Tidiga dagar

Hej!

Jag fick åka hem med 11.15 bussen idag, likaså igår. Det är mycet skönt, hoppas på något liknande imorgon. Idag har jag varit på metso, värmt mat och sett på Gossip gilr avsnittet jag missade..mer har inte hunnits med, nu ska jag äta en bit choklad och lägga  mig o mysa med katten, sen hem till mamma.

HEJDÅ

Helgen

Hej hej!

Nu var det rätt så länge sen sist känns det som, men det kanske det inte är. Måste ju i alla fall berätta vad jag gjort denna helg.

I fredags så var jag på praktik halva dagen, sen, vid halv tolv, fick vi sluta och Tobbe kom o hämtade mig. Vi åkte till Ayasofia och åt lunch, blev lite besviken på mina allt för friterade potatisklyftor med allt för mycket strips-krydda, men det fick gå. Sen åkte vi hem och packade ner katten och åkte till Torsbys djursjukhus för tredje gången. Eivor fick sitta löst i bilen, hon är mycket duktig. Vi satt där en stund och sen fick vi lämna henne där i några timmar eftersom att hon skulle sövas. Så vi sprang in på Wiener bageriet och beställde en mycket häftig tårta, ska ta bilder till fredagen, och sen gick vi i några affärer vilket resulterade i
- 4 häftiga glass-glas som ser ut som en glasstrut med choklad och..ja..gottigt (visar bilder senare)
- Filmen "Forgetting Sarah Marshall" den är bra
- Ett töjningsörhänge till T
- En mycket god parfym som jag köpte för mina sista slantar "Miss" av Miss sixty
- Ett par gråa mjukisbyxor (himmleriket)
- Några leksaker till Eivor, en basketboll, tennisboll, baseball och en fotboll, i kattsize dåra.
osv

Sedan åkte vi hem med lilla katten och fikade lite, lagade mat och bärde runt på en trött bebiskatt. Vi fick även ett grått överkast av Tobbes mamma, jag blev ju givetvis överlycklig då det har varit prio ett i mitt inredningsliv ett tag nu, älskar att bädda fint i ett underbart vacker sovrum. Nu fattas bara lite genomtänkt mysbelysning (ungefär som på bussen, Amanda), men det kan vänta tills vi flyttad, känns ju aningen värdelöst att skaffa det nu så flyttar vi till ett ställe där det absolut inte passar. Har funderar på tapet i mitt nästa sovrum, älskar ju grått men har kommit fram till att det skulle vara fint med en lite varmare, men ändå gråaktig lila färg. Får se hur det blir.

Igår vaknade jag jättetidigt och tittade på den nyinköpta filmen, kan inte få nog av den, sen Kyle XY och efter det hem till pappa. Där var det dramatiskt. Har fått en ny ögonsten också :) Sen hämtade jag Malin och vi gick hem till mig och åt, tände tusen ljus, släckte ner (earth hour) och spelade spel och åt bananasplit i de nya glassglasen. Mycket trevligt..sen skulle vi se på 7 pounds..somnade direkt, social som jag är, men Malin sov lite också.

Idag har jag vilat, iaf försökt, vaknade jättetidigt ändå. Idag ska vi bada/duscha städa lite här, åka hem till pappa och laga mat o sätda tills mamma kommer, sen ska vi göra matlådor jag o T och sen bara mysa. Övningsköra kanske?

Hejdå!


Internet

Nej, det finns inget kul på internet, hur många dagar man än är ifrån det. JAG finner iaf inget kul..inga roliga personer som uppdaterar sina bloggar eller bilddagböcker, inte många som skriver ngt intressant, inga roliga spel..nej..nej..

Jaja, kan väl skriva ännu ett meningslöst inlägg som blir till att se så långt ut att ingen orkar läsa.

Hej!

Igår började min första praktikdag och min goda syster Sofia och hennes man Jens skjutsade mig till Hagfors så jag inte skulle komma försent. Hela dagen var allmänt mycket slapp men jag satt ju på helspänn inför körlektionen så inga lugna stunder infann sig. Sen körde jag och kände mig lite sårad efteråt, inte för att jag sög på att köra utan för att jag är så osäker och att körkortet känns så långt borta just nu..men men övning och tidsfördriv löser nog detta. Sen gick jag till skolan och lyckades tvinga Pelle att leka med mig en halvtimma, han skolkade för att jag tvinga han..okej..inte tvinga kanske. En stund senare kom Anna och Malin och sen åkte vi hem. Det känns så kontsigt att vara i skolan när man är på praktik..det känns så annorlunda. Jaja, jag åkte hem till gården och lekte med Frida och mamma innan de beger sig till London, de fuskisarna. Sen följde Frida hem på te och kareoke :) Men känslorna efter körlektionen satt kvar ett tag/sitter kvar men jag bearbetar dem. Jag kan ju inte vara en perfekt förare efter första lektionen liksom.

Idag har det varit praktik hela dagen och vi har börjat med projektarbete. Jag har skrattat mycket åt Emelie, när dagen var slut skulle jag och Carro lite snabbt springa in på Domus för att köpa ett koppe till hennes hund, efter det var det meningen att jag skulle springa till pappas jobb. Vi var därinne till kl 4..inget springande till pappa där inte..tiden går förbi så fort ibland.

Planerna idag lyder iaf laga mat, städa badrummet och åt katten, kort promenad om det hinns (antagligen ej), träffa Amanda och Malin :)

Idag såg jag en snyggen en :P

The Passanger - Iggy Pop

Get into the car
We'll be the passenger
We'll ride through the city tonight
We'll see the city's ripped backsides
We'll see the bright and hollow sky
We'll see the stars that shine so bright
Stars made for us tonight


Helvetesfaan

Jag har missat bussen! Jag ska ju på min första praktikdag!!! Den börjar kl tio på metso och jag kommer komma försent, aldrig att den där helvetesbussen är i tid. Det händer aldrig! Fy vad jobbigt detta känns..Är jätte uppstressad plus att jag ska ha min sketna körlektion också. :( Det här är inte kul längre. Var faktiskt ute i tid denna gång men gick det att låsa dörren då? Nej! Jävla skit! Får gå ut tio minuter i förväg från och med nu, så jag hinner låsa dörren. Jävla skit, skönt det ska bli att FLYTTA iaf.

Klaga klaga klaga!!

Jag vill inte komma försent..

Lördagkväll

Hej igen!

Just nu lagar jag lasagne och vitlöksbröd..eller ska jag säga vitlöksbröd med tillhörande lasagne? Jaja, har även städat två rum idag, sovrummet o vardagsrummet, det blev mycket fint. Jag har sett på matchen, vilken utklassning av färjestad alltså, blev nästan tråkigt att se de sista tio minuterna, och strukit tvätt undertiden. Tvättstrykningen gjorde att jag missade de första målen, lite trist. Jaja, ikväll blir det fruktsallad och mys och imorgon ska jag övningsköra och städa resten. Och givetvis vara nervös inför körlektionen på måndag och praktiken med tillhörande redovisning i aulan. Det känns jobbigt..mycket jobbigt.

Nu ska jag se på Robinson.

Lovisa

Hej hej hallå!

Nu är det Lördag och jag gör inte något särskilt, är det ovanligt? Det känns mycket skönt, har fått lite av en långhelg eftersom att jag var ledig igår, det känns skönt :) Igår så var jag och T iväg med kissen till Torsby igen, de tog hennes stygn och hon var mycket duktig, rätt förvånande när det gäller det vilddjuret. Sen fick vi boka ÄNNU en tid till veckan eftersom Eivor lyckats skrapa bort halva tatueringen i örat, hos kliniken vart de väldgit förvånade. Jag sa till Tobbe att det var bättre att vi lät henne flytta in dit o hämtade henne när allt var över.

Igår kollade vi lite på en ny lägenhet, men det hela verkar väldigt komplicerat för tillfället. Vi är Hobo's med andra ord. Jag prövade även Ben & Jerry - glassen..inte särskilt god. Det blev mycket kaka, då slösar jag hellre 50 kr på en bunke Ben & Jerry's eftersom att det är glassen som är det goda :) Sommarens favorit kommer antagligen att vara chocladiga Temptation. Får inte heller glömma att jag bakade bullar och skrattade rått åt Sofia för att hon brutut lillfingret. Rätt fullspeckad dag igår med andra ord.

Idag vet jag inte alls vad jag ska göra, ska städa lite och ta en promenad iaf..annars ingen aning. Har hittills bara siuttit o kollat på TV.

Förresten ska vi ha en hejdundrandes utflyttningsfest på "Marteen". Ni, mina få läsare, är alla bjudna :P Tror jag? Kan gissa ungefär vilka som läser, så de jag tror jag vet läser är bjudna. Men vissa dagar är det jättemånga som läser, eller så är det samma personer som läser flera gånger? Fattar inte riktigt det där med statistiken, men iaf så kanske inte alla som läser är bjudna ändå? Tänk om mina ärkefiender läser? Exemplvis Amanda "P" Bergkvist.

Heddah

Mrr..

Jag duger inte till att skriva inlägg på min laptop, som det senaste..allt är vitt; men markera så ser ni en text, något ihopkluddad..jag lyckas trycka på ngn knapp. Är inte ett datasnille, men mina efterforskningar har visat att det är knappen längst ner och näst längt till vänster på laptopen. Någon som vet hur man ändrar tillbaka detta? 'Cause I sure as hell can't figure it out! Nåväl, förövrigt har jag lite ont i huvudet, har ju, som sagt, slutat med kaffe. Varför vet jag ej ännu..Hmm, något mer? Ja, jag ska börja praktiken på måndag, hela två veckor på metso..yeey. Skönt att jag kan hänga hos pappa och åka hem med han när jag slutat iaf :) Då slipper jag bussen, trist är dock att jag även slipper Malin o Amanda..och alla andra roliga. Har även min första köris på måndag, till en början var jag inte särskilt rädd, men kan ju säga att Amanda o Emelie skrämt upp mig lite. Är nu mycket nervös, får öva i helgen :)

Jag fick förresten se på mitt svenskaprov om renässansen igår, jag är mycket nöjd..mer än nöjd. Jag fick 62p av 64p tjihoo, jag känner mig mycket duktig, ursäkta om jag låter mallig, men skolan har verkligen känst usel väldigt länge och likaså mina prestationer. Hoppas det fortsätter i denna anda. Förresten så ska vi göra en redovisning i aulan sista dagen på praktiken, är redan rädd och det är om ungefär tre veckor.



Ölands djur- nöjes- & vattenpark..ack ljuva sommar..

Ledig

Idag är jag ledig, skönt med en extra dag. Har dock väldigt mycket skolarbete att göra, vilket känns mindre kul. Har skjutit på en bokrecension så länge nu att jag tror jag bara kommer få G, mindre kul. Plus en uppsats som ska in på fredag. Jaja, är mycket glad över att fysikprovet blev uppskjutet iaf. Hoppade runt i en glädjedans när jag fick reda på det. Jaja, nu ska jag starta den bärbara och börja med recensionen. Herregud, har lånat en bok som jag säkert skulle ha lämnat in för flera veckor sen också :( ÅNGEST!


Innesittarkväll

Halloj!

Ikväll ska jag äta tusen kilo godis och mysa med kissekatten. Hon har ju nyligen kastrerats och Id-märkts, så hon är mycket hängig och ledsen. Något fattas henne :( Eivor skulle ha tratt i tio dagar, hur länge hade hon den? Ja..iaf tolv timmar skulle jag tro. På natten lyckade hon minsann knåpa sig ur den, hur hon lyckades vet jag inte, det verkade omöjligt..Men; Ingenting är omöjligt för Eivor. Kan ej få på den igen, det känns lite onödigt också, eftersom att hon kommer ta sig ur den direkt ändå. Nåväl, stannade hemma från skolan idag, ville hålla koll på henne. Var där i torsdags, men mådde uselt hela dagen så det kändes onödigt att vara där. Känns som jag sitter på tusen nålar hela tiden. Sover ovanligt djupt dock, måste vara mitt nya te.

Det som är himla konstigt är ju att Eivor är tvungen att ha tratt i tio dagar medans mammas kisse, som gjort exakt samma ingrepp (kastrering och öronmärkning), fast på en annan klinik, inte behöver ha det.

Jag mår inte bra.

Ikväll är jag helt solo..ensam i livet..so lonesome I could cry..men jag överlever. Det gör jag ju varje kväll. UTOM på tisdagar då min två bästaste vänner Maliiin och Amandaa är här :) Anna, du är ej glömd, du är också en av mina bästa vänner, men du är ju inte här på tisdagar :P

I'm falling in love with your favourite song
I'm gonna sing it all night long

Matte...

Halloj!

Jag har matteprov imorgon, som alla andra redan gjort. Det känns jobbigt, gjorde nyss ett kapiteltest..det gick inte bra. Tror inte jag kommer få IG dock, däremot finns risk för detta på kommande fysikprov, jag är inte bra på det där, har varit på gränsen till G på varje prov nu..och detta kapitel känns svårare än de förra. Detta bådar inte gott..Jaja, ska inte haka upp mig på det nu, har ju så mycket annat att göra, som träna på matte, göra engelska bokrecension, engelska uppsats och träna Svenska prov..yeeey!  Jag har ett så roligt liv just nu. emn idag blir det inte så mycket mer, ska se 2 1/2 män, äta ngt, dricka te och sova sen..mmm, jag behöver vila i detta vinterrusk.

Har köpt ett te som heter "Kvällste", detta ska vara mycket avslappnande med lavendel o citronmeliss, hoppas på en skön natts sömn, känns inte som om jag sovit ut ordentligt sen torsdagen på lovet. Det har varit så himla mycket, är jag inte sjuk så skriker katten natten lång..gaah. Men nu har hon iaf slutat och är lika söt som vanligt, o stackarn ska opereras i övermorgon, stackars Eivut :(

Har inte druckit kaffe sen i måndags, detta är mycket starkt av mig. Jag vill inte vara beroende..tycker jag har lyckats med denna avbrott mycket bra. Går dock runt som en zombi och vaknar inte till  ordentligt förrän lunch-tid..men men. Ska no antagligendricka det igen..men en liten paus är bra..vill se hur länge jag orkar. Vem som har kontrollen liksom :P Tråkigt nog är detta enda motivationen jag har till att inte dricka kaffe, så det bådar inte gott. Utan mål ingen kämparglöd! 

Jaja, nu ska jag hoppa i duschen o sen blir det  2 1/2..


Ny insikt

Kom nyligen fram till en tragisk slutsats..jag känner mig mycket ensam. Ibland fäller jag en tår när jag lägger på telefonen för jag blir med ens medveten om hur ensam jag är. 

Men ååå..

Ska hoppa i duschen nu så jag ska kunna se någorlunda ut i håret imorgon..som jag sett ut denna vecka alltså, inte en vacker syn; mitt hår har stått åt alla håll o kanter, många lockar..jag såg helt enkelt grostesk ut. Jaja, idag har jag ätit mitt anda mål mat denna vecka! Eller ja..åt faktiskt äggröra imorse..nåväl. Mat är gott. men jag funderar över kaffet ja..har mått mycket dåligt när jag inte få dricka, men idag har jag mått mycket bra, ska pröva utan kaffe imorgon också, men ändå ta med pengar..om utifall att. Vill ej...

Förbereder mig på en hemsk natt med galen, löpande katt och upprörd man. Jippie, dagar som nätter är alltid lika roliga! Nej, nu ska jag ta o ducha och dricka lite blåbärsdryck :)

Förresten; sa ju att jag inte var sugen på kaffe så mycket, har fått nytt beroende; coca cola. Tillfälligt!

Torsdag

Till Simon; Ett runkvirus är ett virus (kan förekomma i alla olika former, sjukdom, datavirus) som bör dö och gör en mycket upprörd. När man är riktigt upprörd sätter jag alltså "runk" framför orden :) Det är mycket effektivt, trots att många blir aningen upprörda :P

Hallo!

Jag är frisk..tjihoo! Det ska bli mycket kul att gå till skolan imorgon! Kommer skratta hela tiden och slå mig på knäna..eller inte. Jaja, trots att jag måste till skolan så är det kul o va frisk..man är mycket friskare då än när man är sjuk. Haha, va rolig jag är..

Är mycket trött på att saker och ting. Har många exempel, men som när någon jämför poäng på ett prov för att känna sig bättre och det senaste; Att sterelisera en katt! Hör och häpna, det går att tävla i. Det är ju säkert inte så..är väl bara paranoid och på väg att få lappsjuka men men..ni ska få höra ändå:
Jag ska sterelisera och öronmärka min Eivor på Onsdag i Torsby. Detta går på 1038 kr, vilket inte blir alltför mycket då jag och T delar lika på det. Nåväl, tydligen så blir det mycket billigare att göra det i Karlstad. Frida bor ju där, så det är ju självklart att de gör det i Karlstad. Men de andra ska åka flera mil för att få det gjort och där kostar det ju bara 800 kr. Jag känner som så; vad spelar det för roll? Jag vill inte att min katt ska behöva åka uppstressad i en bil (hon tycker inte om att åka bilen) ända till Karlstad för att då "tjäna" pengar på det. För benisn är ju gratis^^. Jaja, blir lite upprörd över detta, för alla verkar tycka att det är jag som gör fel..

Sen körskola också, det är också ett problem att jag går i Hagfors tydligen, för det är ju mycket billigare i Torsby, för bensin är ju fortfarande gratis! Och tid till att åka dit har jag ju massor av!

Så, nu har jag avreagerat mig på det lite..och äntligen har markattan somnat, hon har varit galen hela natten, skulle inte förvåna mig om vi blir vräkta :P


Blixten i ögat :/


En gång

Jag säger det bara en gång; Död åt alla runkvirus!!!! DÖD!!!!!!

Mitt usla immunförsvar

Ärligt talat så är jag nog oftare sjuk än frisk, det är sant. Iaf under detta år :( Vad är det för fel på mig? Jag är alltså, som vanligt, mycket sjuk :( Okej, idag är väl en bra dag..en bättre dag iaf. Tror jag orkar till skolan imorgon..men vi har matteprov då, som jag inte orkat träna på (om jag inte får överskottsenergi idag). Jaja, inte tränat tillräckligt på..och jag måste ta ut mitt Id-kort så jag kan gå till apoteket och hämta ut mina piller utan att få skäll. Detta måste ske senast torsdag..lär väl åka till skolan då. Men ändå om jag kommer så vill jag inte göra provet..jag vill ha längre tid på mig, har verkligen varit helt borta hela dagen igår. Gaah, vad svårt det ska vara. Min mamma får bestämma :) 

Sjuuuk..

Förlåt att jag inte svarade på ditt sms Maliin, men som du vet är jag en mycket fattig brud när det kommer till telefoner och dessas påfyllning.

RSS 2.0