Where trouble melts like lemondrops..

Kan inte få låten ur hjärnan. Den är så underbart vacker, tänker på en het sommardag någon stans långt borta. Utan sorg och annat trubbel..

Wake up where the clouds are far behind me

Tänk om det vore så väl..

Åter till verkligheten och slut med önsketänkandet. Idag hade vi bara två lektioner, fysik och idrott. På fysiken spelade vi fotboll och vann över andra laget med 7-3 och vem gjorde inte tre utav dessa mål om inte jag? Tur vill jag dock hellre kalla det än proffsigt. Såg nog ut som en rädd gädda när vi spelade för övrigt :P Men kul var det..det är gött o röra på sig. Trist nog såg jag ut som ett rött äpple i ansiktet efteråt. Min starka sida är inte att vara normalfärgad i ansiktet efter ett varv, frisbee och fotboll...som tur var fick jag ju det glada beskedet att dagen var slut efter idrotten..skulle ju bara åka buss hem, så det hann bli normalt igen. Mitt ansikte hade FÖR gott om tid för detta..bussen vände i bynkorset och åkte tillbaka till sjögränd. Ganska trist..buss är dret.

Kom hem efter många om och men, satte mig i soffan för att se DOOL (haha, jag har förkortat det) och hoppade sedan i en bikini för att sola. La mig på mage efter en stund, trots rädslan för att mina tatueringar ska bli gröna och fula. Efter nån minut började det sticka i den första, jag kände då grundligt på dem och insåg att konturerna svullit upp, typ som när det var nygjorda. Äckligt..eller ja, hemskt..och ändå smörjde jag in mig med solfaktor tio där..help me! Får antagligen köpa starkare skydd till dem..Gick in o satte på blaskigt dyngkaffe och ringde frida..vi ska åka Transa över ekshärads gator imorgon..I think..men jag vill ju på cruisingen i Karlstad..så jävla roligt! Ska fira morfar också hoppas jag :) Och träffa Jessica o Lina! Wiihoo!

Sakl snart hoppa i duschen och gå till Lina, handla och gå till min lilla boning och fixa lite..och vattna de blommor som överlevt veckan, glömde ju o vattna i tisdags.

Heddah

Min nya favorit låt

Somewhere over the Rainbow - Israel Kamakawiwo'ole

Ooooo oooooo ohoohohoo
Ooooo ohooohoo oooohoo
Ooooo ohoohooo oohoooo
Oohooo oohoooho ooooho
Ooooo oooooo oooooo
Ooooo oooooo oooooo

Somewhere over the rainbow
Way up high
And the dreams that you dreamed of
Once in a lullaby ii ii iii
Somewhere over the rainbow
Blue birds fly
And the dreams that you dreamed of
Dreams really do come true ooh ooooh
Someday I'll wish upon a star
Wake up where the clouds are far behind me ee ee eeh
Where trouble melts like lemon drops
High above the chimney tops thats where you'll find me oh
Somewhere over the rainbow bluebirds fly
And the dream that you dare to,why, oh why can't I? i iiii

Well I see trees of green and
Red roses too,
I'll watch them bloom for me and you
And I think to myself
What a wonderful world

Well I see skies of blue and I see clouds of white
And the brightness of day
I like the dark and I think to myself
What a wonderful world

The colors of the rainbow so pretty in the sky
Are also on the faces of people passing by
I see friends shaking hands
Saying, "How do you do?"
They're really saying, I...I love you
I hear babies cry and I watch them grow,
They'll learn much more
Than we'll know
And I think to myself
What a wonderful world (w)oohoorld

Someday I'll wish upon a star,
Wake up where the clouds are far behind me
Where trouble melts like lemon drops
High above the chimney top that's where you'll find me
Oh, Somewhere over the rainbow way up high
And the dream that you dare to, why, oh why can't I? I hiii ?

Ooooo oooooo oooooo
Ooooo oooooo oooooo
Ooooo oooooo oooooo
Ooooo oooooo oooooo
Ooooo oooooo oooooo
Ooooo oooooo oooooo



Snälla..

 Jag vill ha ett stort amerikanskt muffn, med 15 000 chokladbitar i. Och något underbart som min lilla mamma har lagat, hon är mästerkock nämligen. Tyvärr så kommer inte maten vänta på bordet, mammas minisemester är slut =/ Ganska trist..har varit trevligt att ha mamma hemma. Förvisso är hon ju alltid hemma när jag kommer hem oavsett..

Borde göra Lord of the flies (varför denna dret??) nu..men orkar jag? Noo! Ne, sätter nog igång nu...när jag ändå sitter här..det kan behövas.

Heddah

Samhäll, and I´m not doing anything.

Sitter på samhäll, har en uppsats. Vet även att jag bör känna press. Uppsatsen ska vara klar måndag, Lord of the flies imorgon, Min historia imorgon, prov i NK på Torsdag, Cad prov imorgon, inlämningsuppg i fysiken till fredag och även ett eventuellt matteprov på fredag. Jag känner dock inget..ingen press alls. Jag borde..men nej..

Jag är mycket uttråkad, börjar fundera på om något förändras..men jag vet inte. Hoppas inte det..men jag har blivit skapligt konstig. Hoppas det är kraven som ställs och allt som hänt som gör det. Jag vill ha sommar..

Somewhere over the rainow, way up high!


Jag vill ha helg

Vi förbereder inför cad-prov nu..vi ska få sluta snart. Skönt :D Jag vill ha helg..ska kanske hänga med Jessica i sunne ju :P Wooho!

Har sprungit idag, stora varvet..sleeethart!

Finns det något annat att säga förutom "Torsdag" ?

Idag är en helt vanlig, halvtrist dag. Har skrivit uppsats hela förmiddan och sen haft engelska och matte. Inge mer, jo, har lyckats mola i mig en glass ochn lite choklad. Not good. Anna köpte en kortlek dock, det var lite kul. Roligare än att sitta och glo i två timmar iaf, fick även lite nostalgikänslor. Tillbaka till nian :P tror inte jag gjorde mycket mer än att spela kort på rasterna då. Ganska trevligt ändå, jaja. Åter i nuet, ska springa sen, kondition tydligen. Passande att jag har konditionstest imorgon då, om jag nu får det. Skämmit att springa runt där i ensamhet, men men. Ska göra mitt bästa iaf. Om jag orkar...

I helgen fick jag umgås lite med lilla Jessica, det är så jobbigt att det inte blir oftare och det värsta av allt är ju att vi är precis som vanligt när vi umgås. Hehe, tar inte vara på något. Vi kan sitta vid köksbordet och bara glo..hehe, roligt. men det kan ju vara bra också. vad vet jag. Lite roligt hade vi ju iaf, när jag ringde till Jens "Hello my Preci..." sedan gapskratt och lite till :P Och heta linjen, ja..och vi ska vara sjutton år, men ibland måste man vara lite barnslig också. Allt är ju så himla allvarligt för övrigt.. Jag gillar inte problem.

Och just idag känns det som att gå baklänges ett år. Helt plötsligt sitter man i denna jävla sist igen, sitsen där någon annan avgör din lycka. Inte roligt vill jag lova..

Pappa vann på kombilotteriet idag, två sillburkar, en mycket nödvändig accesoar då bara en i familjen äter sill..eller ska jag slriova äta? åt menar jag nog..har inte sett mamma med en sillbit sedan jul..

Jag vill att hon ska vara kvar..även den äkta kärleken gör ont..

This is my life, this is my time
Show me the light and I´ll go there

This is my life, and I don´t care

Övergiven

När jag kom hem efter en hård dag i skolan, och en känsla av hopp om att min mor skulle laga en av alla sina underbara rätter till mig, insåg jag att det inte var någon hemma. En lapp fanns på bordet, mamma och pappa hade lämnat mig. Det var ganska så trist, ringde Lina, åt smörgås och drack kaffe. Åt fil och åt en paj, en sketen st och sparris paj. Mamma hade lämnat pengar till pizza, jag ville inte ha pizza. Har nämligen ätit det två gånger under helgen. Inte vidare kul vill jag lova. Oc idag blir det ännu mer feting, jag och Prec ska se på Gossip girl och Desperate Housewifes ikväll, därmed serveras en klasskaka alltså...ganska trevligt, ganska fett. Men har vi tur (probably not) äter vi inte upp allt..då får Tobbe smaka när han kommer hem. Vi ska vara döär nämligen..In our apartment.

Idag har jag haft teknik, var i verkstan utan lärare. Tre timmar och jag åstakom fem hål, inte vidare bra kanske. Mycket krånglade, men jag kan ju iaf skylle på att jag inte var särskilt van..är inte ute i verkstan varje dag om man säger så..det var ngn månad sen..och vi har ingen på fredag heller...ganska trist det med..

Ne, livet är skit!

Over and out!


En vän med en bil


Jag har lurat mig själv, för många gånger nu
Jag trodde kärlek som din var lätt att fånga nu





image26       image27
                                 Walter                                                                          Maja

image28     image29
                                  Busan                                                                Wilhelm

American Graffitti

Den bästa film som skapats, helt klart. Jag älskar musiken, handlingen och den otroligt coola epoken. Jag är född i fel generatioen. Jag skulel ha varit ute och cruisat och haft alla de underbara kläder man hade på den tiden. Turligt nog är det ju iaf inne med "50-tals vipp" på kjolar, kan ju köpa en sådan och kalla. Men jag vill ha allt, håret, de plastiga örhängena och givetvis de söta små skorna. Främst skulle jag ju vilja ha en riktig glidare också. Ska köpa en Bel air -57 och reta Tobbe med när jag blir rik! Okej, han ska väl få köra lite i den också då..hehe.

Jag lyssnar på bandet av alla band just nu: AC/DC

Dagen har varit trist, har känt mig arg och irriterad största delen av den. Men sen hade vi plötsligt engelska och jag fick titta på nationella proven. Jag hade MVG var också graderad till den högsta skalan inom MVG. Är jag bäst eller är jag bäst?...Med risk att låta som en hagforsing måste jag även tillägga allt bra i mitt utvecklingssamtal, Inte ett enda G, om idrotten räknas bort. Går det att få mer än G om man inte spelar fotboll? Jo, om konditionstestet blir bra förstås. I´ll think about that..missar ju det till fredan, attans...

Idag fyller min lilla far år, hans moster och hennes man kom och vi åt mycket gott och pratade. Fick även veta att farmor kommer till helgen. Roligt, man måste verkligen ta vara på de man har. Plötsligt kan de tas ifrån en..Fick även veta mer hemskheter som får mitt hjärta att smärta. Jag gillar inte livet för fem öre, det är det mest orättvisa som finns! varför? Allt blir misär i slutändan ändå, min livslust blir allt mindre när mina tankar går i dessa banor..

Inget oväsentligt Desperate housewifes idag heller, men vad spelar det för roll när alla ska dö ändå?

Wierdo..

Sitter här, vid mitt sovrumsfönster och kollar ut på ekshärads gator. Måste göra detta för att få internet, så ser någon förbigående en laptop och en blond kalufs på översta våningen på en lägenhet så vet ni att det är jag..hmm, om det inte är Dan Johan ni ser..han sitter på andra sidan, på balkongen och söker ntverk han med..vi är väldigt sociala för tillfället..not!

Helgen har bestått av flytt, flytt och flytt..förutom en trevlig liten sideshow hos Amanda...förlåt för att du bara fick en sketen glass förresten..Det var inte det jag planerat, men livet är rätt hektiskt i flyttider...

Idag är Tobbe ledig, DJ ocks¨alltså..de ska laga gourmetmiddag till mig och jag blir nog tvungen att tvätta mina fötter..sedan ska jag måla ramar..och göra svenska. Attans..nej, det kan jag nog göra i skolan imorgon på håltimmen skulle jag tro...

Jag tycker inte om slutet på den romantiska sagan, tills döden skiljer oss åt...

Busar med Maja

Lördag den 10 Maj
Vad är det för en dag?
Är det en vanlig dag?
Nej, det är ingen vanlig dag
För det är Majas födelsedag
Hurra, hurra, hurra!

image25

Maja är lite arg pg a apelsinen, jag la den under hennes tass.
Ca 3 sekunder efter att denna bildvart tagen sprang hon..nåja!


Förutom Majas födis ska jag även flytta, Tjiihoo! Finally...

Helgen därpå blir mindre kul......

Halleloja

Törrt, skolan var allmänt trist. Tekniklärarna var borta och trots detta var vi tvugna att vara i skolan och jobba med en sketen ritning i en timme. Sedan hade vi håltimme i ca 4 timmar. Roligt, not! Så himla trist å gå i hagfors när man aldrig kan ta sig hem etter ordning. Oj, va mycket dialekt det blev. Jaja, oavsett dialekt så menar jag det. Sen svenska, där jag arbetade mycket flitigt, och efter det engelska. Vi skulle få reda på nationella proven, fick jag det då? Noo! Birgitta var tvungen att visa bölder som uppkom om man var hyperaktiv för stackars Carro. Detta tog 20 min och mitt efternamn är inte precis först i alfabetet. Kanske på Torsdag alltså, om jag har tur! Sen åkte jag hem...det var min skoldag. Fick även reda på att vi inte skulle ha matteprov, tur att de sa det, annars hade jag ju tränat som en dåre eller liknande tills på fredag, när det skjuts till nästa fredag. 

Funderar på att ta ledigt från sista lektionen på Fredag, vill hellre flytta. Mamma la fram bra anledningar till att stanna i skolan, det bästa exemplet var nog att Tobbe fick göra grovarbetet själv. Jag slapp göra det tråkiga..men allt är ju spännande och nytt..I want to! Men sen vet jag ju inte hur jag ska ta mig hem..om inte förmiddag är kl 2 enligt Tobbe.

Jaja, ska hämta tvätt, hänga tvätt och dra till Lina o se på Desperate Housewifes nu, även om jag har ´TVn själv för en gångs skull hemma..jaja.

Adios!

Nobody said it was easy,

no one ever said it would be so hard..

Sitter här igen, skolarbete upp till halsen tyvärr..men förtränger detta med att dricka kaffe och glo på allt jag "missat" inom internet...nothing egentligen. Denna långhelg har bestått av Testdrive unlimited, älsklingen, uppassning av Tobbe och DanJohan gällande mat, de lagade mat åt mig två dagar :D I was very happy...det var gott..hmm..ja, mer Testdrive (wiihoo), cruising (wiihoo), ikea (wöö), älskling...och mer älskling. Underbart helt enkelt..mycket trevligt om man bortser från onsdags natten :/ Då var jag en ragata..som vanligt.. FÖRLÅT, om du läser detta, älskling! Menade endast ordet älskling and nothing more!

Har trängt bort det som har hänt ganska rejält...läst böcker tills jag praktiskt taget somnat på den, pratat och även gjort ett försök att dricka bort sorgen. Nicht gut..det blir bara värre..någon gång måste jag sorgligt nog tänka...

Skulle lägga in bilder från cruisingen, men orkar inte gå in på mit nätverk, det jag sitter på är seeeegt!

Senare or tomorrow!

Puss hej!


RSS 2.0