Att taga vad man hava

Nästa vecka (tror jag?) börjar allt på TV igen, med allt menar jag då Grey's anatomy och DH. I höstas när de slutade för "säsongen" kände jag tomhet och ensamhet. Under veckornas lopp har jag dock hunnit få nya traditioner. Mitt tv tittande består av:
Samantha
Glee (love it)
Vänner
2 1/2 män (de började med NYA avsnitt igår)
Simpsons (dock ej äldre avsnitt, för läskiga)
Family Guy
Top Model (Är besatt sen i söndags)
Greek
+ annat onödigt strunt.
JAg har till och med börjat följa OTH, de nya avsnitten. Mycket dåliga och patetiska, men där sitter jag, lik förbannat, varje söndag. Haha.

Positiv energi

Tjoo! Ikväll är det partaj som gäller, är heltaggad, särsilt på att inte bli för full. För tillfället läppjar jag på ett glas vin och känner mig awesome. Snygg som bara den. När jag skulle välja kläder valde jag en skjortklänning jag haft sen typ ettan i gymnasiet..när jag kollar igenom min "fest-garderob" inser jag att de flesta kläder är införskafade då? Varför? Jag kanske väte upp och insåg att det är kul att klä sig ordentligt i vardagen också. Nåväl, när jag åker till London ska jag köpa massa söta, blommig klänningar a

Note to self

Minns när jag härisist skrev att jag tydligen kan vara FÖR gammal. Guess what, jag kan vara för ung också. Känner mig som Emil när han ska köpa sockerdricka. "När jag inte har pengar, då vill jag ha sockerdricka, men när jag HAR pengar, då får jag inte köpa sockerdricka. NÄR I HUNDAN SKA JAG KÖPA SOCKERDRICKA?"
Men ärligt; får ångest..vill inte vara men ngn i min ålder..har bara dåliga erfarenheter av sådant..inte skitgammal kille..men ngt år liksom.

RSS 2.0