I karlstad

Hallå alla alla!

Jag lever, japp det gör jag. Sitter i karlstad hemma hos min syster yster och Peter, Peter jobbar dock.  Hittills har jag hunnit att vakna och, som vanligt när jag är här, varit rädd för fästingar. Igårkväll kände jag att något killade på knät, och vad var inte det? En  fästing såklart! Mysigt. Jaja, idag ska jag och Fridahandla, eller jag ska och hon ska följa med rättare sagt. Funderar på varför jag ska handla, då försvinner alla mina pengar..vilket är trist.

Herregud, 24 timmar. Känner att humöret sviktade en aning i slutändan, måste säga förlåt till en viss person, Tino. Tror varken jag eller han skulle frivilligt gå med på att spendera ännu ett dygn tillsammans. Vi var rätt irriterade på varann. Jaja, vi vann inte. När vi sedan fick diskutera ned domarna sa de att det var på en hårsmån att vi vann och om vi hade sagt en greje vi MENADE att säga så hade vi antagligen vunnit. Herregud. Jaja, vi får ju iaf gå in gratis på dragspelsstämman. Men det var liksom inte priset,det var själva grejen. Äran att vinna. Vi vann iaf curlingen. Fy vad roligt, vi fick pröva curling på tisdagkvällen, det var en upplevelse. Kan inte säga att jag var särskilt bra. Men det var häftigt att pröva.

Nu ska jag, den dåliga förloraren, ta en kaffe.

En korv i ögat!

Nu bör jag sova, måste bara berätta att jag fått en korv i ögat. På avslutningsfesten i nian så kastade Per Moen en korv på mig (vi hade korv krig) och den där nedrans stekkorven hamnade rätt i ögat på mig. Fick fett på själva linsen och kunde inte se normalt med ögat på några timmar.

Herregud, en korv i ögat!

Håkan Hellström - Ja är inte skyldig nån nåt

Så jag hör att du är på kryss med boozen
Så jag hör att du förklarat krig mot kärleken
Men inte ska du dricka ditt hjärta itu
Så du vill bo på Easy Street, aldrig riskera nåt, aldrig växa upp






Jag är inte skyldig dig nåt längre



Alla bara babblar i mitt öra
"Be bop a lula, be bop a lula"
Fredrika är på deken, F-F-Fernando är på telefonen
Svarar inte, jag är inte skyldig han ett skit längre Jag är inte skyldig nån nåt längre




"Folk säger att framgången förstört dig så"
"Jamen, nåt skulle snart ha förstört mig ändå"
Jag fick stryk av antingen Latino-gängen eller Skinsen
Blev pissad på av antingen dörrvakten eller polisen, i klassrummet och på skolgården
Jag är inte skyldig nån nåt längre


Jag är inte skyldig nån nåt längre
"Somliga säger att låtarna du gjorde var värdelösa"
"Kanske det, men de var nånting att göra medan man väntar"
Somliga säger sånt, somliga säger att det borde varit dem
När du hänger mot repet, lär dig ta slagen eller hoppa upp i matchen


Jag är inte skyldig nån nåt längre

Söndag kväll

Borde säkert sova nu, men det gör jag inte. Jag sitter här och lyssnar på "Whatever you like" med T.I på repeat istället..så är det ibland. Insåg igår att jag och Tobbe suger hårig.. ja.. på badminton. Herregud säger jag bara, visserligen sög racketen men alltså denna sughetsnivå är något världen aldrig skådat. Detta för mig in på nästa ämne; Raseriutbrott

Brukar nämigen få sådana då inget går vägen och när jag blir upprörd på andra. När Tobbe blev arg sköt han iväg en omöjlig boll till mig, då tänkte jag "Nu ska den där jävlen få faan". Mitt vanliga jag borde ha kastat upp bollen för att sedan slå den rätt ner i marken (mohaha), men inte igår. Då tänkte jag : Vi ska först få igång ett spel och när han minst anar..mohaha" Tre sekunder senare hade jag glömt mina onda planer. 

Slutsats: Vänta en sekund eller två med din revenge så går raseriet över.

Glömde mina glasögon i skolan (Hoppas jag???) så har inte kunnat övningsköra något :( Ska köra imorgon!


Såg en levande dinosaurie med tillhörande ägg när jag var på Öland. Verkar som att den rackaren kommit några år fel i tiden..på ett nöjesfält är den dessutom. Herregud, vart är världen på väg. Kan ju inte ha vilda dinosaurier som driver runt på vägarna.

Lördag

Amanda skulle förklara vad hon skulle öva på inför nästa körlektion:

Amanda - Ja..men du vet det här..

Lovisa - ?

Amanda - Det här..blinda titten

Lovisa - Hahahahahaha

Amanda - Ja men..döda fläcken då

Lovisa - Hahahaha, döda vinkeln

Tätt följt av gapskratt från oss båda!


Jag har glömt mina glasögon och ingen vill leka med mig, bästa lördagen i mitt liv!


Hårspray!

Min spray är slut! Både Goldwell och Tigi, och jag är så fattig! Har haft tankar på att köpa en Goldwell snarast men inser att jag är pank, ja..pank. Som alltid är jag fattig, som en kyrkråtta. Har aldrig riktigt ansett att pengar är särskilt viktigt, men att bo hemifrån har verkligen förändrat detta. Utan pengar ingen mat, har 100 kr på kontot PLUS att min annars så rika man också är fattig just nu. Känner ett sånt begär att få tag i pengar OCH en hårspray.


Citat från mig när blondinen träder fram:

- Man känner inte att man är full när man är sjuk

- Jag var ju inte naken, men jag hade inga kläder på mig

Felsägningar...


Fredag



Katt som är upprörd då skolarbete utförs, då uppmärksamheten inte är 100 % riktad mot henne. (Denna bild är INTE tagen under detta lov, har ännu ej börjat med skolarbetet)

Idag har jag övningskört, ätit glass och vindruvor i solen, stritt lite med Jessica. Har varit hos Amandas katt Moster och ska snart dit igen och lekt med kossor. Alltså sagt "Hej kossorna" (med bebis röst), klappat några och låtit en kalv tutta på mina fingrar. Ko-slem säger man ju aldrig nej till.

Jag gillar kor, nej jag älskar kor. De ger oss allt vi vill ha och är dessutom otroligt söta och kloka. Lurviga är de också, och mysig att klappa på. Minus för stanken dock.

Denna kväll ska jag antagligen se på film, hyrd eller ej vet jag inte.

Irriterad

Jag är så irriterad på mig själv att jag inte gjort något på engelska uppsatsen, jag känner press att göra det hela tiden. Njuter inte fullt ut av lovet, som förövrigt känns väldigt kort. Eller jo, jag latar mig ju hela tiden, som man ska på lov, men samtidigt vet jag att jag har saker att göra så man mår lite dåligt.

Nyss klarade jag av Super Mario 1 på 16 bit på mindre än en timma. Jag är en tönt, jag vet :P Malin och jag satt o spelade batman o drack te i flera timmar igårkväll efter den såkallade träningen. Förvisso en jobbig sådan men tråkigt att det bara var tre från damlaget där.

Nu ska jag duscha/bada och sedan röja upp lite och göra lite på uppsatsen. Bita i det sura äpplet!

Nu är det dags


Nu har jag tagit mig tid att ladda upp bilder här =) Borde kanske skaffa bdb.
 

Vårt fina sovrum & Eivor som sover i Tobbe säng

 
Världens tuffaste bil!


Bamse!

 
Jag & Amanda vann, kämpade länge med denna bild.

 
Glass under Earthhour

 
Anna, Malin, Amanda

 
Hemma hos P

Påskafton och Milner

Igår var vi till Elmia, det var roligt. Sista natten med gänget och alla andra filmbilar, underbart. Fick även autograf av Paul Le Matt som spelar John Milner, på ett foto älskling köpte åt mig. Jag är glad, det var också mycket annat roligt som hände, och tråkiga saker också, fast inte något som förstörde :P Allmänt rolig dag och han var så snygg för en sisådär 30 år sen!


Men

Tänk att allt alltid ska skita sig. Med risk att låta som pappa så säger jag att något aldrig ska vara som man vill, aldrig! Känns så just nu, när man är omgiven av klot!

Tisdag morgon

Hallå!

Ska snart åka med bussen in till hålan Hagfors, för ännu en givande dag på Älvstrandsgymnasiet. Idag har vi gympa, kemi, matte och konstruktion, på KoA har vi prov på det vi lärt oss på metso. Kul..

Jaja, igår blev jag mycket storl över mig sjlv, då jag gjorde alla A uppgifter i fysiken, nu ska jag läsa allt i kapitlet och göra några B uppgifter. Sen är jag redo att förhoppningsvis kunna få ett G!

Nu ska jag åka!

Vår!

Varför gör jag detta?

Hej hej hallå dagboken!

Ska egentligen träna på fysik men ändå sitter jag här, måste gå..NU! Jag har ingen självkontroll. Jaja, denna afton ska jag plocka upp tvätt, träna fysik, äta pannkakor och träna. Får se vad som kommer att bli av..kör jag igång med fysiken snarast så lär det ju bli tid över för lite pannkaksstekning innan jag ska träna. Vi får se.

Nej, nu ska jag sluta!

Tack vare Malin



Här är mina skor, tack för tipset Malin, vad skulle en så oteknisk teknist göra utan en sån som dig?

Igår så var jag och Tobbe till Karlstad, en liten onödighetstripp kan man säga.Tobbe tvättade bilen och jag köpte ett vitt och ett svart linne, kände att det var dags att ha några bastoppar, och ett par pilotglasögon. Detta år blev de lila-aktiga i glaset. Mycket sköna att ha på sig, hoppas få en längre livslängd på dessa än vad jag fick på de jag hade förra året. Allmänt onödigt kändes det hela iaf, då jag är fattig som en kyrkråtta. Men vi fick i alla fall trevligt sällskap av Frida och Peter. Sen åt vi pizza, minns inte ens hur min smakade, och spelade spel hos syster yster och Petri, sen åkte vi hem. Så spenderade jag hela lördagen. Hade iallafall mina nya skor :)

Kollade också på en mycket bra film igår kväll "3000 miles to Graceland" den var kul.



Nu är det vår!

Jag lever

Hej!

Jag överlevde gårdagen, allt gick väldigt bra och jag var inte alltför nervös. Eller jag var ju nervös innan, men inte om man jämför med min vän Caroline, hon darrade redan en timme innan. men vi var alla så duktiga, hela klassen! På något vis kändes det som att redoisningen om järnverket var mycket större och viktigare. Men det var ju den första, stora redovisningen jag någonsin gjort också och jag tror också det skulle kännas värre denna gång eftersom att vi var i aulan, men icke. Fast det var juinte särskilt många heller som tittade.

Efter redovisningen kände jag en stor lättnad, men även ångest över allt som ska göras innan lovet. Jaja, jag och Caroline bestämde oss för att köpa varsitt linne vi sett ut under veckan, det slutade med att ingen köpte det. Vet inte varför Carro inte köpte sitt, men jag såg ut som ett ja, jag vet inte vad i linnet. Det var på tok förstort så halva BHn syntes.

Igår åt vi muuumsig tårta, tror jag aldrig ätit en godare operatårta. Fick även mina skooor! Som dock strider mot mina principer, jag kan inte stå emot trycket.

Min katt är söt, min pojkvän också!

BILDER SUGER! Speciellt när de inte går att ladda upp!!!!

Vill inte

Imorgon vill jag sova bort hela dagen, eller nej. Jag vill gå upp och göra min sketna redovisning men JAG vill inte vara närvarande, bara min kropp ska vara där. Herregud, nu börjar nervositeten pöcka på. Jaja, kollade på lägenhet idag, det jag ringde på. Det var vackert. Annars har inte mycket hänt, förutom att jag inte gjort något som jag planerat..nej, nu ska jag börja göra mig i ordning och träna inför imorgon.

Eivorskii!!

Idag har jag köpt ett tassavtryckskit till denna korv, så hennes tassar förevigas. Ska nog köpa ett till till Maja!

Vårdag


Neej! Jag och Eivor var ute på vårpromenad och hon såg fåglar i ett träd, jag försökte hålla koll på henne men rätt som det var flög hon upp i trädet OCH JAG KAN INTE FÅ NER HENNE! Vad ska jag göra?
Som ni kan gissa kommer ett april, april..roligt va? Jaja, det är ingen katt i trädet, vi var ute i en hel timma :) Duktiga vi är. Nu ska jag handla till köttfärssås, sen laga och sen hemöver tror jag..=) Var ute utan jacka!

Våren är här!


Att prata i telefon

Jag är inte allt för förtjust att prata i telefon kan jag säga, signalerna som går innan någon svarar får hjärtat att dunka hårt, men på senare tid har något hänt, de senaste dagarna. Dt känns som ett litet framsteg iallafall. Igår hade jag ett tjugo minuters långt samtal med en trevlig människa från Agria djurförsäkrningar, hon ringde upp mig och frågade om jag ville försäkra Eivor, vilket jag givetvis ville. Så för hela 84 kr i månaden är lillkatten försäkrad. Sedan såg jag att lägenheten vi varit intresserade av ( 4 r.o.k på igeltjärnsvägen, väldigt stoor, jag vet) var ute på annons. Så jag ringde imorse på den. Förvisso var jag aningen rädd, men känns ändå som stora framsteg har gjorts.

Igår beställde jag väldigt vackra skor, i mitt namn och med mina personuppgifter, sedan inser jag att jag var tvungena att vara över 18. Lite jobbigt, jag och mamma skickade iaf ett mail till www.have2have.se  och hoppas snart på ett svar, ett svar som säger ja, du får beställa. Annars får vi avboka beställningen och göra en ny i mammas namn då. Inget mail än iaf, jag är rädd.

De flesta bloggar jag läser är så poetiska och djupa, sen har vi min blogg. Sveriges mest alldagliga blogg känns det som.



Hej igen (ca 20 min senare)

Mitt nya modiga jag ringde kundtjänst då jag såg på hemsidan att storlek 39 ej gick att beställa längre i färgen chestnut. På kundtjänsten gav jag dem mammas nr och hon skulle genast ringa, jag kände mig trygg. En halv sekund senare ringde Helena på kundtjänsten upp och sa att strolek 39 i den färgen. Jag blev genast sårad men hon föreslog samma par i färgen sand. Jag sa "Ja, det blir bra" och sedan gick jag in på internet och såg dem. Oh my god, här kommer snövit!

Meeen, kan inte ladda upp bilderna nu! Därmed får jag inte heller mina trogna läsares stöd. Får väl lita på Jens då, han sa att de var finare i den färgen..tror han ljög, han tycker nog inte ens att skorna är fina, inga män gör det.

RSS 2.0