Usch

Hej hej

Rätt länge sen, igen, men sånt är livet. Har klippt gräs hela veckan och blivit brun, på fula ställen :P Har tre olika brännor på bröstet, ingen på magen och man kan skifta ett par handskar om man kollar lite nogrannare på armarna. Ska försöka råda bot på detta i helgen. Fy vilket härligt väder vi har nu ändå. I like it! Ikväll ska jag till Anna ska väl shoppa presenter senare (PANIK!), har verkligen inte hunnit under veckan som varit.

Jag och Carro har haft väldigt roligt denna vecka, vi är väldigt roliga. Vi har vandrat med gräsklipparna i buskig terräng, råkat få Jocke att köra fast med åkgräsklipparen och sedan låtit Jocke skjutsa ner oss på samma ställe som han körde fast. Jag, Carro, en gräsklippare i vagnen och en gräsklippare efter var tydligen något som gräsklipparen inte orkade bromsa. Bromsarna tog inte och vi åkte nedför i en väldigt fart, plötsligt tar bromsen och vi kastas runt, väldigt komiskt, eftersom vi klarade oss. Stången på vagnen vart lite böjd, och Carro fick panik, för hon tappade gräsklipparen  vi  hade efter oss. Gräsklipparen for iväg i en väldig fart, nerför ett mindre stup och landade på sidan. Anledningne till att Carro fick panik var för att gräsklipparen var inköpt under veckan (bara vi som hade använt den) och försäljaren hade sagt att den under inga omständigheter fick vändas på sidan. Allt var väldigt roligt helt enkelt.

Senare samma dag skulle vi tvätta klipparna med högtryckstvätten. Carro stod och tvättade och jag skulle lite smidigt smita under den lortiga slangen, just när jag går under drar Carro till och slangen hamnar först på näsan, på pannan, på halsen och sist på armen. Jag brottades där ett tag innan jag kom under. Sen kollade jag mig i spegeln, haha, lortig överallt. Även detta var roligt, speciell när jag stod och brottades och Carro inte hade någon aning om vad som hände. Hihi!

Över till mycket hemskare saker; har ni hört om de som körde över katten, en gammal stackars katt. När jag fick treda på det satt jag och darrade av ilska, skulle egentligen länka men jag förmodar att alla redan vet om det. Jag vet vilka det var jag...

Det hade lika gärna kunnat vara din katt. 


Förjävligt




 Jag blir så förbannad så jag skakar, det kan aldrig bli lätt för de här två. Jag vet vilka.

Det här har verkligen förstört min dag, sånt här g¨år inte obemärkt förbi kan jag lova.


Gräs

Hej hej

Det var ett tag sen sist, har varit väldigt trött och upptagen de senaste dagarna, till skillnad från andra har man ju ett jobb, jag ser ner på folk som inte jobbar. Jag vill ABSOLUT INTE ha sommarlov, usch vad jobbigt, speciellt i detta väder. Nej, tacka vet jag att svettas och klippa gräs i järnverket. Det är riktigta grejer det. Jag känner mig väldigt äcklig när klockan slår fyra, dyngig och svett. Inte så skönt kan jag lova er. Men sen har jag både pengar och lov, tjihoo!

Idag ska jag grilla, mumsigt. Kollade igenom min kamera häromdagen. Tjugo bilder är på mig och Jessica i skuffen, får lägga upp några någon gång så ni får se hur vackra vi var. Helgen som har varit har bestått av fylla, fylla och film. Rätt skapligt har det varit faktiskt.

För tillfället vill jag strypa en person, hoppa på denne och ta en makeup remover - servett och gnida i hela hennes ansikte. Usch för henne, den elaka häxa. Hoppas någon kissar på henne, det gör inget om kissaren bara snubblar till och bara skvätter till henne. Vad som helst! Nu skulle bullar med kiss på vara rätt passande, Carro. 

Men men, nu ska vi vara glaada.

Jag känner en liten kalv. Han heter Hasse och är världens mysigaste, jag får klia honom bakom öronen och han äter min tröja. A favour for a favour liksom.

Eivor är en svullen och tjock katt numera. 

Bland smurfar och mögel

Hej

Har slitit som en oxe idag på jobbet, i mögel. Inte roligt kan jag säga er, det enda jag ser fram emot på dagen är först lunchen (har underbara matlådor) och sen hem. Väl hemma klippte jag klart gräset, påbörjade detta igår, med handtrallan, hihi. Ja..mer har jag inte hunnit med.

Livet är väl bra underbart ändå?

Jessica, nej..T har ej lagat luckan. Hmm, att förstöra luckor kanske är vår grej. Ugnsluckan var ju väldigt kul :P

Jobba

Isch, imorgon börjar jag att jobba. Om fyra veckor är jag fri, tjiho. Egentligen kanske det är bra att jag jobbar, så att jag sakta men säkert kan vänja mig av med vardagen. Måste först vänja mig att inte ha läxor och sedan ta det därifrån. Hade jag bara fått sommarlov direkt hade jag kanske gått runt som en vilsen hundvalp i flera veckor. Jobbet är alltså för det bästa...........

Igår var jag i Arvika. Kan säge er att det är lönsamt att gå in på MC Donalds precis innan stängning. Vi fick två muffin och tre chili cheese gratis. Några killar fick till och med filmer, okej de kanske tog, men ändå. Det var väldigt roligt därinne, inte visste jag att en kortdragare även funktionerade som telefon. Inte heller att MC-chicken ibland kan innehålla både en kyckling- och en fiskburgare. Usch säger jag bara. Det var en allmänt trevlig kväll, jag och Jessica hade VIP platser i bilen, trots att vi förstörde luckan.

Bilder kommer, håll ut!

Städa

Fy vilken tråkig dag det har varit. Min enda sommarlovsdag på 4 veckor och det regnar, kul. Har mest latat mig och vart ute och lekt med blommorna idag. Har även lagat mat, min goda pastasås, men utan bacon. Den var minst lika god utan :) Ska städa nu, kanske blir parken sen, men vädret och plånboken talar emot.

Hejs!


Glömde visst

Oj, jag glömde att berätta en till korkad grej den där katten gjort: I helgen när vi skulle åka till Torsby så satt Eivor på Tobbes biltak. Tobbe är lite rädd om sin fina bil så han tittade lite sammanbitet på Eivor, men hoppade in i bilen vi skulle åka med, när vi hade vänt och var redo att åka såg vi verkligen hur Eivor sakta gled ner från taket och försökte att klösa sig fast i rutan. Tobbe såg ännu mer sammanbiten ut. Jag höll på att skratta ihjäl mig. Eivor gled och gled och kämpade och kämpade. Efter varje gång hon åkt ner till huven gjorde hon nya försök till att ta sig upp.  Mycket festiligt vill jag lova och är det inte typiskt Eivor så säg.



Nu säger jag godnatt!

Hamenahamena

Jag är inte trött för fem öre. Däremot väldigt sårad från Grey's. Allt är så hemskt, jag tycker så synd om Alex, och ja, jag vet att det bara är en serie.

Skolavslutning imorgon, det känns inte rätt. Hehe, är det redan sommar liksom? De sista veckorna har verkligen flugit förbi. Inte har de varit särskilt bra heller, tusen saker att göra, ensamhet och poliser. Usch och fy och tvi säger jag bara. Men nu ska de bättre tiderna börja..eller? Ett år kvar snart, bara ett fjuttigt år, sen är man loss, kan resa jorden runt och bli vad som helst. Wiie! Jag vill åka till USA eller Nya Zeeland som Au Pair eller liknande i ett år, sen ska jag nog utbilda mig till ingenjör. Japp, det känns som mitt kall har jag insett nu, fast det kan lika gärna vara tillfälligt. Känner att livet är fullt av möjligheter, vi har så många år kvar här i livet.

Förresten; Nästa katt jag ska skaffa ska antagligen heta Ralf, det har jag tänkt på länge (Eller Eivert..hihi. Eivor och Eivert) Men jag stötte på ett problem då även Pelle vill döpa sin ofödda katt till Ralf. Vi försökte diskutera detta och vi (jag) kom fram till att det är bäst att Pelle skaffar sig en honkatt som kan heta Ralfpunzel. Är det inte ett fantastiskt namn, RALFPUNZEL. Ångrar att jag inte döpte Eivor till det, hehe.



Just det ja, måste ringa denna pingla:

Ååh, måste ta upp detta också: Jag grävde en grop i min gräsmatta för att plantera en döende ros, vem kommer inte och kissar i gropen så fort jag vänder ryggen till om inte Eivor! Varför? Trodde hon liksom att jag grävde en grop för henne, så att hon bara kunde göra sina behov utan ansträngning? Ååh, sen grävde hon ju GIVETVIS igen gropen också. Rolig katt det där :|

It's a nice day to start again.

Hej hej!

Idag har jag varit i skolan i drygt en timme, endast för att få reda på prov. En poäng i från VG på båda, det är trist att falla när man är så nära. Men jag har ju hela livet på mig. Åkte med Sofia och Linda, vi började prata om skor och jag sa att jag ville ha ett par skor som är i en slip-in modell, så det blir lite luftigt. Så när vi kom till Ekshärad gick vi in på skoaffären och PN. På skoaffären såg jag ett par jättefina med blommor, dock inte i den modell jag ville ha. Jag såg också ett par fina gladiatorsandaler, hör och häpna. Har tyckt (tycker) att gladiatorsandaler är väldigt så fult  ( i stil med haremsbyxor)och får fötterna att se stora väldigt stora ut, men dessa var verkligen underbart vackra. Jaja, i birst på pengar köpte jag inte några av dessa par, och inte heller de vackra Blend sandalerna, i precis rätt modell, som jag såg på PN, istället fyndades en likadan tröja som jag en gång fått av Lina, i en annan färg. Har inte prövat än, men tror den blir väldigt snygg till jeansshorts, bruna ben och trukos ögonskugga i sommar.

Vad ska ni göra i sommar? För mig kommer de första veckorna bestå av jobb och fest. Sen fyller jag 18, då blir det körkort, fest och småland, ska på flera bröllop också. Så hoppas jag på en liten utlandstripp också. England och/eller Rhodos vore trevligt. När pengarna väl rullar in som de ska.

Nej, nu ska jag väl feta mig med syrret och Jempa som vanligt :)

Ha det underbart bra allihopa!


Måndag kväll

Hej hej

Fy vad jag har jobbat matte nu alltså, så mycket matte att jag knappt vet vad jag heter känns det som. Dagen blev iaf ett fiasko, kom till skolan, stressade mig igenom provet, blev nedsprutad av treorna o.s.v. Vilket runk. Men men, imorgon ska jag köpra kl åtta, så det gäller att komma i tid. Ska lägga fram morgondagenskläder nu till och med, det ni. Tydligen ska et bli fint, men det får bli jeans eftersom att jag ska köra och vill ha conversen. Eller kanske mina svarta byxor? Hmm, får nog gå upp och kika redan nu. Efter körningen blir det matteprov, hem och skriva engelska till Alice. Skulle ha lämnat in den idag, men jag har verkligen inte hunnit :/

Jaja, hoppas er dag har varit mer givande än min!

Ha de!


Yes I walk around somehow, but you have killed me.

Hejs

Sitter här i min pyjamas och förbannad mig själv för att jag aldrig orkar komma upp i tid. Ska ju ha fysikprov idag och hade hoppats på att hinna med 11.15 bussen hem genom att få be om att börja tidigare. När vakanar jag då? Jo, 07.44. Roligt..ja, så nu lever jag i förhoppningen om att jag ska hinna göra provet på mindre än en timma, kommer jag att hinna?

Ja, jag är i alla fall helt klar (om man bortser från kläder) och sitter och väntar på att få komma iväg. Ställde om klockan men orkade inte somna om när jag såg att jag försov mig, så jag var klar när klockan ringde. Hoppas jag kommer med bussen sen då, annars får jag sitta i skolan till fyra :( Inte kul..Har ju förvisso prov att träna på, så sysslolös lär jag ju inte bli.

Jag har fått järnabstinens, jag känner smaken av järn från gafflarna t.o.m. Var förresten en vek människa förr förra veckan och åt köttfärssås hos mamma, efteråt trodde jag verkligen att jag skulle spy. Järn smaken var överväldigande, järn smakar inte gott alltså. Men sen dess har jag varit "ren", bortsett från att mamma hotar mig med att jag kommer dö om jag inte äter fisk och kyckling, så jag gör det ibland, 2 ggr.

Vad trevligt det ska bli med lov, i fyra dagar, sen måste jag gå upp senast 6 i fyra veckor. Roligt. Efter dessa fyra veckor kommer livet att bli en fest dock!

Pratas vid mer sen

Lovisa ska

Hej

Jag ska åka på fest om en timme, är jag klädd? Är jag redo? Nej, det är verkligen inte. Ovanligt? Nej. Pratar med världens bästa Jessica istället :)


Torsdag kväll

Idag har jag inte gjort särskilt mycket, och det tycker jag att jag har förtjänat efter all slit som varit och som kommer att komma. Usch, imorgon har jag redovisning, på måndag har jag fysikprov och på tisdag har jag matteprov. Det är hårt att vara på topp, ser ni. Åt tacos förut och ska snart gå och lägga mig, men innan dess ska vi röja lite i ett oanvänt rum då vi får gäster över helgen. Just det ja, riskettan imorgon också.

I brist på annat lägger jag ut bilder på min lilla cupcake Eivor:





Är hon sötast eller är hon sötast?

Livet förändras var jag än går
Och det kommer kanske inte alltid va vi två
Bara så länge det finns stjärnor över oss
Bara så länge våra hjärtan klarar av att slå

När jag behövde en vän fanns den inte där för mig, alla drar sina egna slutsatser och verkar inte tänka sig att det kanske, kanske, har hänt något? Att vända och vrida för att få fram teorier till varför allt är som det är, att det är jag som gjort fel? Ingen har gjort fel, det är bara det att när jag behövde allt jag trodde vi hade så fanns det inte där. Var tog allt vägen? Jag behövde verkligen en vän. Känns rätt lönlöst att kasta tid på illusioner.

Men du

Hej

Jag missade den nedrans bussen, känner mig mycket upprörd. Eftersom att jag missade bussen så kommar jag att missa två av tre lektioner. Nödvändigt att åka dit kan man tycka, men vi ska träna inför en redovisning  i eftermiddag, men ja..det känns rätt så onödigt nu när jag tänker på det. What to do? Har ju design som ska in också, men det kulle jag ju kunna göra imorgon? Vad töligt, jaja. Jag får lov att åka till skolan, då står jag inför nästa dilemma. Vilken buss ska jag ta? Den halv tio eller 20 över tio? det spelar ju egentligen ingen roll, ja, förutom att jag inte hinner med lika mycket design då. Livet är bra svårt ibland. Just nu lutar det mot den tidigaste bussen, men gud va skönt det skulle vara att kunna stanna hemma och träna på kemi istället. Kemi-delen är inte den bra delen, men ja..ni fattar.

Nej, nu ska jag väl gå runt här och fundera på hur jag ska göra med mitt liv. Läsa lite kemi också. Igår pluggade jag till klockan blev nio, då satte jag mig och kollade på DH och 50 first dates medans jag åt mat och glass med strössel och chokladsås. Inte på maten dock. Det var mycket gott.

Nej, den som lever får veta hur jag gör.


Tisdag

Hej hej

Det var ett tag sen (igen) men jag var klyftig nog att inaktivera internet och sen varken haft ork eller vilja att lösa detta. Plus at det varit så himla underbart väder. Fram tills idag då. På sätt och vis är det bra att det är uselt väder, då slipper jag må dåligt för att jag är tvungen att sitta inne och plugga. Okej, mår lika dåligt nu, men känner att jag inte har särskilt mycket bättre saker att göra. Just nu skriver jag om Candide och borde egentligen träna kemi samtidigt, men min hjärna är inte tillräckligt utvecklad för detta ändamål.

Till helgen fyller mamma 50, det ska bli kul för vi har köpt en himla fin (men dyr) present till mamma. Hoppas hon blir glad, annars tar jag det.

Så, nu är jag äntligen klar med Svenskan, blev lite mycket, ve tinte om jag kommer våga säga allt när jag redovisar, är ovanligt nervös inför denna redovisning faktiskt. Isch, får tänka på hur skönt det kommer kännas när den väl är gjord.

Får berätta allt som hänt vid senare tillfälle.

Jag saknar dig

RSS 2.0