270410

Sitter och ugglar o skriver pm, så här mitt på natten. Känner tröttheten smyga på.

Urdrag ur mitt pm:

Anledningar till otrohet kan vara att personen inte känner att den får uppmärksamhet i förhållandet, den vill ha bekräftelse från flera håll (pga dåligt självförtroende), den är sjuk i huvudet. Ja anledningarna är många. Livet suger, människor är idioter och inte uppskattar det man har. Själviska, psykiskt störa, helt jävla dumma i huvudet helt enkelt.

Jag kanske borde somna innan det spårar ur?


250410

I'm frustrated - Mustasch

I'm frustrated
And here's where everything must end
So frustrated
And all you thought you knew me well
I'm not crazy
Scream and shout and that won't help
Cause I'm frustrated
Please forgive me for what I said

I am abscentminded, don't know what I do
Where are my keys, where did I put that bloody phone
I even don't know how to find myself
I won't get no relief until I'm dead
I won't get no relief until I'm dead

I'm frustrated
I am tormented by myself
And I hated
Why can't I be like everybody else
I'm frustrated
This is where everything must end
Light a candle for me
These patterns I must brake
I must be strong instead of runnin' away
I won't get my relief until I'm dead
I won't get no relief until I'm dead

This restlessness has made me to concede
What is wrong with me, why can't I fall asleep
I won't get no relief until I'm dead
I get my inner peace when I am dead




200410

Hejs ♥

Imorgon ska jag få min studentmössa :) Jippie! Har en massa att göra också; projektrapport, pm, läsa hela häftet inför nationella, engelska. Trist men sant. Känner att jag varit väldigt duktig idag faktiskt, fick in all skrivning i engelskan förutom brevet, är rätt nöjd. Ska fortsätta lite på brevet nu, sen ska jag åka på Line Dance. Det är rätt kul faktisk, hur lamt det än må låta. Har rätt konstiga hobbys för en 18-åring skulle jag tro. Men men, så länge jag har kul så är det inte hemskt tycker jag.

Hur konstigt det här än låter så tror jag att jag får mer gjort när jag har mer ansvar. Mamma är ju i England, så jag sköter mestadels av matlagningen och hushållet (jag ogillar pulvermos, vilket verkar vara den enda rätt min pappa kan tillaga), detta gör mig väl förmodligen mer produktiv än jag är när jag inte har några måsten, för jag får mycket mer skolarbete gjort nu. När jag tänker efter var jag nog mycket bättre med skolarbetet när jag bodde med Tobbe också, för då hade jag också en massa ansvar under veckorna. Får försöka att hålla produktionen uppe de sista veckorna nu, för sen tar jag STUDENTEN! Nu vill jag verkligen att mamma & Frida kommer hem!

Hejdå, rumpnissar och rumpnissor


190410

Dear Lovisa

I don't think I like you anymore!

Vart kommer den människan jag blir med dig ifrån? Jag blir desperat, klängig, vet inte hur jag ska bete mig när du är i närheten. Vill inte att du ska tro att jag dör utan dig, vill inte att du ska tro att jag inte vill ha dig. Allt kvittar egentligen, vet ju inte ens själv vad jag vill. Allt känns så jobbigt. Allt har blivit så fel. Jag har blivit så fel. Detta är inte jag. Jag kan inte vara mig själv med dig, för du lyssnar ändå inte. Jag hoppas jag ska kunna vara det någon gång igen, men det känns som att ju mer jag säger, desto mer avskyr du mig. Allt jag gör blir fel. Fel. Fel.

Blä :(


180410

jeH ♥

Kan inte förstå hur folk kan ta mig så seriöst, 99 procent av det jag säger och gör är ett skämt. 99 procent av mig är ett skämt. Nåja, skämt är väl att ta i men ja..ersätt skämt med oseriös så kanske det blir bättre. Jag tar mig inte ens seriöst. Jag skulle kunna försöka ändra på mig, men varför, uppenbarligen är det ju jag.

Bakfull är jag också, som bara den. Vilken kväll jag måste ha haft igår, ett antagande fårn min sida, då jag var rätt så shitfaced igår. Åkte till byn med Amanda, kanske umgicks med henne sammanlagt tio minuter. Lyckat. Overall var det roligt, men ja..minnet sviker.

Jag gillar inte människor som blir "otrevliga" när de dricker, de beter sig som de gör när de är nyktra, men de blir ändå sjutti gånger otrevligare. Om jag försöker säga något och personen inte tycker samma sak (i regel så missuppfattar fyllot vad jag sa, då hörsel blivit nedsatt), så slutar denne att lyssna, börjar förklara vad som är rätt (gärna med GÄLL röst) och ibland kan även en kamratlig knuff eller puff sitta fint ( denna "puffknuff" blir en rejäl knuff så man flyger bakåt)

Mamma och Frida kommer komma hem till helgen :( Blä..vill ha dem hos mig nu.


OKLART

Hej!

Mycket i mitt liv är oklart just nu, speciellt morgondagen :/ Jobbigt. Inte utan min Prec, så känner jag! På tal om Preiousar, MY PRECIOUS sover nu..eller så har hon dumpat mig. Men jag tror gott om Pevan, så jag tror inte hon glömt mig.

Mamma & Frida har fastnat i London, det är väldigt tråkigt tycker jag. Saknar dem så, det var meningen att jag skulle följa med Peatear och hämta dem i Stockholm nu, men nej. Blev ingenting av det. Tycker synd om dem. Men extrasemester är ju inte helt fel, om de nu orkar "semestra."

Goodbye, I die!

I'm bleeding out inside
Oh I don't even mind
It's all your fault
You called me beautiful
You turned me out
And now I can't turn back
I hold my breath
Because you were perfect
But I'm running out of air
And it's not fair


Oklappat & oklart

Hej ♥

Nu har jag skickat ansökan, kanske ändrar den imorgon. Men iaf, valde karlstad som 1:a, och jag kommer med 99,9 % chans ta mig in. Sökte örebro i 2:a o KTH i 3:e. Imorgon kanske jag omprioriterar. Tror det skulle vara soft i Örebro också. Ja..jag använde ordet soft. Varför vet jag inte.

Livet går vidare. Det försöker jag intala mig. En vacker dag ska jag inse det.


All by myself

Hej ♥

Satt nyss och åt, framför datorn. Så kul är mitt liv. Datorn, mitt enda sällskap. En gång hade jag en till följeslagare vid min sida; mobilen, men nuförtiden är det ingen som hör av sig till mig. Jag och mobilen har i stort sett växt ifrån varandra. Förövrigt kunde man tro att jag tappat saltkaret i potatismoset, men det har jag inte. Handen slant bara en aningens aning.

Kanske är det bara jag, men känns det inte som att låtar som spelas i radio o.s.v. ofta stämmer in på en känsla man bär på. Det är väl det som är meningen med låtar, att man ska connecta med dem, men ja. Nu är det verkligen extremt, kanske för att mitt undermedvetna letar efter det. Patetiskt. Inte gör de mig något gott heller, bara säkerställer att jag inte är det enda i världen som mår som jag gör. Det är ju positivt och hjälpande...eller?

Denna vecka ska vi välja utbildning till hösten också. What to do? Vet vad jag ska söka, men vart? Jag har verkligen hela sverige att välja på, men jag har bara tre dagar att välja. Jobbigt. Just nu är väl Karlstad och Örebro mest aktuellt. Men vilket av dem då? Jag borde verkligen ha grunntat på det här istället för att tycka synd om mig själv under lovet. Blä.


Fråga

Vill man verkligen ha en kille som måste överväga en som om det stod mellan blåa eller röda tapeter?

Nooooooo


10 orsaker att ogilla mig

1. Jag ser väldigt arg ut när jag är helt avslappnat i ansiktet.
2. Innan jag skaffade linser kunde jag kisa en massa för att se något,
    det kan ha uppfattats som att jag är jäkligt pissed.
3. Jag har humörsvängningar som heter duga.
4. När jag är arg eller ledsen så tar jag ut det över andra, som inte behöver ha något med saken att göra.
5. Jag kan vara rätt svartsjuk när jag är osäker
6. Jag har en tand som sticker upp, någon kanske irriterar sig på den.
7. Jag vet aldrig vad jag egentligen vill, när jag väl inser vad jag vill är det försent
8. Jag har svårt att ta beslut
9. Jag har svårt att få tjejkompisar, verkar nog mest konstig och arg när jag pratar med tjejer
10. Jag har starka åsikter och fullkomligt hatar när folk argumenterar emot mina istället för för sina och blir därför rätt upprörd när sådant händer.

....

Your best days will be some of my worst
The say bad things happens for a reason
But no big words can stop the bleedning


Teddybears

Hej :)

Idag åker jag, Malin o Amanda till Karlstad och ska kolla på Teddybears. Hoppas det blir kul!

Vaknade när Frida kom hem från sitt nattskift, hon var lite upprörd. Jag blev upprörd. Vi var upprörda tillsammans. Frida somnade. Jag köpte öl. Man kan behandla frustration på många sätt. Mitt var öl, hennes sova. Sen finns det säkert tusen saker till. Nu ska jag hoppa i duschen och fundera när det är okej att ta den första ölen. Adam trodde det var bäst att jag gjorde iordning mig först, så jag inte ser ut som en clown när jag ska ut. Var jag absolut tvungen att dricka innan så skulla jag be Amanda o Malin om hjälp att sminka mig, tyckte han. Låter som en fyllekaja.

Jag är en svartsjuk jävel, men inser att jag inte är en ängel. Så långt bort man kan komma. Andra har skäl att bli svartsjuka på mig, om man säger så. Okej, lät rätt självsäkert det där.

Ha det så kul alla alla, det ska jag ha :)


Ingenting att hämta här

Jag är upprörd o arg, blev stoppad av polisen och tjafsade med fader. Är inte på humör för att göra något just nu, men samtidigt inte på humör för att göra inget. Om i förstår.

Vi har två hjärtan, men de ryms i samma kropp.


RSS 2.0