Mina bilder..


Moo

You can't break what is broken!

som

Känner mig som en klurig Kent-låt hela jag..sjukt. Jag känner mig otroligt klurig. Haha..låter helt blåst. Trasig människa träffar annan trasig människa. Trasiga människor försöker att tillsammans bli hela. Trasig männsikor inser mer och mer att delarna som de båda saknar inte kan ersättas av den andres delar. Trasiga människor går åt varsitt håll. Sjukt.


Slappis

Herre, vilken slappis jag har varit idag. Bara glott på film och degat..det är ett under att jag faktiskt orkat borsta tänderna :)

Men jag har börjat rycka upp mig nu..dricker kamomillte och har precis kommit in från balkongen som ska bli ett litet kattparadis till min lilla Eivor. Först tänkte jag bara sätta upp ett nät så hon kunde vara ute..men nu har fantasin börjat flöda; jag vill ha sånt där grönt golv (ni veet) så att hennes tassar inte blir kalla. Jag ska ha en låda med jord i, så hon får gräva (hon är knäpp och älskar jord) jag ska ha klätterställning, sovplats och ja..allt sånt. Men det börjar bli kallt nu..så jag antar det får bli till våren.  Nu får hon nöja sig med nät och något att sitta på. Lite mindre kul kanske.

Känner mig väldigt kreativ idag..ska röja upp här hemma och sen prova på en frisyr som jag tror kan vara väldigt fin, kanske även måla en katt..vet inte. Guinness ska jag då dricka i alla fulla fall! :)

Nu ska jag pysa!

Ha det wunderbar!

The Man The Myth The Wreck

I can't tell you what it really is. I can only tell you what it feels like.

I'm fire. You're gasoline, baby. So why be around?

Men jag ser det inte så

Jag vill skriva av mig. Jag vill inte skriva av mig. Jag är bara lite lost.

I dessa ensamma timmar tänker jag. På mig. Min personlighetsförändring som har skett. Jag har blivit en MEDMÄNNISKA. Det är kanske sant att man blir påverkad av de man umgås med. Jag älskar min själsfrände Precious, men det finns en egenskap hos henne som jag ibland ogillar. Att hon känner med..så otroligt många..en del av dem skulle kanske inte ens ställa upp för henne när hon väl behöver stöd. Nej, jag älskar att hon är den hon är, min bäste vän. Men jag tror inte det är bra i slutändan. Att bry sig för mycket. Av någon anledning har jag börjat ta mig an denna egenskap. JAG! Lovisa som bara bryr sig om sig själv och djur. Och det är otroligt jobbigt faktiskt. Att inte sätta sig själv i första rum. Att tygla alla känslor som väller fram inom mig. "För att även om personen är dum, ljuger mig rätt upp i ansiktet, så behöver denne ändå någon som bryr sig, som inte dömer en" Jag är trött på att det ska vara jag. Så länge gillade jag att vara medmänniska med andra ord.

Livet är svårt. För svårt. Men en del fattar inte ens att det är svårt. De tar det så lättvindigt. För lätt. För lätt för sitt eget bästa.. Jag gillar när livet är lätt. Men jag kallar inte att det alltid är lätt, det biter dig i arslet tillslut. Acceptera för vad det är.

Jag är förvirrad. Jag vill att det ska vara lätt att leva. Idag är det inte så jättelätt. Igår var det lätt. I förrgår var det lätt. Men inte idag...undrar om det beror på alkoholintaget som stundat under helgen. 

Men jag har min älskade katt, min förjävla snygga, nya tatuering och en till liten katt till torsdagen. Jag har en fin lägenhet. Jag har underbara vänner. Jag fick full pott på första tentan. Jag är mig själv - viktigaste av allt. Genom allt är jag mig själv..ibland lite modifierad dock (tänker på medmänniskan Lovisa).

Det var lite.

Kanske kommer mer sen.

My head told my heart:
Let love grow
But my heart told my head:
This time no..this time no



Lyckligt

All or nothing

Nothing else will do



Kul :)

Hej :)

Allt har gått så snabbt nu under hösten, jag har underbart roligt men det hinner jag knappt att tänka på. Att jag är en fattig student är något jag inte märkt än, plånboken tillåter ändå utgång 1-2 gånger i veckan :P Plus att min lilla plånbok tillåter mig att spara till London/Dublin resa till våren. Jag är helt chockad..när man är student ska man ju inte ha råd med något har jag hört...ändå lever jag ett riktigt glidarliv för tillfället. Men ja..det blir väl bakslag på det också snart någon gång.

Jag gillar min lägenhet otroligt skarpt också, min fina lägenhet i SKATTKÄRR. Trodde aldrig jag skulle hitta en vacker lägenhet här, men den känns otroligt rätt, mysig och hemtrevlig. Lite tråkigt med betongväggar så jag inte har möjlighet att sätta upp allt jag vill, när jag vill, men det funkar ändå.

På tal om att sätta upp grejer så fick jag hjälp i helgen med att montera upp två hyllor från IKEA, hyllorna var rätt klena men att de inte skulle tåla min sparko var något jag verkligen inte räknade med. Igår satt jag i godan ro och pillade på datorn och POFF så flög en hylla ned..OCH min finaste sparko gick i tusen bitar :( Verkligen inte kul..var nedstämd hela dagen igår efter det, hehe.

Men idag är jag glad :) Har fixat digital TV, har en smarrig paj i ugnen och ska precis röja upp ordentligt i lägenheten. Jag diggar livet helt enkelt, hur svensson det än må vara (Syftar på min goda vän Amanda som lever ett helt annat liv än mig just nu :P)


Vackraste damen i stan ♥


RSS 2.0