Blubbblubb

Tjo!

Idag är det torsdag och jag ska inte klippa mig har jag nyss bestämt, det är för varmt. Nej, det får bli playan med Balloxa (Jessica) istället. Och klippning nästa vecka..I think..

Igår kom Malin, Lina och Amanda hem till mig och vi gjorde en ack så misslyckad kladdkaka, det vart snarare smulkaka..himlans trist..jaja, så fick vi våra födelsedagspresenter som de köpt i USA. Kände mig lite hemsk då jag endast köpt en sketen glass till prec när hon  fyllde år..men jag kan förklara mig..jag flyttade ju då! Menhon ska få en när Malla Balla fyller år. Anyway, Lina fick en hello-kitty T-shirt och en tvål i form av ett hundben. Jag fick en underbar mugg med kor på. Plus att muggen är så där stor..har varit dretsugen på att köpa en stooor mugg..men de kostade typ 400 på paradisverkstaden på Öland..men nu fick ja en stor iaf. Så fick jag fem par trosor från Victoria's secret. Ganska kul faktiskt :) Linas hundben var därifrån också, påsen hennes ben låg sa hon att hon skulle använda till handväska :P Hon är knäpp.. aja, sen såg vi på Pablo Fransisco. Amanda knöt sig efter att tag, hon jobbar ju. Och vi andra glodde vidare, sen blev det sex and the city. När en dokumentär som handlade om spöken sedan började knäppte jag bort, jag tycker inte om att vara ensam när jag sett läskigheter. Då sprang Lina o malin hem för att få se det..jag är en fegis! Hehe, tycker sånt är väldigt intressant, men inte när jag måste vara sjävl sedan..är nog rädd som jag är när Lina berättade om spegelväggen och äckliga gubben..ryyys.

Nu sitter jag och är nyduschad och mysig och snart ska jag ner och förpesta min underbara doft i älven =/ Vill så gärna sminka mig också..men det är så varmt så det smetas säkert ut i värmen..mrr..plus att jag har bränt mig i ansiktet och fått fräknar. Varför fräknar liksom? Men men, de är bara här på sommaren, och det ser lite fräscht ut också faktiskt..Mjamja...

Ska dra mig...

     


Jaja...

Hallo!

Här sitter man ännu en morgon. Har nyligen sett på gamla avsnitt av Topmodell och ätit frukost. Just nu lyssnar jag på The Trooper med Lemmy, ack så bra. De som spelat Guitarhero 2 vet ju antagligen vad det är för låt. Men nu är det ju Lemmy som gör den! Tjiihoo!

Imorgon kommer min älskling hem och jag ska försöka bearbeta Frida att följa med mig när jag ska klippa mig om det är ngt drop in..är så himla trist o vänta där i ensamhet..fick även reda på att det är stängt vid ungdomsmottagningen fram till 8/8 vilket betyder jag jag får ringa en veckan innan skolan börjar, vilket betyder att jag antagligen inte kommer att kunna gå dit..dret är det rätta namnet. Men men...igår lekte jag med Lina o Malin the naked one. Vi badade eller ja, Malin och jag gjorde, mot kvällningen, åt glass på cafeét och glodde på "..och så kom Polly". Den filmen är otroligt jävla bra, hans kompis ä'r så rolig.."Let it rain", "Raindance" skriker han när han spelar basket och så suger han..och ramlar..det är kul helt enkelt..ingen pruttrulle om man säger så. Maha maha..

Till helgen ska jag på PIP och Håkan! Eventuellt även Mustasch, beroende på hur vi löser vårt liv på Lördag..jaja, ska bli förjävla underbart iaf. Håkans konserter är mysiga :) Plus att jag får dela detta med personen jag älskar mest av allt i hela världen (och som motvilligt gått med på att se honom) - Tobbe! My baby...jag saknar honom. Han är beroendeframkallande och jag är visst kär i honom idag med..konstigt :P

Jag och Lina glodde på Dumpad i Måndags också..eller ja, Forgetting Sarah Marshall som den heter. Så jävla bra film..när han sitter o är sårad i Hawaii börjar han leka sex and the city..why liksom :P Faan vilken filmnörd jag låter som :P Men jag kan ju säga att jag ser på film ytterst sällan, ungefär lika sällan som jag äter chips..(äter bara chips när jag ser på film).

JAG VILL INTE ATT DIGGISEN SKA VARA DÖD!!

Klarade av guitarhero 3 igår också..deprimerande..

Det ser ut..

..som om någon har misstagit mitt ansikte för en kräfta och försökt att koka det. Jag är röd! Har bränt mig i solen när jag upplevde solterapi på en badmadrass. Den händelsen i sig var väldigt underbar by the way. Skulle vilja göra det idag med, men sis börjar ju jobba vid två. Ho tycker att vi ska åka o bada nu..ömen då åker vi ju hem vid varmaste timmen..isch! Ska nog trakassera Lina lite snart o be henne följa med någonstans.

Idag har min bejjb åkt på jobbet..hans semester är slut och jag känner att det även gäller min väldigt snart..ÅNGEST.. Påminner mig just nu om att Precious kommit hem..borde nog höra av mig till henne..men hon kanske inte pratar svenska längre? :P Eller typ svenska med amerikans brytning "Jaa char litt problem med spraeke" typ..hihi.

Tror jag har en inflamation i tandköttet där min visdomstand ska ut..det gör ont som faen!

Nu känner jag mig ensam---adjö!

Don´t stop beleving!

Till helgen blir det HÅKAN!!!!!

I can´t wait to get on the road again

Hejs!

Nu är jag hemma igen, lite skönt, lite trist. Jag har verkligen haft det roligt, djurpark, nöjespark, olika slott och borgar, stranden, havet, minigolf..you name it! Så otroligt vacker natur, jag skulle verkligen kunna tänka mig att bo där när jag blir vuxen..underbart verkligen..men då måste Amanda o de flytta också..iaf på ett överkomligt avstånd..högst tio mil ifrån mig..Tog massor av fina kort när Tobbe är PIMP med muminmamma och muminpappa och även nä'r han är lite skrajsen på toppen av skandinaviens högsta pariserhjul. Hehe, och givetvis på naturen också..men tyvärr funkar inte digitalkameran. Jag skulle ge den till Tobbe utanför Kalmarslott och han trodde jag ville hålla handen, så jag släpptekameran och han höll inte i..ganska oturligt..men det löser sig nog på något sätt..får lägga upp senare..men nu ska jag sova..höres imorrn!

Småland

Idag åker jag till småland och blir borta tills på Onsdag..sen är älsklings semester så gott som slut. Ganska tråkigt. Vi ska till ölands djurpar, vilket ska bli väldigt roligt. Men annars vet jag inte, det blir nog bra..är lite sleten just nu bara.

Igår var det min födelsedag, dagen började med att Tobbe frågade om jag kunde hämta toapapper, jag sprang iväg till garderoben där pappret förvaras och öppnade, där inne låg Guitar Hero 3!! Jag blev rädd och trodde att jag bara råkat hitta den och sprang då iväg och hämtade papper i sovrummet. Sen gick jag till Tobbe med rund blick och kallade att jag inget sett. Till slut erkände jag och då sa han att det ju var meningen att jag skulle hitta det. Haha, ffatta va kul det måste ha sett ut när jag kom in med runda ögon och var allmänt chockad. Jaja, jag blev överlycklig och sprang runt med kartongen en stund innan jag plockade upp spelet och spelade :) Sen kom Linips och vi drack kaffe o jag fick "choclate candles", betongborrar och en bok (svårfångat byte av Janet Evanovich , stavas det såå??) Jag var glad, vi åt kakor och jag demonstrerad hur guitarhero funkade. Så fick jag även en söt ko som lyser, som jg kan ha i min nya, fräscha expedit bokhyllla. Ska lägga ut bilder på mitt vackra hem så fort jag blivit av med den gräsliga tapeten i vardagsrummet. Senare kom Frida, Jocke och Nicke hit. Jocke och Nicke gav mig varsin öl i födelsedagspresent och vi chillade och spelade Guitar Hero en stund. Sen åkte alla utom Jocke och Tobbes familj kom :) Av dem fick jag ett sött ko-kort, tre söta ko-tvålar (både jag och Amanda har insett att de var söta förr, så nu har jag fem) och en KO-PLÅNBOK! Mycket frän..vi åt tårta och sen lagade jag och fisen mat, slängde i oss den och for till mor och far, där även Jens var. Jag öppnade presenter, två toppar, ett skrivhäfte, två blommor och att få beställa ur Halens för 500. Mycket trevligt faktiskt, sen fick jag mammas underbara jordgubbstårta, men orkade inget eftersom jag bara ätit godsaker hela dagen..ganska trist då mamma gör botten och allt. Just det ja, jag fick en bok av mamma också, typ lär dig leva livet och var lycklig eller liknande..tror det kan vara kul att läsa faktiskt..men behöver ändra mer än vad man tror på sig ibland.

Det var i stort sett min födelsedag, peter kom också, men sin Trans Am..ganska sexig bil! Låt mig ändra denna fras, JÄVLIGT SEXIG BIL!! För er som aldrig sett en sådan så kan jag jämföra med att trö ner foten i en rostig spik och banka huvet i en sten, tänk er känlsan när det händer och ändra sedan smärta till åtrå så förstår ni hur jävla sexig och snygg den är!

Jaja, so long suckers..nu drar jag snart!

Leka bilddagbok

Jag borde nog skaffa en sådan..ska lägga upp några bilder nu, på dagen då jag firade Linas födelsedag :)


Linas ena födelsedagspresent!

          
Tandkrämssmile               Misslyckat försök av Lina        Jag och bejjb            


     
Lina är glad, jag sårad.          Lina kan fotografera

Det var allt för stunden, over and out!

A machine of a dream
Such a clean machine
I´m in love with my car
Got a thing for my automobile

Jag???

Hejs!

Idag är det onsdag. Intressant.. Idag ska jag nog leka med Peter och Frida lite innan de drar..sen vet jag inte faktiskt..innan jag drar hem ska jag iaf duscha o så..kanske hälsar på Lina när hon jobbar, jag är ju ganska duktig på att göra i ordning påsarna. Ska iaf fortsätta att övertala henne att följa med mig på Lars Winnerbäck till fredan..jag är ju ändå skyldig henne 200 sen i fjol å då är en stor del av biljetten betaladd för hennes del..vilket är bra.

Har kommit fram till att jag ska skriva ner vart mina pengar tar vägen..så jag inte sitter lite sårad och funderar i slutet på augusti. ´Vet ju iaf att jag ska införskaffa en ny telefon till fredan. När jag pratar i den låter det som om jag är borta i åävlan och inte har ngn mottagning. Så det känns som om det är dags faktiskt, har sett ut en underbar liten krumelur som är lila och p det stället jag hittat år den billig också..typ tvåtusen. O så ska jag spara två från augusti också, så jag kan göra halkbanan till vintern. Åter till mobilen, det blir en samsung - igen. Har aldrig diggat samsung, men jag vet inte..det känns ändock rätt.

Till Lördag fyller jag år, hela sjutton år. Jag säger som Amanda, en ganska onödig och intetsägande ålder. Men men, verkar som om den kommer bli en jävla repris av förra året, då jag satt ensam hela dagen till Lina kom och gav mig kex och sen kom mamma o frida o gav mig tårta..det var min födelsedag det..ja, ni får tycka att jag är barnslig, men jag älskar födelsedagar. Det behöver inte vara min heller, så länge jag har fina presenter att ge så känner jag mig lycklig. Det är kul att ge o få..Hatar dock presenter i form av godis omslutet av ica papper som är köpt i sita sekund..då är det roligare med ett kort, en bävernäve eller ett kok stryk..eller varför inte alla tre?

Mamma o pappa ska bort på min födelsedag, Frida jobbar och Mand o Malla är i USA. rolig födelsedag? Men jaghar ju mina underbara vänner  och mina systrar m.fl. Hoppas Lina och Jessica har fest för mig, det borde de ha, så god som jag är. 

Vilket långt inlägg, wow!
Glöm inte att dra åt helvete efter lunch, fuckers!


Schwartzkopf

är smeknamnet på den underbaraste lilla bebis jag sett. Bebiskatt dvs..jag vill ha den, attans att vi bor i lägenhet, och jag kan ju inte bra gärna dra med den till mamma och pappa, då blir det fyra katter där..hehe. Men Jens sa att jag ju inte kunde tacka nej till det jag fick i present. Hihi, men samtidigt synd att den ska bo där den bor, det hade ju varit lättare om vi bodde längre ner och inte så nära vägen =/ Jaja, ska gå och se på DOOL och bada sen tror jag :) Ska försöka lura hit frida sen också..Adjö!


So fine..

Jag ser det som kunde ha varit försvinna...varför tog jag mig aldrig tid? Jag var för upptagen av alla andra och när jag väl verkligen vågar, då går det inte, för jag har det så bra. Men det är inte utan ett sting i mitt hjärta som jag tänker på det som kunde ha varit..det som varit så klart i mitt undermedvetna så länge..och här sitter man.  Men jag skulle inte kunna byta det jag här för något.

Det är synd att vi krockar när tidpunkten är som sämst! 

Är det så här det ska vara?


Jag vill ha dig nu som jag hade dig förut..

Hej!

Imorgon slutar jag! Det känns så otroligt skönt, men även lite..ytte pytte lite lite trist känns det..jag har ju fått mina små rutiner nu, kaffe, kortspel, sexskämt och givetvis Emelie och Carro..jag har haft så otroligt roligt måste jag säga, men jag längtar verkligen efter vila nu..hoppas vi håller kontakten mer under sommaren.. :) Jag har så mycket jag vill göra, hoppas jag gör det :P Haha, hoppas jag hinner med det menar jag..Tobbe har ju bara två veckors semester medans jag har lov..himlans trist..

På tal om ögon så borde ni verkligen lyssna på Journey´s låt Don´t stop beliving...Då kommer nu få höra låten som kommer klinga på mitt underbara sommarbröllop med små kossor som äter gräs bredvid..eller vad de nu vill äta. Ååh..Jag vill tapetsera vardagsrummet också..blått..wonderful.

Men nu ska jag mumsa på Gino och se på Family guy, so long suckers..wrröö!

3 eller 2 o 1/2?

Dagar kvar är det av jobbet och sedan är det bara att vänta på pengarna :D Skönt! Det ska bli väldigt trevligt att få lite money..och jävligt trevligt att få vara ledig!

Idag har vi varit väldigt seriösa och målat en "låda" till en söt gris på gräs med blommor på..om jag kom i underfund med vart jag lagt USB saldden till kameran skulle jag lägga upp bilderna, men tyvärr så är den inte här..och inge bluetooth finns det på datorn heller.

I helgen var det höljes, det var väldigt roligt för min del faktiskt..eller iaf i stora drag..mindre kul att sova så jag mådde dåligt halva dagen på Lördag, men det var kul. Jag och Elin (Jessica försvann) var på fernandoz med min melon, vilket var ganska kul när någon kastade den på fernandoz och en annnan hoppade in och lekte med melonen, sen fick jag tillbaka den av sångerskan, eller ja, Elin fick..sen blev melonen lite för sunkig så jag kaserade den..

Trots att man kände sig ofräsch och att jag blev kallad Krokich så var den en lyckad helg, för andra mindre lyckad..men men.

Till helgen hoppas jag på att något trevligt ska hända..så vill jag till Karlstad också, men det får väl vänta tills löningen..triist..

Nu kom Jessica...ska sova nu!

Glad!

Två av mina vänner har kommenterat sedan mina klagomål, jag är nöjd :) Någon när och kär läser iaf..hehe. Trodde jag endast blev läst av sådana som råkade trycka in sig..hihi. Jaja, imorgon är jag ledig, skönt! Har varit väldigt äcklig och onödig idag..åt glass på vägen hem och en halv, äcklig kebab i bröd nyss..sen ligger en underbar, hjärtformad kladdis i ugnen för tillfället..inte hälsosamt. Men med tanke på min bristande aptit under veckan så borde jag väl inte nojja så mycket..men jag vet att jag kommer ha en onyttig helg också så...äh..

Ganska sorgligt, träffade både Prec och Malin idag..Med P gick det bra, kände ett sting av sorgsenhet att hon ska bort när jag äntligen blir ledig, men sen träffade jag Malin..och då blev det lite tristare..det är faktiskt himla trist att vi inte umgås mer, vi har ju så kul..ack..en del vägar äro outgrundliga..hmm.. But I like them alot!! Jag kommer sakna er så mycket :( Nu blev jag sorgsen också...

Över till roligare ting; jag och Jessica har höljesshoppat. Detta resulterade i 30 korvar, 16 korvbröd, skinkost, bröd, en lampa av konstigt slag, ifall det blir mörkt, och en sprutgrej. Ifall det blir varmt och vi måste kylas av..hehe..hoppas vi får kul..

Min katt är underbart söt by the way!!


Vadan detta?

Är jag så ointressant att inte ens mina närmaste vänner vill kommentera mig längre, jag är djupt sårad! Kommenterar ju inte dem heller dåra, men ändå. Det är fel på stämplingsklockan, all min underbara tid är som bortblåst..inte kul, men det löser sig antar jag..så det blir party på fredag!

Tobbe är lite grinig men har gått på toa nu. Det är varmt åt honom uppenbarligen..vilket jag verkligen förstår..det är varmt. Han vill dra upp med husvagnen idag..vet inte om det hinns, är inte direkt arbetsvilligt just nu..har huvudvärk..och ingen aptit..det är jobbigt..Men men, till helgen blir det SSK!!! Minus slagsmålen då..så då blir det väl bara SK! Wiihooo! Idag försov jag mig också..ville bara nuffsa. Konstig dag!

Man lär sig något nytt om folk och pajer varje dag..Igår fick jag se nya, dåliga sidor hos vissa, och idag insåg jag att kall paj smakar som ikeas kalla paj gör..who could have known..

I knååv again you!

Daddy, tell me whats wrong with me!!

RSS 2.0