Sjuk dag i Karlstad

Tjo!

Ska berätta lite om igår, när jag och Lina var på shoppingtur i Karlstad. Jag skulle ju köpa den perfekta nyårsklänningen, hade redan sett ut den och allt. Den var lila, med stjärnor på och lite av en ballongmodell, såg den på vera moda på bergvik. Dock fanns inte denna kl'nning i stan, iaf inte i min storlek och färg, så jag var sårad ofta och mycket i stan. Jaja, jag och Lina glodde runt lite och sen gick vi till McDonalds för att äta, det var smockfullt så vi beslutade oss för att prova Åhlens Resturang, eller ja, Ohldens, som vi döpt det till. Först gick Lina fram till kocken och beställde, han hänvisade henne till kassan, det var kul, jaja. Väl där kom en tant med en nyckel till kassörskan, som jag drog slutsatsen att den var till en toa. Ungefär en halv minut senare kom tanten tillbaka och bad om nyckeln oerhört besvärat. Hon höll alltså på att skita ner sig, och jag höll på att skratta ihjäl mig. Jag sprang till Lina och berättade, allt var mycket kul tills jag kom fram till att hon säkert hade magsjuka och trodde fullt och fast att jag hade blivit smittad. Både jag och Lina blev illamående..och inte nog med det åt vi nachotallrik, vi åt alltså med händerna, hög smittorisk. Jag gick och mådde dåligt några timmar, blev bättre senare. Jaja, i brist på inköp saå åt jag och Lina hela tiden..vilka festisar vi är. Men något blev det iaf, jag köpte min efterlängtade farfars tröja, ett par fina hårspännen, en röd klänning, och något som ska likna min nyårsklänning..men jag vet inte jag...

Det var folk överallt efter tolv, att andas var för svårt!

Den elektriska katten

Eivor är elektrisk! Min lilla smuldeg har pälsen åt alla hål, och skickar stötar till var och varannan. Kom nyss hem från karlstad, sen mamma o pappa och sen Lina. Jaja, då hoppade hon iaf upp och myste med mig, och när jag klappade henne sprakade det om hele henne..främst på ryggen. Blötte ner henne lite och borstade, det är bättre, men är hon fortfarande elektrisk får jag bada henne imorgon. Det tror jag inte hon skulle tycka illa om, då hennes intressen är att busa och kolla/leka med vatten.

Idag var jag dum, har traskat i Karlstad hela dagen utan min ilägg i skorna..ja har ooont!

Yeah

Get back to mother and cry
You little parasite

En annan annan dag jul

Hej!

Min julhelg har varit väldigt bra, med god mat, godis och presenter. Orkar inte rabbla upp det jag fått ochd et jag gett just för stunden. Men allt jag fick var jag mycket glad för, och alla som fick av mig var också mycket glada..så jag tar det som ett gott tecken. Fick ett j'ätte fint armband av mamma som jag givetvis kladdat choklad på, så jag har bestämt mig för att inte använda det alltför ofta i hemmet :P



Idag har jag lockat håret :)

 Lillan

 Jag och Lina utrustade för vinterlivet

 Kossan jag fick av Anna =)


Juul?

Hallå!

Nu är det inte många dagar kvar til julafton och julstämmning sökes. Detta känns inte som jul, fast nu har jag satt upp apelsineri fönstret, så en julig doft har iaf infunnit sig i hemmet. På Tisdag skan jag snylta mig med Lina till Karlstad hade jag tänkt..och köpa det allra sista.

Har inte särskilt mycket och säga, förutom att jag är mycket glad för alla mina fina julklapr jag fått av mina vänner :D jag är mycket glad!


Vid eventuella missuppfattningar

Inser nu att VISSA har M-I-S-S-U-P-P-F-A-T-T-A-T (vet du vat det blir Amanda :P) mitt vackra inlägg/ påhopp. JAG tycker inte att natur och teknik är bättre än alla andra program, jag citerade endast viss person.

Jag leker INTE med rör Malin :( Jag gör ju ko-klockor! :D

Ska nu se på lite Sunes jul och  mysa med katt =) Imorgon är sista dagen jag åker till skolan på HEEELA året :P Sedan blir det julklappsutdelning och singstar hos Amanda =)

Guds gåva

Måste ju vara jag, guds gåva till mänskligheten. Blir övertygad om detta var gång jag ser mig i spegeln..aa, förutom i morse då, då jag såg ut som Frankenstein, sjuk och med håret på sniskan..det var hemskt. Väldigt traumatiskt för mig..tur att denna syn är ytterst sällsynt för mig..hehe, nej, ska inte vara så självgod.

Alltså, jag måste bara säga det att när man läser teknik eller natur, så missar man hur mycket som helst om man är borta. Och ALLA läxor sen, herregud. Det är ju mycket mer än på alla andra program..typ samhäll. Det är ju rena BARNLEKEN jämfört med teknik och natur. man missar ju helt klart mycket mer där om man är borta än i samhäll. Eller vad säger ni? Amanda, Malin? Snälla hjälp mig, den som sa till henne att gå gymnasiet har varit väldigt elak. När hon hade kunnat gått raka vägen till OKQ8, istället får hon slösa tre år och sedan börjat där..hihi.

Ännu en dag i mitt liv

Hej alla alla!

Nu har har vi alla gått ännu ett steg närmare döden. Hur känns det? Denna upplyftande tanke är något deprimerande, men ack så sann, vart steg vi tar är ett steg närmare döden. Har inte varit i skolan på år och dar tror jag, men men..sånt är livet.. Goda nyheter är att jag ska till Karlstad idag, väntar bara på grodan som ligger i sängen och myser. Är annars klar och mycket snygg..okej, klar är jag väl inte..hoppas jag. Om jag inte ska åka till Karlstad i Bh, trosor, snobbenstrumpor och handduk i håret. Okej, det är väl inte bara Tobbe som är seg då =/ Har iaf packat in julisar igår :)

Adjö!

När allt går emot en..

är det tur att det finns risens. Kraftig chokladkola doppad i mustig choklad.

Skulle ha varit i Karlstad idag och kollat in universitetet och sedan åkt in till stan och köpt de sista få julklapparna, försov jag mig eller? Jode, vaknade halv åtta av att Frida ringde, jag var mycket sårad. Hur ska jag nu hinna dit innan jul? Stackars Lina och P, de får vänta med sina julisar. Förlååååt! Kollade på bussar nu, men en restid på 4 h kändes inte allt för lockande..konstigt nog..

Ta mig











Making believe that you still love me


Mycket att göra idag..

Hej hej hallå!

Idag är en sån dag då tusen saker ska göras känns det som, lite jobbigt. Ska tvätta allt möjligt, ska städa sovrummet, hallen och toaletten, göra något åt min sketna julstjärna som hänger snett (är pedant) och i samma veva som detta ska ske så ska jag också handla och vara hemma hos mamma o pappa..det känns lovande det här..hehe. Är smått irriterad och stressad faktiskt. Skulle också vilja locka min tjocka hårman, kan ju ta ett tag, då jag måste dela in håret i hela TRE etapper för att det ska bli något bra  utav lockningen, men kul är det iaf :)
 
Min suster kommer också, så Eivan har någon att anfalla :P Nej, men hon ska ge Eivor maskmedel, då jag ej duger till det. Hon måste ha mask, hon är himlans smal, och ändå äter hon som en häst i princip, är lite orolig :(

Heddaha


Arg

Jag är jävligt förbannad! Helvetes jävla skit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Litet

Min käraste Eivor har trampat runt på tangentbordet, så all text på internet är ytterst liten nu.

Jag ljög visst angående det här med att må bättre idag. Livet är fortfarande som en gammal banan som något jävla fyllo trampat på och ramlat i backen, sen upptäckte fyllots bästa vän Dyngrak bananen och åt upp den. Dyngrak var lite väl full (hade bla druckit 18 öl och en vinflaska (han tål mycket), vinet spräckte  den fettbubbla som ölet  skapat och han blev därmed dyngrak). Dyngraks mage orkade inte bananen och han spydde upp den blandat med öl, vin. Sedan tog någon bananen, eller ja, spyan och slängde i soporna, där det fick en trevlig kväll tillsammans med gammal grädde och blodpudding. Därefter utförde dyngrak sina behov i sopkorgen. Stackars bananen.. Så känns livet alltså!

Ja Lina, till helgen blir det SSK SUPA SLÅSS OCH K

Studerande

det är jag det...Har läst på prov nu sen halv sex..till NU! Utan avbrott. Det är sjukt, haront i bollen, var tvungen att avsluta räkningen när klockan vart åtta, insåg ju att jag är tvungen att läsa hela kapitlet också..iih! Har inte ens kommit halvvägs nu, men det är faktiskt Desperate Housewifes snart och då har jag lagt upp med choklad pudding, strössel och grädde :P Plus att Eivor Peivor "tvingat´" mig att kolla blocket efter eventuell julklapp. Mycket möjligt en försenad julklapp som det ser ut nu.

Nee, nu ska det vispas grädde.

Imorgon är jag förhoppningsvis mitt vanliga, underbara och pigga jag. Känner att denna person varit väldigt avlägsen ett tag nu.

Helgen som varit!

Tjosan!

Nu är det måndag och jag har legat hemma och slappt sen tolvsnåret, har inte gjort något produktivt, kollat på TV och sovit. Inte särskilt givande, känner ett stort tvång till att göra något, exempelvis fysik. Mår också lite dåligt för att jag skippade redovisning idag för att åka hem, måste göra den på måndag istället, känns lite jobbigt. Uppskjutning suger, men vad ska man göra om man annars skulle få sitta och glo resten av dagen då? Fick även tillbaka mitt matte prov, vart inte särskilt nöjd, typiskt mig, aldrig nöjd. Ska bara ha och ha hela tiden..

Denna helg har bestått av mycket skoj och lek. Min kära vän Liiina har ju varit hemma denna helg, vilket jag verkligen var glad för. Jaja, på Fredag glodde jag, Lina, Anna och Amanda på innebandy, Edebäck förlorade. Sen, när jag A o Lina promenderade hem så insåg vi att det var väldigt roliga att glida på snön med fötterna, detta vidareutvecklades och kvällen slutade med att vi byggde gupp och såg oss själva som ett riktigt Bob-team (ni vet såna som åker på en isbana, den längst bak knuffar på och den främre skriker ut order, den i mitten är bara tyst) Det var väldigt trevligt :) Ramlade några gånger den dagen också, Lina tyckte det var väldigt festligt. Kvälen avslutades med varm dusch och varm choklad med grädde!

På Lördag sov jag väldigt länge och vaknade utan min man, dagen lunkade på och på kvällen skulle vi åka bob efter bilen, hittade ingen lina dock, så vi åkte bob i slalombacken, eller ja, Lina åkte. Jag skulle köra ner mig och Lina (som stod upp på bobben) och råkade åka på Tobbes egetgjorda gupp, vilket resulterade i svanskotesmärtor.

Söndag vart snabbtur till karlstad och mopd flytt, köpte trevlig present till älsklingen :)

Nu ska jag vara lite meningsfull, äta cornflakes och göra fysik alltså.

Puss hojt!

I´m going down - Bruce Springsteen

We sit in the car outside your house
I can feel the heat coming round
I go to put my arm around you
And you give me a look like Im way out of bounds
Well you let out one of your bored sighs
Well lately when I look into your eyes
Im goin down

We get dressed up and we go out, baby, for the night
We come home early burning, burning in some fire fight
Im sick and tired of you setting me up
Setting me up just to knock-a knock-a knock-a me down

I pull you close but when we kiss I can feel a doubt
I remember back when we started
My kisses used to turn you inside out
I used to drive you to work in the morning
Friday night Id drive you all around
You used to love to drive me wild
But lately girl you get your kicks from just driving me down

nuuuu

nu är jag jävligt trött på den här skiten!

RSS 2.0