Idag har jag kört, det gick åt helvete. Jag körde verkligen som en kratta, men jag får ta omtag imorgon helt enkelt. Jag var i hagfors från elva till fyra. Anna likaså, vi kände oss duktiga och gjorde teori, det gick inte heller bra. Efter nån timme blir man lätt okoncentrerad och uttråkad. Ska göra teori imorgon också, så jag får lov att släpa benen till bussen 8 på morgonen! Äcklit! :( Med andra ord har det varit en riktig fisdag idag, plus att internet krånglar så jag får använda ett med nästan obefintlig täckning så det tar 13 timmar att lagligt få ner ett avsnitt med GG. Denna dag har alltså varit en mindre bra dag.

Igår åkte jag, mamma & pappa till Sunne och övningskörde, det regnade, var mörkt och vi körde i pappas grod-bil som inte verkar ha ett dragläge. Fast det gick bra, utom att mamma och pappa sa olika när jag skulle svänga. Mamma sa vänster, pappa höger. Det var förvirrande faktiskt, sen skulle jag köra ner mot grillen och då fattade inte pappa att det var envägsriktat så jag inte kunde köra rakt fram. Jag frågade om jag skulle svänga till vänster eller höger. Pappa sa vänster och rätt som det var var vi ute på sunnes torg. Mamma sa; Oj, nu är vi på torget, här får vi nog inte köra" Pappa blev allvarlig och sa " Kör, kör härifrån fort som fan!" Nu tänker ni att jag skulle ha sett att vi var uppe på torget, det borde jag nog ha gjort, men jag försvarar mig med att jag inte känner till sunne, det var skit väder, jag var irriterad och pappa sa till mig att svänga in där. Lite kul var det faktiskt ändå, eller ja..komiskt.

I lördags var jag hos Anna, vi kollade på film, åt tacopaj och cheddar pop. Det var mycket trevligt :D

Fy vad trött jag är nu i vintertider. Är helt borta sen vi drog tillbaka klockan, men ändå är det skönt :)


Q

Gah, jag försökte betala en räkning  via internet förut, precis när jag skulle godkänna betalningen så hoppade internet ut. Jag försökte att få igång det igen flera gånger, men det gick verkligen inte. Då blev jag arg och slog min dator, givetvis så fastnade lillfingret i en tangent så jag skar upp fingret och tangenten flög åt helvete. Jag blev ännu argare och kände att jag kunde leva utan Q - tangenten så jag kallade att inget hänt. Sen insåg jag att det nog vore fint med fulltaliga tangenter, så jag försökte få fast den igen. Efter många om och men fastnade den och internet började också funka igen.

Slutet gott allting gott, aa..förutom att jag fortfarande hyser lite agg mot min fisdator då.

Ikväll ska var vara en torris och bara sitta och glo in i väggen.

Bye


If the stars fall down on me

Hej ♣

Ätligen har jag blivit klar med uppsatsen om Henning Mankell, fattar inte varför jag varit så seg. har bara skjutit upp det hela tiden, fram tills för någon vecka sen. Då tog jag ett riktigt tag, men lät det ligga när jag nästan var klar för "det skulle jag ju hinna sen." Lite irriterad blir man ju på sig själv, men nu är det gjort i alla fall. Ska skriva ut det imorgon, lämna in det och lägga det bakom mig. Mamma trodde att jag skulle vara jätteglad nu, eftersom att jag var klar. Visst, lite lättad känner jag mig ju, men det är inte överväldigande precis. Kommer bara på annat jag måste göra osv. Känner att denna dagbok bara handlar om skolarbete nu :/ Men jag vill inte bubbla om andra saker i mitt liv, vill inte prata om stora händelser i mitt liv för jag vill inte ta ut något i förskott eller älta något som jag helt ärligt inte har svar på. Kvar att prata om blir då skolan. Måste skryta om vad bra jag och Emelie är på att fräsa. Det blir verkligen perfekt, de precisa måtten och allt. Jag känner en liten oro kring vårt arbete dock, vår ritning är försvunnen och Emelies sko var mystiskt fastknuten i bänken förut. Jag tror att någon stulit vår ritning och ska söka patent på den, denna någon har även knutit fast skon så att denna någon skulle hinna smita innan vi fick fatt i denna någon. Mina största frågor är alltså; Vem är någon? Why this?

Snart är det helg :) Jag ska gå ner till pappas jobb imorgon sen ska vi åka och kolla på ett hjärta till min Nissmo, hoppas pappa tycker det duger. Därefter vet jag inte alls vad jag ska göra och på lördag ska jag leka med Annsi. En lugn men förhoppningsvis trevlig helg med andra ord. Sen är det ju lov en vecka, hoppas verkligen att pappa gillar hjärtat, då har jag något att lorta ner mig med under veckan, som den schiiitiga aarbeetare jag är.

Vad jag bryr mig om nu är att aldrig ge hjärtat rakt ut 

ß

Men jaha

Hej hopp

Studiedag idag, det är välidgt skönt. Ja, förutom att jag har lite skolarbete som bör bli gjort. Bara jag får in uppsatsen (väldigt mycket försent) denna vecka så har jag nog mitt på dett torra. Har en hel massa annat att göra också, men något säger mig att jag kommer vara så nervig och uppe i varv nästa vecka så jag kommer att göra skolarbetet då. Idag har jag inte gjort mycket, läst hela Pluggis, ätit frukost, eldat och myst vid TVn / brasan. Snart ska jag nog sätta på musik och städa lite. Sen uppsats, sen hälsa på Eivor och gå ut och gå. Därefter vet jag inte, ska väl antagligen inte göra något av vett.

Ha de!

Säg som det är för den här gången krävs det mer innan jag öppnar armarna och känslorna faller fritt på midnattsgatorna. För vem skulle bry sig om våra hjätan blir förstörda? Allt det här vänder sig, in i mig.


It's a long way back when you´re down, down, down

Hej hopp!

Nu har jag vart på Mustasch med Preci, det var kul. De var verkligen jättebra, mycket bra liveband! Tyvärr glömmer jag alltid bort hur arg jag blir när jag är på konserter och folk trängs. Jag var alltså lite arg då och då. Efter Mustasch blev det snabbt väldigt trist, jag var en torrboll. Efter en stund gick vi ifrån Nöjes till Leprechaun (Lepracunt) och mötte upp Peter och Frida. Inte mycket hände efter det. På lördagen beslutade jag mig för att stanna i Karlstad så när P hade gått på bussen gick jag och Frida ut på en shoppingrunda utan att shoppa. Sen tittade vi på Smala Sussie ( Tagning ett..KÄFTEN!) och åkte och handlade till fruktsallad och hyrde två filmer; Role Models och He´s just not that into you. Det var mysigt. Igår åkte jag hem från Karlstad tidigt och körde lite med Tobbe, sen vilade jag framför TVn när jag kommit hem. En bra helg tycker jag :)

Denna vecka är det projektvecka, och veckan därpå är det lov. Skönt :)



Adjö för nu

- Igen

Den här gången kanske världen förstår oss.

Fadder

Jag skulle vilja bli fadder inom WWF, men inser att det är dryp omöjligt pga min mindre existerande inkomst. För örigt vill jag fortfarande gräva ner mig i en grop och dö för allt skolarbete. Främst då min svenska äckeluppsats. Har suttit hela aftonen, minus punginnebandyn då. Inte särskilt givande, hade lika gärna kunnat suttit hemma och pillat på tårna i två timmar istället. Det finns för fanken inte ens bollar till alla!

Aja, ska väl gå och läsa en barnbok nu..adjö

Ångestladdat

Jag hatasr att ha en massa sakér att göra hela tiden. Vll bara gräva ner mig i en grop och glömma alla problem som pöckar på. Ska iaf försöka att göra ett litet ryck idag i alla fall. Har faktiskt städat mitt rum idag (som jag haft planer att göra i flera dagar. Sen ska jag förhoppningsvis lägga mig i badet och läsa ur en bok. Sen ska jag börja på uppsatsen som skulle vara inne i tisdags, bättre sent än aldrig. Känner verkligen en stark ångest när jag tänker på den där uppsatsen. Måste verkligen ta tag i den idag. Sen ikväll ska jag vara ett fyllo med ze girls (Amanda, Emelie, Malin och Andreas), hoppas det blir kul, synd att Annsi inte kan vara med bara. Innebandy rubbar vår partybalans, inte bra, haha. Vi ska väl ge Byn ett försök nu när vi är 18. Är rädd att det bara kommer vara oldies där dock, men eftersom att det även är party på Wermlandia så åker nog gammelskatorna dit skulle jag tro. Kommer väl bara vara vi fem där i Byn, men men. Då har jag, P och Malin hela dansgolvet att visa upp våra flashiga line dance - danser :) Åh, nu tyckerjag Frida kan komma hem så jag får gå o bada sen, innan mamma och pappa kommer hem.

Jag vill ha så mycket pengar att jag skulle kunna slå ihjäl någon med min plånbok

Jag vill ha dig nu, som jag hade dig förut


Är du också själv? Var är du ikväll? Vi är inte såna som i slutet får varandra. Om du vill ha mig, nu kan du få mig så lätt.

Allt för nu


Åsikt

Jag blir lite smått irritarad på personer som inte kan acceptera andras åsikter, om jag ser en sanning och du ser en annan så är det väl bara så. Det finns egentligen ingen anledning för dig att skaka på huvudet och tycka att jag är jäkligt dum för det. Men jag erkänner, jag skakar i huvudet åt dig också. För att jag anser att du är blind som inte kan se sanningen, för att du alltid vill tro det bästa om folk, för att du är konflikträdd och vill vara alla till lags. Det är synd om dig för det, för det är såna som du som kommer att, om några år, sitta och fundera på varför du aldrig tog dig mod, varför du aldrig sa vad du egentligen tyckte. Så, jag tycker väldigt illa om vissa saker och försvarar mina åsikter, du tycker tvärtom och försöker att påverka mig att ändra mina åsikter. Jag påstår inte att jag är en bättre människa än du, för jag har svårt att acceptera det du tycker också, men jag försöker inte ändra det. Jag försöker bara få dig att förstå mina tankar. 


Why this?

Förstår verkligen inte vad jag gör uppe nu, men har nyss tränat och har inte riktigt gått ner i varv än. Imorgon ska jag dansa linedance också. Ojoj, hur ska det gå? Varför linedance, det var bara en impulsgrej från mig och Amanda, en liten fundering och snart står vi där som kobåjs. Tur att jag har kontroll över situationen.

Förövrigt har jag tusen ting att ta itu med, verkligen. Jag har psykologidiskussion, engelska artikel, matteprov och sist med inte minst en liten (läs stor) svenska uppsats som ska in imorgon. Behöver jag säga att jag endast skrivit inöedningen? Ne, tänkte väl inte det. Vad är det med mig, varför åker jag bara runt på mitt bananskal och börjar inte göra något förän i sista sekund? Så himla typsikt mig, verkligen. Nu får det lov att bli skärpning för mig i mitt liv. Jaja, det är väl en bra start att inse sina fel iaf, det är först då man kan börja göra något åt det.

Over and out!

Mini mini

Fotade ett minipäron igår, sött va?


RSS 2.0