Wiie

Regler: Det här är svårare än du tror! Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Om personen som taggade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar!

1. Vad heter du?
Lovisa
2. Ett ord på 4 bokstäver? Larv
3. Flicknamn? Lina
4. Pojknamn? Lars-Henrik

5. Yrke? Legosoldat

6. Färg? Laxrosa

7. Klädesplagg? Lovikavante

8. Mat? Lutfisk

9. Sak i badrummet? Lortiga kalsonger
10. Plats/stad? London

11. Orsak att vara sen? Lurad att åka till ett annat ställe

12. Något man skriker? Lortgris!

13. Film? Lejonkungen

14. Något man dricker? Lakritsshot
15. Band? Lasse Stefanz

16. Djur? Leguan

17. Gatunamn? Lovisebergsvägen

18. Bil? Laguna

19. Sång? Lilla snigel

20. Aktivitet med mer än 1 deltagare? Lips


Torsdag

Hej!

Jag kunde inte behålla sista inlägget..herregud hur man ser ut. Men de som fick se fick kanske lite av ett gott skratt.Jaja, nu sitter man här och filosoferar. Min lilla Sailor cat ligger och tycker att hon är allmänt vacker (ovanligt). Hon har nog sovit hela natten skulle jag tro, Eivor verkar helt slut. Jaja, det var väl roligt att vara hemma och leka med Tea. Idag kanske vi ska gå på playdate igen, men är så sugen på att klippa mig. Menade att göra det imorgon om jag skulle till Karlstad..men är mycket sugen..Vill ha snelugg nu..det raka får dra. Frida blev lite sårad, hon tycker jag härmar henne för att hon vill ha det?. I så fall i mitt undermedvetna, jaja...det är trist att vara lika.

Idag ska jag städa kylskåpet, duscha, kanske klippa??? och laga mat åt ze husband så att han blir lycklig när han kommer hem och vill köpa mig ting värde 100 000 kr om inte mer. Och plötsligt ska mitt dåliga samvete försvinna och han ska FÅ köpa mig allt detta :P Hmm, tvivlar på att detta kommer att ske..men det är bäst för han att han blir glad! Där har jag stått o slitit med mat hela dagen.. :P


Onsdag igen

Så, nu har jag hoppat runt i soffan av nervositet. Damenra fick iaf silver :) Mycket trevligt tyckte jag.

Vet faktiskt inte vad jag skulle säga nu..hmm.

Jaja, jag och the Sailor cat ska till mamma o pappa så fort jag städat badrummet. Ska slänga Tobbes sliskiga tårta också :| Sen så ska jag vara hemma ett tag och bara umgås och när jag kommer hem till lägenheten igen (om vi inte ska sova där??) så blir det lite yoga.

Inser att jag är en shopoholic. Ska ju få pengar på fredag och det kliar redan i fingrarne efter att få ringa Frida och fråga om shopping. Herregud, tar inte lärdom av tidigare misstag iaf, handlade ju upp allt sist och hade 300 kr att leva för sen, förvisso har jag ju kvar lite pengar..typ 100 kr, om jag bortser från skulden till Malin då. Aah, jobbigt å va fattig som en kyrkråtta. Nej, ska det bli något av denna dag lär jag ta tag i badrummet nu.

Låt som Eivor borde sjunga;

I´m Eivor the Sailor cat (tuut tuuut)
I´m Eivor the sailoor Caaaat
I´m Eivor the sailor
Yes Eivor the sailor
I´m Eivor the sailooooor Caaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat (tuut tuuut)

Onsdag

Hallo Hallå

Fasen vad lovet går snabbt, för snabbt. Känner redan nu hur ångesten trycker på, vill verkligen inte till skolan. Nåväl, idag har jag vaknat, ätit frukost och tittat på skidåkning. Mycket spännande vill jag lova. Nu väntar jag på damernas final. Idag SKA jag och Eivor gå hem till mamma o pappa. Egentligen skulle vi till S&J på playdate och lunch, men det får bli jag som kommer om detta ska ske. Vill inte att Eivan ska få vara på två obekanta ställen på en och samma dag. Men någon annan dag får det bli playdate även där.

Fy vad jag har börjat längta till sommaren då..kollat in vackra bikinis, klänningar och skor. Wiie, vill ha vår! Har även sett ut vackra skor som jag hoppas att min lilla mamma och min underbara syster köper med åt mig från London, de är underbara. Stickade Uggs. Ugg classic cardy heter de. Vill ha gråa..eller blåa? Hmm, jaja. Hoppas de finns för en inte alltför dyr peng. Skulle batala när de kom hem, så jag inte skulle vara så ledsen om det ite hittade dem.

Wiie, nu börjar herrarnas måste dra. Innan dess ska jag säga att jag o Amanda kollade på olika stugbya på västkusten..väckte detta sommarkänslor och skratt? Näää.. :P




Tisdag

Eivorskii!!
Devil in disguise

Hej hej, hallå dagboken!

Än så länge har denna dagen varit usel. Igår var jag duktig och planterade om några blommor som utsatts för terrorEivor, idag rev hon ner den ena och förstörde krukan, var tvungen att dammsuga hela sovrummet IGEN och börja hålla på med blomman igen. När jag äntligen är kvar börjar den där Cujo-katten att gnaga på hängväxten och river då, än en gång, ner blomman. Irritersamt! Odåge katt..SÅ, då rev hon ner en till blomma då. Jag blir så jävla..!!!

 Dagen kommer fan inte bli bättre, det känner jag det. Jaja, då behöver jag inte bära så mycket när jag ska hem till mamma o pappa, för henne tänker jag inte ta med. Det räcker med att hon förstör allt här.


Lördagen den..ehm, 21:a

Talolah!

Här sitter jag i möra utstyrseln änna. Orkar inte klä mig, det är för antsrängande för min del. Jaja, har ätit frukost iaf, det är ju ett framsteg. Igår firade vi Tobbe lite småptt, men min present har ju inte kommit, så det var inte kul. Plus att tårtan var ja..väldigt nougatig. Inte gott. Ja, nu är han iaf i Jämtland och hämtar en skoter med en vän. Sjölv sitter man här. Det är gött :) Om man bortser från pressen att göra ngt. Igår träffade jag Jessica också, det var trevligt.

Idag ska jag till Anna och rida på en häst. Kul, ska även hjälpa henne att ta in dem. Sen blir det fetiskväll, med sällskapsspel :D Skulle väl inte ha ngt emot lite fest heller..men men..


Kommer sakna denna brud dock :P


Mmmm....


 
Jag är förälskad i denna man, även när han har pyjamas i en hel film (Pineapple)

Jag tränar inte på kemin längre, ska egentligen se på Greys nu också, men måste ta en varm dusch först..eller varför inte ett bad? Jag är ack så lat, men min mamma sa faktiskt att jag var duktig redan :P

Jag åkte hem till mor och far förut, stod ute i kylan ett tag, åt god mat och tränade på prov, fick ävan se Sofia och Jens, de är mycket bruna och jag är ju givetvis inte ett dugg avundsjuk :|

Over and out!

Sjuk!

Fortsätter halsen till på fredag får jag nog göra ett besök hos doktorn, så här kan jag ju inte leva, hostar bara jag går till bussen. Jaja, ingen gympa idag..ännu mer tid att träna på provet alltså. Var ju på körteori igår och kom hem kvart i åtta, eller ja, tittade på klockan då. Började läsa sita kapitlet i kemin, detta tog till halv tio..så jag har lite att göra idag..är nervööös! Att det ska bli som förra gången, då jag läste men insåg att jag inte läst det. Insåg detta föresent - på provet. Fick dock godkänt, precis på gränsen! Tänkte ju att det inte skulle bli så denna gång..men det verkar inte bättre..

 

Bör egentligen skaffa en bilddagbok, men Amanda kommer mobba mig. Jaja, detta är Eivor i lådan och Malin och Pellski innan jag och Malla skulle till byn.

Lämnad..

Idag är det min och Tobbes två-årsdag..men något hände. Jag och Lina skulle fota min smyckes ask då detta plötsligt skedde:


Onda aningar...


Lina tackade ja, ingen skam i kroppen!


Neeeeeeeeeeeej!

Och med min smyckesask!

Nej dä..

Jag missade bussen :( Är mycket sårad, eller ja..skönt att slippa fysiken, men kommer försent till matten. Sen ska jag bara ha en halvtimmes kemi och en halvtimmes svenska..ska nämligen till banken med mamma vid ett. Trött jag blir på allt då, men måste dit, har kemiprov på tisdag, känns som att det är bra att träna på det. Hmm..jaja..surt känns det iaf. Kan inte tvinga Tobbe att skjutsa mig heller, han har hämtat mig i två dagar nu, känns lite hemskt. Surt är det också att jag slutar  tidigt idag, och får sitta och glo i väggen pga att jag, som sagt, redan uttnyttjat Tobbe nog. Pappa jobbar till fyra och mamma är i hagfors till fem..så det känns inte så lockande att åka med dem heller :P Jaja, mer tid till Uncle Tom´s cabin :| Ska skriva bokrecension om den.

Lyssnar för tillfället på Bandit Rock, världens bästa radiostation, och dricker grönt te. Min hals är skit.

Bra saker jag gjort denna vecka:
~ Blev klar med programmeringen, som kändes näst intill omöjligt
~ Läste ur boken
~ Kom långt i cad
~ Skrev klar svenskan
~ Börjar bli frisk
~ Umgåtts med mina braiga vänner Malin och Anna

Mindre bra saker har också hänt, som att jag missade friluftsdagen, är sjuk, missade bussen..ja..sånt. Men man ska inte haka upp sig på oväsentligheter!

Nej, nu ska jag göra annat..vad vet jag inte.


Bästa filmen - Pineapple Express


Jmaes Franco..mmm


Sjuk..

Mina stämband är förkylda, blir bara värre och värre. Igår lät jag som en brunstig tonåring i målbrottet, idag viskar jag..herregud, jag viskar. Folk kommer tro att jag viskar för att jag vill, så illa är det. En raspig, sensuell röst är vad jag har..okej, stryk det sensuella. Låter snarare som en skadskjuten skatas sista rop på hjälp. Jaja, jag är iaf hemma idag, hostar som en gnu också. Sjukhet är trist. Tobbe har blivit sjuk, pappa är sjuk, mamma är sjuk, ALLA är sjuka. Börjar bli paranoid, ville inte att Tobbe skulle andas på mig inatt, jag kunde ju faktiskt bli sjuk, så jag drog hans täcke över huvudet på han..hemskt. Varför jag är rädd för att bli sjuk när jag redan är sjuk har jag inget svar på..


De dåliga beslut man tar..



Jag kan prata, det är sant. Men jag har tyvärr inte en särskilt ljuv röst, har väl aldrig riktigt haft en ljuv röst, men nu är det värre. Kraxar som en kråka, var väl på tiden egentligen, tappar rösten några ggr om året och har ännu ej gjort detta i år, aa..föräns nu då. Herregud, får bli att dricka te så jag kan yttra mig lite imorgon, annars får jag väl köra enBirgitta o sätta en lapp på mig där det står att jag inte kan prata. Hihi..

Hmm, dagen har hittills varit väldigt dramatisk, jag gjorde äggröra till mig och tobbe, och plötsligt inser han att jag faktiskt har en visp i stål i en teflonpanna! (NOOOOOOOOOOOOOOOOOOO) och blir väldigt upprörd, visst man ska inte ha stål i en sån panna, men det är ju ändå inte hela världen och förstör inte lagret så fort man rör vid pannan med stålet, lite kraft krävs faktiskt. Ja, och jag har ju gjort så några gånger denna vecka och sa att det inte gjorde något, och att han inte ska prata som hackat sönder en hel teflonpanna, tydligen var det inte han dock utan ngn dum brud. Jag sa att jag gjort äggröra många gånger och att pannan aldrig blivit förstörd, sen gick jag in hit till datorn och surade. Är arg, han är arg..känns välbekant, något som händer VARJE dag, börjar bli jävligt trött på det..

Lördag

Här sitter jag, uppe med tuppen och med en förfärlig hosta. Ska köpa lite hostmedicin sen, hoppas på det bättre. Far min har ju fått influensa och mamma börjar på, men jag tror inte att det är det jag börjar få. För influensan slår ju till ganska snabbt, medan min hosta har pågått några veckor. Allt detta har en god vän till mig berättat :P Nej, idag ska jag ju spela match! Hoppas det går bra med hostan, vi skulle spela med tre backpar och om det inte funkar så skulle några få sitta, om jag mår dåligt så anmäler jag mig frivilligt! Fast samtidigt känns det som att jag borde få sitta ändå, med tanke på att jag varit borta så mycket..jaja, inte överanalysera nu! Jag ska ge järnet! Tjihoo! När jag väl är hemma igen ska jag tvätta och eventuellt ta en liten tupplur. Sen vet kag ej vad kvällen bjuder på, min lilla, ack så tomma plånbok, röstar för hemma kväll. Medans min nya snygga klänning och mina nya snygga skor röstar för utgång..hmm, så svårt... :P

Hör av mig när det är färdigspelat!


Fredag

Aaah, ledighet! Underbart. Vaknade nyligen med stark huvudvärk, har inte sovit så här länge på två veckor, så min kropp är inte van att vara utan kaffe så länge. Bryggde lite kaffe och nu känns allt bra igen. Idag ska jag duscha, ta Id-kort, handla städa..ja..m.m. Förhoppningsvis hinner jag med allt detta.

Herregud, lyssnar på the Eminem show nu. Jävligt läänge sen jag lyssnade på denna musik, my god! Att byta musikstil på detta vis. Men nu är det så, rock rockar!Inte för att Eminem är dålig, men det är liksom inte..ja...ändå många roliga texter dock :D

Malin, tänka sig att du verkar fått en så vacker frisyr. Behöver jag säga att jag är avis? Har inga pengar på mobilen nu, därför svarar jag ej..om du läser dvs :P


Fetis

Hej, hej, hallå dagboken!

Imorgon är det studiedag, vilket är väldigt skönt. Har miljoner saker att göra, som vanligt, men ikväll ska jag glömma allt detta för en stund. Ska laga till något gott, yoga, ta ett varmt bad och kolla på tv..inser nu att jag antagligen får stryka något. Det får bli yogan, blir ändå så trött utav det, vilket ju är bra..men inte idag :P

Ja..tror inte jag har mer att säga..utom; mycket att göra!

Skulle så gärna vilja vakna ur mindvala och få tillbaka mitt liv igen.

Förgående helg var toppen bra..är väldigt fattig just nu bara. Inne i ännu en fattiglappsperiod med andra ord, konstigt..är det nästan varje månad.. :P


RSS 2.0