If this is the kind of love that the old folks used to warn me about - I´m in trouble..I´m in real big trouble

Vad mycket bra musik Wyclef Jean har gjort. Vakande igår morse och hade 911 på hjärnan. Hur länge sen var det jag hörde den egentligen? Det måste ha varit åratals sen.

Someone please call 911
Tell them I just been shot down
And the bullets in my heart
And its piercing through my soul
Feel my body gettin cold

Nu ska jag snart åka till katt-doktorn på återbesök med lilla Eivor. Hon har varit sjuk förstår ni (om jag inte redan berättat det), en kattböld hade hon. Men nu börjar hon bli en frisk katt i alla fall, det är bra :)

Idag har jag trixat med mammas dator, så ljudet funkar. Men inte internet längre, säkerligen så är det Frida som har förstört det :P För jag kan inte göra något fel. Jaja, jag blev i alla fall desperat så jag cyklade till lägenheten i en väldigt fart för att kunna lyssna på alla braiga låtar som finns på internet.

Jaja, det var allt för tillfället!

Boom boom pow!


Mustasch

Tänk vad underbart det är med musik egentligen. Jag är verkligen lyckligt lottad som har hittat Mustasch, det ni. De borde ni prova, underbara texter, perfekt och jävligt rockigt.

Jag har grunnat mycket de senaste dagarna och kommit fram till att jag är en väldigt monogam person. Ensam eller tillsammans med nån. Det känns väldigt, väldigt bra faktiskt, skulle inte vilja vara belöftig som singel. Samtidigt kanske det inte är så bra heller, eftersom att det jag håller fast vid kanske inte är det jag tror, vilket leder till att jag blir sårad? Är jag helt enkelt en förhållandeperson, eller har jag bara god självrespekt? Nu menar jag inte att de som är lite mer öppna för förslag har bristande självrespekt, det är ju helt olika.

Just nu är det något jag vill ha, men det verkar rätt ouppnåligt för tillfället, det hindrar mig inte från att sluta tänka på det dock. Så himla typsikt mig, måste jag tillägga.

Som ni märker så blir det väldigt mycket sångtexter nu för tiden, men är inte musik det bästa sättet att visa känslor på?

There are footprints on my ceiling
I can't help this fucked up feeling
Something's wrong, you ain't comin' around here no more
Try to get my thoughts together
I think of a time when things were better
This miscommunication is bringin' me down



Ha de gött allesammans!


Se solen

Wait for me

Oh, oh my love
My darling
I`ve hungered, hungered for your touch
A long, lonely time

And time goes by so slowly
And time can do so much
Are you still mine?

Så himla fin låt tycker jag :)



Would it matter anyway?

Hej

Är på lite halv-deprimerat humör idag, allt känns allmänt trist ska jag säga er. Idag skulle jag och mamma ha varit i Karlstad, men vi blev vrånga (och sov för länge) och bestämde oss för att bara åka till Torsby och köpa något litet och handla mat. Mindre lyckad tripp kan jag tala om, men jag blev lite glad också, för jag köpte en JÄTTEstor sparko, fransk manikyr och en liten, söt spegel. Råkade slö sönder min förra för en tid sen, det kanske är därför livet är så lite outhärdligt ibland? De 12 åren av olycka liksom. Hoppas inte det, fy vad trist att vara olycklig i tolv år.

Resten av veckan vet jag inte vad som ska hända, vill känna mig produktiv iaf. Ska laga en massa mat åt mina, hårt jobbande, nära och kära, ha hemmaspa, städa ut ordentligt, göra planer inför helgen och läsa teori. Nu måste jag ta mig i kragen om jag vill ha det där sketna körkort. Jag borde inte klaga om jag inte anstränger mig. Känner att jag bara klagar när det kommer till körkortet, nej. Jag ska ta tag i det och därefter fortsätta leva mitt liv. Träna ska jag göra också.

- Did you listen to my CD?
- Ehm..yeah..I was going to, but then I continued living my life.



.......

Res dig upp, borsta bort skiten och gå därifrån!

Det trodde du

Hejs hejs

Sitter här, nyduschad och mysig och full. Hemskt att säga att jag är full på en söndag, men det är sanningen. Jag har inte blivit bakfull än, känner att det är på väg eftersom att jag börjar må illa när jag scrollar, så snart slår det till mig skulle jag gissa på. Har planerat en botare hela dagen, men nu verkar det inte så lockande längre..antagligen eftersom att jag, som sagt, börjar bli bakis.

Det var väldigt kul att vakna imorse iaf, när jag slog upp de små blå tänkte jag att detta aldrig kommer att gå vägen, men sen gick jag upp och insåg att jag fortfarande var full och livet kändes genast lättare. Jag tyckte givetvis att jag var skitrolig när jag skickade dessa sms till Frida:

Sms 1: Hört i helvet ärru? Jag blir totalt helknäpp!

Sms 2 : Vi äro musikanter!

Sms 2: Vi från Skaraborg!

Sms 3: Vi kan spela fio-lio-lio-lej

Sms 4: Vi kan spela bas....

Sms 5: ..fiol..

Sms 6: ...och flöjt

Jag skrattade så jag grät, inser nu va törrt det egentligen var. Och ja, jag har gratis sms. Okej, jag ska väl vara ärlig; jag skrattade åt smsen nu också.

Slitaget på mitt Id-kort fortsätter i snabb takt. Igår köpte jag öl - inget leg. Idag köpte jag cigaretter till Frida och Mamma - inget leg. Vad är detta? Jag blir nästan lite frustrerad ska jag säga er, jag är ju liten! Jag ser ut som en 12-åring. Hur kan jag inte få visa leg?

Helgen då? Igår var jag full, väldigt full...stackars, stackars Micke som fick stå ut med mitt högljudda sjungande och eviga tjatande. Förövrigt var helgen rätt tråkig om jag ska vara helt ärlig, men bättre än att sitta hemma. Vem slänger inte ut 1000 kr på att ha halvroligt än att sitta hemma liksom? Men nej, ingen ångest för pengarna. Jag kommer att ha så mycket att jag kommer vilja spy på dom om några år, så varför inte skyffla bort lite stålar redan nu liksom. Och jessica fyllde ju år :) Eller ja..fyller idag.

Ibland känns det som att jag ger och får aldrig igen, med vissa personer är det så. Det låter väl lite egoistisk att jag vill ha, men jag har ju också känslor. Verkar som att de bara vispas bort eller inte tas på allvar. Åh, jag vet inte hur jag ska förklara. Jag är iaf inte gjord av sten. Speciellt inte nu, det är inte så himla lätt att dra sig loss så här och ibland känner jag bara för att ruska tag i dumma personer och säga; allt handlar inte om dig, dig, dig. Ibland handlar det om mig också.

Det var allt för mig, nu ska jag gå o ta mig en öl.

"Du fick en duvknullar-kram, Jessica!" Va rolig jag är :P


Ett hårt liv

Hej hej

Jag mår mindre bra idag, ska jag säga er :( Blev firad av Jens och Sofia igår, blev lite mer berusad än vad jag planerat och nu är jag väldigt, väldigt seg. Tankarna på två liknande dagar innan jag får ro gör mig illamående. Får se hur jag gör imorgon, om jag ska be mamma o pappa att hämta mig under dagen istället. Känns bara allmänt jobbigt att bränna en massa pengar på att vara lortig, försupen, hungrig och jävlig, i fult väder också, nej, usch och fy och tvi. Jaja, ska fortsätta "packa" och sedan gå till liten, korvig katt och se om jag måste ringa vetrinären.

Adjö, ni friska människor!

Måndag

Hejs

Inser nu vad värdelöst det är att sitta och skriva blogg, varför inte bara tänka vad man gjort under dagen? Varför detta behov av att fömedla sin dag för främmande människor? Egentligen...varför inte bara skriva en vanlig dagbok, där man faktiskt kan skriva precis vad man vill, inte sitta och fundera på hur andra skulle uppfatta dina ord. Så otroligt meningslöst, är det för uppmärksamhet måntro? Kanske för att man vill bevisa att man faktiskt har ett liv? Ja, jag har ingen aning, men lite onödigt känns det ju.

Efter detta långa tal tänker jag ändå berätta om min första, vilda utekväll som myndig (dubbelmoral here I come :P ):

Efter många om och men begav jag mig till karlstad med en aningen berusad Frida, redan vid åtta var vi i vårt esse. Vi började prata engelska om "peeing in our knickers" inne på max, vi hade skitkul, resterande matgäster verkade tycka att vi borde dra åt helvete dock. Jag förklarade för Frida att vi hade mer rätt att vara på Max än de, eftersom att det var lördagkväll. Därefter åkte vi hem till Frida och fortsatte prata engelska, efter ett tag skulle vi välja kläder och det slutade med, oseriösa som vi är, att vi drog på oss David Hasselhoff-tröjor. Jag hade en svart tröja där det stod "The Hoffmeister" och en bild på David. Frida hade en blå träja där det stod "Don't Hassel the Hoff" och med en bild på David. Jag gick alltså ut i denna T-shirt på min födelsenatt :P Runt elva var vi rätt trötta och ville helst sova, men vi åkte till kjell (Shell) och köpte en korv för att piggna i. Redan där började folk att ragga på oss, när vi bar de ovannämnda T-shirtsen. Därefter insåg vi att jag var för liten för de flesta ställena, endast Score och Arena kunde vi välja mellan, vi valde Score.

När vi skulle in var jag nervös av ren vana, portvakten frågade mig varför jag såg så sur ut (jag var rädd och hade en allvarlig min) och tog sedan mitt Id-kort och gav tillbaka det sekunden senare. Nödvändigt att vänta till denna dag kände jag :P Jaja, vi gick in och beställde en varsin öl och hann att sitta i tre sekunder innan några killar bjöd över oss till deras bord. De var norskar och sjöng norsk födelsedagssång för mig. Sen började en av dem att "ragga" på mig genom att berätta att han hade skjutit 200 lerduvor denna helg. Väldigt intressant, jag och Frida gick snabbt därifrån, jag trodde vi skulle dra vidare, Frida trdodde att vi skulle hem. Vi missförstod varandra, men men. Jag lär ju alltid minnas den "vilda" utekvällen iaf :P Haha!

Nej, nu ska jag läsa Twilight och kalla att jag inte visste att jag skulle städa ur det lila rummet :P


Min piss-katt Maja - Glöm något på golvet och hon pissar på det.

En dag kvar

Imorgon fylkler jag år, ikväll blir det utgång med Anna. Men vart? Malung eller Karlstad? Blir det Karlstad är jag hemma kl tre på eftermiddagen, på  min födelsedag till på köpet. Vill jag verkligen det? Men samtidigt, drar vi till malung måste vi åka bussen dit, vilket betyder att vi måste in på dansbandsveckan, mindre rockigt kanske. Det blir ju aningens dyrare att dra till Malung iaf, men då är jag ju hemma sen också. What to do?

Nej, det finns inget att skriva


Jahaja



Hej hej

Har varit i karlstad igår, kom hem idag och bytte skärm i mamma och pappas dator, känns som att sitta vid en stenålders dator ska jag säga er, men men. Sånt är livet. Isch, den här helgen blir verkligen inte som jag plaanerat, mycket tråkigt tycker jag. Men än är det inte över, jag ska göra ett tappert försök i alla fall. Ikväll blir det inget Malung, utan avslutningsmiddag med innebandylaget. Fast egentligen skulle man ju kunna dra till malung efteråt, men hur? Aah, jaja. störtsa frågan är ju i alla fall inför morghondagen, hur ska detta bli.

Jag fyller 18 på söndag!

Jippie!!

Utöver det finns inget roligt kvar att säga, bara sorgliga saker.



Haha, ja gamla bilder finns det gott om på denna dator :P

Aldrig växa upp

Så jag hör att du är på kryss med boozen
Så jag hör att du har förklarat krig mot kärleken
Men inte ska du dricka ditt hjärta itu
Så du vill bo på easy-street
Aldrig riskera nåt, aldrig växa opp
Jag är inte skyldig dig nåt längre


Tisdag

Hej hej

Vaknade för en halvtimma sen och orkade inte somna om, det är som om 100 fjärilar dansar vals i magen på mig. Oftast vals iaf, ibland trampar de  bara runt och gör mig illamående, som när jag precis ska äta, eller precis har gjort det. Nu väntar jag på att bli hungrig, på att Jessica ska vakna och på att jag ska bli pigg. Jag trodde det skulle bli fint väder idag, men tydligen inte. Vaknade med panik eftersom mitt hår är äckligt och jag ville inte duscha det om det var fint väder och jag skulle bada, då blir jag ju lortig igen. "Lyckligtvis" så behöver jag ju inte bry mig om det än iaf. Men nu kikar solen fram, kanske bäst att jag slänger mig i duschen snarast.

Igår körde jag till Hagfors för att hämta Jessica, i Tobbes mammas nya Volvo v70, jag var livrädd att den skulle gå sönder, satt som en stel pinne hela vägen. Men den klarade sig, som tur var. Hälsade på en liten nyfödd kalv igår också, det blev ko-slem all over när jag gosat klart med det där lilla monstret :) När jag hämtat Jessica så satt vi oss och spelade Guitar Hero och Lips. Det senare spelade vi när Tobbe skulle sova, så vi fick liksom viska fram sången, haha. Det lät mindre bra kan jag säga er.

Igår pussade jag och myste med Eivor hela dagen, puss på nosen och allt det där, sen kom Tobbe hem och berättade att Eivor hade torterat/ätit en fågel under morgonen, och den där sliskkatten har jag pussat på, blä! Visst, hellre det är att pussa på en hund som nyss ätit bajs, men ändå. Jag var mycket upprörd på Eivor efter det, och på mig själv såklart. 

Glöm inte att tvätta händerna efter toabesöken!

Liar, don't put your hands on me!

Är det så fruktansvärt, det brott jag begått?

Hej hej

Imorse gick jag upp runt nio för att gå till tandläkaren, turligt nog hade jag inga hål, så länge jag fortsätter med tandtråd dvs, som jag har använt i tre dagar :P

Sen har jag spelat TDU och därefter tagit tag i livet en aning och städat tvättstugan och pysslat i trädgården. Nu sitter jag här och är hungrig på något konstigt vis, min aptit är mycket konstig för tillfället. Känner mig bakfull när jag blir hungrig och blir spyfärdig när jag tänker på maten jag nyss ätit..knepigt det där.

Dear lover
I can´t take the pain no more
Dear lover
I pick my heart up from the floor

There ain't nothing in this world for free now

Kom förresten att tänka på en diskussion jag och Amanda hade för ett tag sen, vem bestämmer när man ska använda "o"? Man kan ju säga oartig, men inte osmutsigt, utan då säger man rent. Vem i hellskutta bestämmer det där egentligen?

Lek fint!



Iiiiih

Vad trist det kan vara ibland, idag har jag vaknat upp med en enda tanke: "Jaha, hur ska jag fördriva denna meningslösa dag då?" Herregud, mitt sommarlov börjar imorgon och jag är redan trött på det, tror jag.

Har förrersten glömt att säga att jag köpt mig en jättefin klänning från Urban Oufitters, på rea också! Jag och Jessica skulle egentligen köpa present till Lina häromdagen, det slutade med en plånbok (kuvertväska) för Jessica och klänningen för mig. Inget till lilla Linis :(

Men gör någonting då, nu! Snälla?


I don't wanna die alone..

Hej hej

Här sitter jag tjugo över tolv på en helg. This is not good, jag vill ut och leva livet. Istället sitter jag här i min rosa morgonrock, lyssnar på Cash och drömmer om bättre tider, samt är rädd för min hud.

Eivor har varit så himla gullig idag, först har hon försökt att klämma in sig i en allt för liten låda så att halva katten hängde utanför när hon sov. Sen har hon anfallit en flyttlåda jag nyss tagit in. Hon högg och högg, men efter några minuter så hittade jag henne sovandes på lådan, helt slut. Hon är allt bra knäpp den där katten.

Annars har jag inte gjort något särskilt idag, vaknade väldigt tidigt eftersom att jag sov under dagen igår, tänkte göra något vettigt med livet, men fastnade framför MTV. Städade dock lite och lagade mat. Såg nyss Ondskan och minns den tid då jag verkligen hade "The Hots" för Andreas Wilson, han är bra snygg den mannen. Eller är det bara jag som ryser när han står med grenen i handen i slutet? Han är dock hästvägar från att vara lika vacker som Robert Pattinson. Det är så jag får ont i magen när jag tänker på honom ska jag säga er.

I knew that you were trouble
You got me saying
"Dumb, old Paradise"

I don't know your name, but I sure know your game


Sommarlov

Hej mitt sommarlov, nu är jag här!

Fasiken va skönt, äntligen har jag fått mitt efterlängtade sommarlov, jag är väldigt glad, vädret till trots. Idag på jobbet fick vi flytta lite grejer och kolla så det var rent på ett arkiv som hade rensats under veckan. Sen satt vi bara och spelade kort. Jag hade inte med mig lunch, för jag skulle ändå hem ett, det slutade med att jag och Carro åt pizza, där mötte vi upp de andra (som jag tidigare hade tackat nej till att följa med o äta pizza med  :P). Jag gick därifrån i min ack så snygga regnjacka (bilder kommer, haha) och mötte Tobbe, somnade i bilen och sov till tio i fem hemma. Rätt hemskt, men jag skulle ju ändå inte ha gjort något vettigare än att jobba under den tiden. Plus att jag fick mensvärk, då får man sova utan dåligt samvete..tror jag?

Till veckan ska jag gå till tandläkaren, klippa mig, åka till karlstad och vara med på bingon. Ska sluta spela innebandy, men känner ändå att jag borde hjälpa till när det ändå är så knappt om tid tills det blir av, ska ringa Sören. Ja jävlar ja, han skrev ju och bad mig att ringa! Oopsi. får göra det sen då.

Jag ska även fira lilla Linis, göra annan rolig grej och och OCH fylla år. Tjihoo, fy fan vad jag ser fram emot det ska jag säga er. På lördag blir det utgång för alla mina vänner som vill och är 18, vet inte om det blir Karlstad eller Malung dock, förmodligen Karlstad. Men för vilka pengar? Sen ska jag väl ha kalas hemma också någon gång. Jag sa till Jessica och Lina att vi kunde åka till Malung och fira min födelsedag ngn gång under malungsveckan, Lina och Jessica sa : "Till veckan menar du?" Jag blev helt paff, aah, fyller år till veckan. Jag ser verkligen fram emot det, en del känner ju en viss skräck inför detta, då de blir självständiga, men jag har varit självständig i ett år nu, så det är inga större nyheter för mig så att säga. Skulle jag gissa på något så blir det väl nu mamma och pappa verkligen får ta hand om mig, haha :)

Livet är väl bra underbart för det mesta? Denna helg ser det ut att bli väldigt lugnt, minde rockigt tycker jag. Fast ska väl göra något sorts hemma-spa och bara mysa denna helg, dä är föll bra dä og.


Jag och the Cat, Eivor är mindre glad på bilden, som ni säkert kan se :P

Once I ran to you
Now I run from you
 

Never..

If God is wise, why is he still
When these false prophets, call him friend,
Why is he silent, is he blind!?
Are we abandoned in the end?

Let the sword of reason shine,
Let us be free of prayer and shrine
God's face is hidden, turned away,
He never has a word to say,
He was never on your side,
God was never on your side,
Let right or wrong, ALONE decide
God was never on your side!
No, No, No.


Sista dagen

Tjihoo, imorgon gör jag sista dagen på värk, fan va underbart!

Why this?

Nee, nu kommer livets största och bredaste fråga igen; Why this?

Vad är det för fel på mig? Vavava? Som jag sa till Carro igår: "Ja, vi lär ju inte komma till den eviga vilan efter detta liv" Vad vill jag få ut av det här egentligen?

Alla dessa frågor kan sammanfattas i ett stort fett why this?




Min "Why this" -fejja


Live your life

Hej hej

Det blev höljes för mig i lördags. Först, efter många om och men, var det meningen att bara jag och Jessica skulle upp, men sen ändrade sig Tobbe och följde med han också. Kvällen/natten/morgonen var otroligt lyckad,  Jessica är mycket bra :) Vi tappade aldrig bort varandra och var allmänt mycket roliga. Lätt värt illamåendet idag och igår, haha!


Hört är vi?

Never mind what haters say, ignore them 'til they fade away
Amazing they ungrateful after all the game I gave away

Live your life!

Ayo..

Hej

Har nyss vaxat benen, det gick mindre bra. Känner att stort avund till alla som är i höljes och har kul, medans jag sitter här som en gammal tant och dricker vatten. Fy fan va törrt! Usch, är verkligen lett och upprörd över min bristande karaktär. Är det så här tråkigt mitt liv ska vara? Hoppar nästan i stolen av rastlöshet här.

Är det dags nu? Ta ett djupt andetag och göra det man aldrig vågat göra?


RSS 2.0