrerat min vespa, solat vid grängen, inhandlat fitness ciabatta, fåt 7 myggbett under loppet av tio minuter, ätit sallad, varit hemma, åkt till lägenheten och låst fast min moped med två lås..va duktig jag är :P Borde ha pysslat i hemmet också..har jag gjort det? Nooo! Jag har saker att göra med andra ord..borde duscha också..vill inte gå upp med tuppen. Vill inte gå in heller..saknar Tobbe så..ska nog sno en T-shirt av han och sova i inatt..i saknaden från den riktiga varan..som jag fått ack så lite av denna helg..

Gubben nedanför är äcklig...

Miss you baby!

Heddah

Jag har...

En uppsats att göra till imorgon, jag har inte gjort klart den. Jag är inte på lång väg, jag är dålig efter alla rabalder, jag saknar Tobbe, som åkte tidigt, jag har registrarat mopeden och  jag längtar efter sol och bad med Jessica nu. Därför drar jag nog nu..måste packa ner datorn..jag måste komma ihåg det!! Hur ska den få plats? Alla dessa frågor..så få svar!


RSS 2.0