4:e advent

Ho ho

Jag har haft en kall helg, väldigt kall. Lyckligvis kom my precious My Precious (hihi) hem till mig igår och eldade lite mer än vad jag hade gjorde. Utom det så har helgen varit bra, men min kissemiss är en busunge så det funkade inte så bra att ha henne hemma. Nya tag imorgon med det.

Julstämningen vill INTE infinna sig. Trist.



Hahahaha! Jäklar va kul :P


Yo



Hejhopp!

Inte mycket kvar i skolan nu, det känns skönt. Idag slutade jag elva och imorgon ska jag inte ens gå dit. Tyvärr har man ju en del som hänger efter en, en hel massa faktiskt. Jst nu frsöker jag plira ihop en uppsats om konsumentmakt. Hade nog varit klar med den vid det här laget om det inte vore för att jag somnade vid TVn förut. Nåja, nu sitter jag här iallafall, vilket är ett steg på vägen. Ska påta vidare på detta nu, tänkte bara informera bloggen om att jag levde. 



 


- =)

Hej

Det var ett tag sen, oj..ett jättetag sen inser jag nu. Mycket har hänt, men ändå inte. Det är rätt trist att skirva bloggar. Sen läser man andras som kodar sina bloggar, men ändå vill att piken till andra ska komma fram. Lite kul är det ju att läsa sånt, fast samtidigt tycker jag synd om dem, för det är ju något de vill få ut, men inte vågar diskutera så de skriver "av" sig i bloggen. Men men, jag kan vara lite så själv så jag ska nog inte säga något.

Vilken bitch jag har varit de senaste dagarna, mer än vanligt alltså. Otrevlig mot de flesta, men blir så lätt irriterad på puttinutt och snålhet för tillfället. Nu ska jag iaf, av ren principiiip, inte göra något jag inte är villig att betala för. Okej, det där lät skumt inser jag nu. Men om vi säger att jag inte ska göra några färder jag inte är villig att betala för så blir det nog bättre. Ska inte skyllla ifrån mig på PMS (även ifall det kan vara anledningen) utan mer på min egna fattigdom och dåliga tempe
rament (vilket är känt från förr). Vill bara vara med min familj och några fler kanske :) Men iaf, alla som fått smaka på mitt konstiga humör; förlåt. En del kanske jag inte ärvillig att be om ursäkt för, men det kommer nog så förlåt till er också :P

Goodbye, I die!


RSS 2.0