Jävla spel

Jag blir så irriterad på spel, alltså.."Jag hör inte av mig för det är din tur, buhuhu!!" Ja, omnu detta kan anses som ett spel, är lite för patetiskt. Sen så vill jag även tillägga att det är sånt man sysslar med i början, när man kommit varandra aningen närmare ska inte sån där skit förekomma, förutsatt att man är en vuxen människa då. Vilket en del inte är. Åldern säger det, men sinnet säger motsatsen.

Torsdag

Hej ♥
Livet börjar faktiskt kännas mer harmoniskt nu :) Jag känner lugnet skölja över, jag kan faktiskt inte kontrollera allt hela tiden. Känns bra att inse..slappna av och acceptera.
Veckan har varit bra, eller ja..senare delen av veckan eller vad man ska säga. Tisdag och framåt. På tisdag kom Tobbe, Benny och Malin. Tobbe försåg mig dock med fööör mycket godis. Malin stannade på kvällen och vi kollade på bilder, tv och pratade. Vi diskuterade vad hårt livet är, men jag kom faktiskt fram till något. Blev rätt stolt över mig själv :) Dagen därpå åkte Malin hem, jag räknade och sen kom min andre goda vän Tom. Tom & jag åt mongolisk mat..eller ja, vi åt på mongolian, men vi åt kinamat. Min rätt lät så otroligt god, men smakade mest bara friterat :/ Isch för det. Nåja, idag har jag vart på Uni, fikat med mig själv och sen mött upp Carro. Vi har kollat på mobiler och shoppat loss, både på stan och på bergvik. Köpte en jättefin tröja, verkligen to die for. Jättemysig, till den gjorde jag ett eget halsband. Ja, jag köpte smycke och snöre för sig själv på panduro that is :P det blev jättefint tillsammans :) När jag köper min nya telefunkas ska jag ta kort på det. Känns jättedumt att köpa ny fån nu, men jag tror jag är så illa tvungen, min dummar sig som bara den :(
Oj va långt det blev. Är dock bara en som läser, så det lär inte bli så många som får lida :P
Ikväll ska jag mysa och mysa med mina små katter. Ska leka med dem en massa..eller ja, så mycket jag orkar iaf. och de.Tror de är lite understimulerade såhär i kyliga vintertider :/

241110

Hej ♥
Ibland är då livet för intensivt. Åh, varje gång jag sätter mig här för att skriva så blir jag helt tom. Vill hellre skriva dumma låttexter från folk som kan formulera sig 100 ggr bättre än jag kan,men ändå säger allt det jag tycker och tänker. Hmm, tänkte försöka att undvika det nu. Så det blir nog bara vardagstrams med andra ord.
För tillfället sitter jag och räknar, men insåg tillslut att det blev lite jobbigt. Så jag tog en paus nu. Jag väntar på Tom även kallas brorsan. Vi säger att vi ska äta sushi, men jag hoppas att han inte vill längre. För det vill inte jag. Av dessa anledningar:
1. Jag måste klä mig i finare kläder än mjukis
2. Jag är rätt fattig idag
3. Jag måste köpa en del saker jag egentligen inte har råd med, så jag borde inte även köpa sådan mat. När jä kan kok mä nudler.
4. Jag är en fegis och vågar inte prova. Jag gillar inte fisk värst mycket men har inbillat mig att sushi ska vara gott. Vill jag verkligen riskera att förstöra denna idyll?
Jaja, ska väl räkna.
Ps. Det luktar sopor i mitt kök..jag borde kasta dem. Ds.

YOU DID NOT THINK WHEN YOU SENT ME TO THE GRAVE!

So come out of your cave walking on your hands
And see the world hanging upside down
You can understand dependence
When you know the maker's hand
So make your siren's call
And sing all you want
I will not hear what you have to say
Cause I need freedom now
And I need to know how
To live my life as it's meant to be
And I will hold on hope
And I won't let you choke
On the noose around your neck
And I'll find strength in pain
And I will change my ways
I know my name as it's called again

Oj..

Jag är så dum ibland.

Men mest smart..det är jag glad för :) Jag var jävligt dum som lät mig ledas in i denna situation. Jag skulle ha hållit hårt på mig, inte böjt mig. Nej, det vet vi till nästa gång..att det inte får bli nån nästa gång dvs..

Faaan för personer....

Alltid

Alltid
Om du älskar mig
Kommer jag lämna dig
Och om du lämnar mig
Kommer jag att älska dig
Jag kommer göra dig besviken
Jag kan inte stanna länge
Vill inte ha ett honky-tonk liv för alltid
Nej ingenting varar för evigt



Damn, it's dark.

Livet är verkligen en hora..och ibland har man pengar. Oftast inte tydligen.

Men ja, sånt är livet tydligen. Det gör ont, man blir förnedrad, man blir nekad och lämnad. Hela tiden. Hela jävla tiden. Men jag förtjänar det väl..jag har inte direkt betett mig som en god fe tidigare heller. Ödet kanske.

Idag ser jag dessutom ut som Skurt i mina glasögon. Jag och Frida diskuterade det igår. Varför är det mode att se ut som skurt? Vi talar då om alla stoooora glasögon som folk som inte har synfel bär. It's sick. Men samtidigt jävligt smart..för ingen kan ju vara 100% säker på att personen inte har ett synfel, därför kan de inte få kritik. Mohaha. Jag vill iaf inte se ut som SKURT.

Idag finns lite kämparglöd iaf, lite jävlarannama, jag ska ändra min jävla rapport nu och få godkänt. Det suger och jag vill egentligen inte bry mig..men jag inser iaf nu att jag måste ta tag i den.

Damn, you breaker of my heart!


Automatic lover

I got my upsides and my downsides
You got your earthpoints and your downslides
You just have to push my button
'Cause I can take it like no other

rubrik: It's been the worst day since yesterday

Nej...

Varför är livet så dåligt ibland?

Isch isch isch...

Tur att en del förstår mig iaf, eller så förstår de såpass lite att det känns underbart att vara med dem. Någon som inte dömer.

Idag har jag träffat min underbara, allraste, bästaste vän Jessica. Det var jättekul..inte så roliga omständigheter dock. Men ändå underbart. Det är så knepigt med oss, vi behöver inte träffas på hur lång tid som helst och ändå känns det som att inget förändrats när vi väl ses. Tiden har stannat mellan oss två, förhoppningsvis kommer den där jänta va min vän för resten av livet. Än så länge har det ju gått bra...hur mycket livet än har förändrats för oss båda.

Just nu pussar jag älskade Eivor..eller ja, hennes indiannamn är fortfarande "Lilla Randen" hennes brollas indiannamn är dock "Lilla Lorten" han tvättar sig fan aldrig. En riktigt lortkatt, men igår överraskade han sin ledsen mamma med att vara nytvättad. Tror Eivor ligger bakom det dock. MINA SÖTISAR


Bild 1: Lilla Lorten har somnat under en lekstund
Bild 2: Lilla Randen i sitt indiantält

Vad gör man?

Vad gör man när saker rasar samman? Jag var inte beredd på det här. Ingen har dött, inget katastrofalt. Fast i min jävla värld är det förjävligt. Jag har aldrig varit med om det här, det finns inte på kartan.

Om ni ursäktar, nu ska jag bryta ihop..

Over and out

RSS 2.0