Gröt

Hej :)

Denna helg har varit förbannat lugn, deprimerande tycker jag. Men så blir det väl om man leds in på villospår och glömmer bort de som egentligen betyder mest. Så är det ibland, får tänka på att motgångar bara gör en starkare :) Till helgen ska det iaf bli andra bullar och ni ska med, vare sig ni vill eller inte. Ska även skjutsa mamma och pappa  på lördagen. Nåja, det är långt till helgen. Idag ska jag kanske pilla lite med skolarbete (deprimerande) och myselipysa i dessa juletider. Ikväll ska jag hämta moder och fader som varit i/på Åland också.
Imorrn åker Frida hem till Karlstad igen, efter att ha bott här i två veckor. Det känns trist, hej vanliga liv.

Min gammelfarmor fyllde 101 i fredags :)


I hate to be in love
I don´t like being fine
When I´m at worst is when I relly feel alive
I can´t stand to see you happy people smile
'Cause I´m a killer, I would love to make you cry
Bring me everyone
I need to hurt someone
I give you love, then I turn you down
My work here is done

Bring me everyone - Mustasch


:)

I´m allright
I´m alive

Katten

Hej :)

Lilla Eivor satt jättehögt upp i ett träd, stackars min kissemiss. Turligt nog kom PA och plockade ner henne, tack tack! Eivan var genomblöt, hungrig och trött, så jag myste med henne hela kvällen. Sen igår åkte jag dit och gav henne varm kattmjölk, det gillade hon. Jag menade även att laga mat där, men jag, Tobbe, Benny och David åkte till hagfors och åt pizza (IGEN) istället. Jag pantade också burkar så jag tjänade storkovan, (50 kr efter att ha handlat kattgodis) så nu ska jag nog fylla på min telefon.

På torsdag ska jag och mina systrar på New Moon, det ska bli mysigt. Tyvärr så är den klockan nio så vi kommer vara hemma runt tolv och jag har prov dagen därpå, inte kul. Men jag ska träna på provet, ska börja redan idag, så det sitter tills på torsdagen, så jag inte behöver träna lika mycket då.

Till helgen åker min mor och far till Åland, det känns lite trist, det är ju trots allt advent på Söndag. Men Frida och jag skulle pynta på lördagen iaf, så det blir mysigt. Funderar på att sno mina favoritgardiner som jag och Tobbe hade i sovrummet i lägenheten och ha i mitt rum, om det går bra för dig, T? Jaja, nu ska jag sysselsätta mig med annat.

Adios

♥ :)

Bortsprungen

Bortsprungen, randig katt efterlyses!  Lilla Eivor har försvunnit :(

Insåg att det jag saknar i mitt vardagliga liv är min katt. Varje gång man ser den lilla skorven blir man lycklig!

Synn, myck bry!

Jag är rädd för kärlek, det är något jag kunnat konstatera nu. Tycker att det mest är skit, en massa myspys och puttinuttande, sen så tar det slut. Kärlek är snarare en illusion än en känsla. Kärlek är skit. De felsta som är tillsammans nu traskar runt på rosa moln, men om en vecka, en månad eller nått år så tar det slut och man känner sig helt tom och miserabel. Onödigt att utsätta sig för den känslan tycker jag!

Ni är drägg hela bunten och jag verkar inte kunna få er ur mitt liv!


Kraxande kråkan

Hej!

Min röst har börjat återvända, idag har jag kunnar formulera mig utan att tappa början/slut på orden. För tillfället låter jag som en kille i målbrottet, jag är överlycklig. Imorgon är nog allt som vanligt igen, förutom att jag fortfarande har ont i halsen och sånt, men skolan ska jag till iaf. Kände att det var onödigt att åka till skolan när jag kände mig såpass slö och endast hade två lektioner, varav en idrott som jag absolut inte kan gå på i detta tillstånd. Så jag har vart hemma och stickat julklappar till nära och kära (endast mjuka klappar från mig denna jul pga pengabrist) och räknat en massa matte. Känner mig nöjd över mitt matteräknande, har försökt att räkna kapitlet vi ska ha prov på, har ju halkat efter och ville inte börja repetera eftersom att jag inte tränat på allt äm. Ändå känns det inte som jag kommit någonvart, men så känns det ibland.

Helgen har iaf varit väldans bra, bortsett från att min röst åkte på semester till ngt soligt ställe och lämnade mig med en kråkas röst istället. Fler sådana helger vill vi ha :)

Nu ska jag dricka upp mitt te, och nattinuffsa mig :P




DOWN ON THE WORLD AGAIN


This ain't the way it's supposed to be
There's a dark cloud following me,
I'm disillusioned I'm down on the world again
There's movies going on in my head
And all I can see is the color red.
I'm relentless I'm down on the world again

Give me tomorrow's broken dreams now
I'm feeling like a loaded gun

There's a world of guilt written on my face
I'm feeling ashamed for the human race,
I've been forsaken I'm down on the world again
I feel so alone in this crowd
Thoughts of despair are getting loud
I'm disrespected I'm down on the world again
Love and tolerance have abandoned me
And I feel the gloom hovering over me,
I'm resentful I'm down on the world again

"Väs att du är sexton!"

Ja, vore det inte lättare om vi alla kunde väsa att vi var sexton? Det verkade mycket bättre då. Ja, det är bara två år sen, men vi gick i ettan, hade tre år spikade och visste inte alls att tvåan och trean skulle bli ungefär som man föreställer sig helvetet på jorden. Jag har fått några aningar om vad som är fel; Jag lider av höstNEDSTÄMDHET. Tror jag..eller så är mitt liv bara misslyckat och kaosartat i största allmänhet :(

He reminds me of you, and it breaks me

Jag trodde att jag skulle slappna av och börja bli en människa igen så fort jag fick körkort, men icke. Visst, man pustade ut..men sen började jag tänka på all annan skit jag har att göra. Idag hade jag ett psykologiprov som jag knappt tränat på, igår redovisade jag en uppsats som jag dragit ut på. Detta borde lätta på min ångest, men icke. Tänker bara på allt annat jag har att göra och det blir bara mer och mer. Gör man klar en uppgift får man en ny samma dag. Jag lider av kronisk ångest och avsaknar känslan av lättnad. Det är nästan som att jag ger mig själv ångest och orosmoln dessutom. Bästa botemedlet är väl att ta itu med allt, men orken är även den, precis som lättnaden, frånvarande.

Sen inser jag också vilken konstig vän jag är. Jag kan lyssna och vara jätte uppmärksam många gånger, sen är jag helt plötsligt frånvarande och nickar bara instämmande och lyssnar inte riktigt. Jag är kanske för upptagen i mig själv och känner ingen lust att engagera mig, eller så blir det en massa omkring mig så mitt temprament varierar kraftigt. Sån vill inte jag vara, men sån är jag uppenbarligen.

You say you are just one in the crowd
But your laughter is way to loud
You fill the darkest room with light
Your life is complicated to, but you know just what you do
The light you give is not in you
Hold your head up high and this pain will die
Somehow, somewhere
Just try
You are living in the dark, where no one can see your tears
But hold your head up high


Lite reklam

Mina läsare har snabbt ökat från 2 st till hela 7! My god! Hahahahahahahahaha!

Känner

Hur ska man kunna leva livet när man inte ens vet vad man vill själv, när man inte vet vem man är och när man inte kan kontrollera sig själv?


Back to reality

Jag har körkort nu, det känns väldigt bra :) Under lovet har inte särskilt mycket hänt, har suttit i hagfors och möljt teori, sen kört och skrivit upp. I fredags åkte jag till Karlstad med Frida under dagen, handlade lite och sen körde jag hem oss till Ekshärad, där klädde vi ut oss, blev fulla och gick till Wermlandia, det var sådär. Kul med Anna, men det var väl en del dryga personer där och några idioter som jag skulle vilja ge en smäll nästa gång jag ser dem och de yttrar ett till ord till mig. Men det är ju vardagsmat? Jag var utklädd till bilmekaniker, tyckte jag. De flesta trodde jag var Axl Rose eller bara konstig, jag tyckte jag var tuff. Fast lite pinig kände jag mig när nästan alla tjejer där inne hade klätt ut sig, men ändå tyckte de var heta och så kommer jag där utklädd till kille i förd arbetskläder. Behöver jag nämna att det inte var alltför många som raggade på mig?

Igår så körde jag runt lite på pappa på kvällen, sen åkte jag till Preci. Vi åkte till kyrkogården, sen till Hagfors och hälsade på Andreas, Wuttis och Adam. De var fulla. Jag blev övertrött. Jag blev trött. Vi åkte hem. Väl hemma åkte vi runt och letade efter vissa personer utan framgång, men som Amanda sa; "Synn! Myck bry!" Jag har tvingat Preci att följa med på bio sen, det ska bli kul. Har inte vart på bio sen 1847, känns det som..men ja..sen sist jag var singel kanske, ett par år sen med andra ord. Men nu ska det bli andra bullar.

They say bad things happen for a reason
But no wise words gonna stop the bleeding
'Cause he's moved on while I'm still grieving
When a heart breaks no it don't break even


RSS 2.0