Sorgligt..

I can't tell you what it really is
I can only tell you what it feels like
And right now there's a steel knife in my windpipe
I can't breathe, but I still fight while I can fight
As long as the wrong feels right
It's like I'm in flight
High of a love
Drunk from the hate
It's like I'm huffing paint
And I love it the more that I suffer
I sufficate
And right before im about to drown

Mindre bra

Ibland är det lite småsvårt att hålla motivationen uppe. När man varit bergsäker på en sak..och så plötsligt inser man att "Nepp, jag är verkligen ensam"..idag känns det lite så. Men det är okej..det tar tid och man måste få känna sig värdelös och sämst ibland.
Idag har jag en produktiv dag, jag tvättar, ska kolla efter julklappar och städa i ordning i lägenheten. Jag ska rensa kylskåpet imorgon också..så inget luktar skit när jag väl återvänder hit. Ska ju hem imorgon kväll. Kan inte påstå att jag ser fram emot det jättemycket, som jag redan förklarat. Men ja..det blir vad man gör det till. Jag ska ha det bra :)
Funderar på att tvinga ngn att ta en jullovssup med mig..hehe.
Nej, jag återkommer nog..
Ska träffa denna smurf :)

En gång till

Man kan nog vara mer än man tror. Jag tror att jag ska bli mer nu. efter det här lovet ska jag bli den jag vill vara. Den jag är men som har hamnat i skymundan. jag har ångest inför att åka hem nu..faktiskt. Jag vill inte sitta i mamma och pappas kalla hus och ingen har tid att träffa mig..och let's face it; jag har inte så många vänner där. Och har väl egentligen aldrig haft heller. Dagens sanning det..jag vet inte varför. Har så svårt att ta till mig nya människor. Har så svårt att släppa in på livet. Jag är nöjd som det är..nu :)
Jag måste säga att Mustasch är äckligt bra. det är väl därför jag har dem tatuerade..men jag ska inte visa den här..än. Risken finns ju att någon gör samma sak (hahahaha).
Nåja, de har gjort en jävligt bra pepplåt!
I'm Alright. Var min favvo ett väldigt bra tag..till nya skivan kom.'
One down, one to go 
Cause I´m tired being pushed by you 
I know what I can be, look out 
I´m hard headed, I´m about to blow 
I´m gonna show you what I wanna do 
And I know what I can be

Julstämning?

Resten av denna vecka ska ägnas åt att infinna julstämningen.
Det finns bara en sak att visa...

Inte som jag trott

Jag känner att jag är inne i en rätt deppig fas. Då vill jag vara lite nedstämd ett tag..men sen insåg jag; Om jag är överdrivet positiv så borde jag ju slutligen bli mer positivt (eller spy på mig själv :P) Okaj, kanske inte överdrivet positiv..men se mer framåt. Se det underbara med livet liksom.
Jag kom på att jag visst hade en massa kort på denna dator, förde över alla kort från min gamla telefon när jag bytte till min nya, flashiga smartphone.
Bild på mina bebbar, mitt liv..typ.

There was a time when you let me know what was really going on below. But now you never show that to me do you?

Ja..jag borde träna på tenta.
Istället sitter jag här, mår illa efter all äcklig Baked Alaska som jag ätit istället för middag. Jag lyssnar på Hallelujah. Lyssnar på den en del ett tag, kom på att låten fanns igen när jag såg scrubs nyss. Avsnittet jag såg på inatt också, för jag kan inte sova...eller..där ljög jag nog. Jag orkar visst sova. Så fort jag lägger ner huvudet..(okej, överdrift), det är bara det här med att släpa sig till sängen. För jag är rädd att inte somna. När man har ångest, är ensam eller känner sig hatad (vilket jag gör nu..rätt jävla ordentligt också). Jag är inte mig själv nu..har varit helt uppe i annat i hela hösten. Skola, supa, sova,skola, supa sova..jaa. Jag tappade väl bort mig själv någonstans på vägen. Nu letar jag efter mig igen. Jag tror jag börjar hitta. Men det krävs att prioritera.
Ända sedan jag vet att det endast skyller 10 ynka mil mellan mig och min älskade andre hälft har jag börjat känna mig hel igen. Pevan Pevvelin. Istället för ett halvt jordklot liksom..då känner man sig lätt ensam tror jag.
Jag behöver en plan.

Min computer

Hejs!
På fredag ska min dator bli brought back to life. Då ska jag bli världens bloggare och lägga upp bilder. För tillfället lånar jag dator av Daniel, känns så onödigt att ladda upp en massa bilder på den liksom.
Är jättesugen på en mini-laptop. Mamma har precis köpt en, känner mig rätt avundsjuk. Jag får hålla mig till min gamla skol-lappis. Huvudsaken är att den funktionerar, att den gillar min skrivare och att ja..det jag sa fast en gång till helt enkelt.
Idag ska jag på en ny lägenhetsvisning. Jag och Frida har varit på två..men ingen har känts rätt. Men det kan ju faktiskt bli ändring på det idag? Nåja, nu ska jag dricka te, äta mammas goda bröd och sen plugga inför tenta.
Ha de gött!

Du om nån

Vi tar en paus och lämnar rummet. På varsin sida om vägen, som främlingar för varann. Jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig. Jag kan inte skilja på om jag vill vara med dig. jag kan inte skilja på om jag vill skada dig..du om någon borde förstå att man inte gör såhär mot mig. Du har viljan att bli större, här är du redan stor.

Far away from dryland and bitter memories

Ibland måste man nog stanna upp och fundera. What are ya doin?

RSS 2.0