Planritning

Hej :)

Har precis cyklat hem till Peter och Fridas stuga och kollat upp lite grejer på Its, vi ska göra en ritning på en lägenhet och jag visste inte hur man gjorde fönster rätt :P Nåja, passade i alla fall på att sno lite internet så jag kunde skriva lite här. Har verkligen inte uppdaterat ett dugg på ett väldigt bra tag här..men men..får se det hela positivt; alla har slutat läsa så nu kan jag berätta alla mina innersta hemligheter, hehe. Tyvärr har jag inga för tillfället..

Idag har varit en händelserik dag, som alla dagar är om man bara tänker efter, jag var först i skolan och exprimenterade med min studiegrupp. Exprimenten var relativt lyckade och vi luktade bränt. Därefter mötte jag upp Sofia och Daniel, jag var snäll och bjöd på smörgås. Lite dyrt är det att handla på universitetet..men ibland får man väl unna sig antar jag. Sofia skjutsade i alla fall ut mig till djurskyddet och där träffade jag min blivande kattgosse Zeke. Eivor ska får en bror. Zeke är en ganska gammal bebis och äldre är han när han väl får komma hem till mig, men det gör inget. Har funderingar på att döpa om honom till Ralf..men om han lyssnar till Zeke så får det bli Zeke.

Förövrigt hade djurhemmet många, många katter. Stora som små. Det finns verkligen underbara människor som gör allt för dem där. Jag tycker det är väldigt fint och önskar att jag kunde göra mer än att adoptera en endaste liten kisse. Tyvärr bor jag i 44 kvm och har verkligen inte plats för mer än två katter...men jag kanske skulle kunna bli helgpassare eller liknande.

Nu har i alla fall Amanda rest till Mehiko, blev rädd när jag hörde om en jordbävning där, men det verkade vara rätt lugnt dit hon ska. Jag ska bli världens bästa brevvän, att får brev av mig ska kännas som julafton!!

Nu ska jag utföra tjänster till andra människor..sen hem och rita lägenhet :)

Ha de!


Att pausa eller leva

Hej underbara blogg som jag inte träffat på ack så länge!

Jag har inte hunnit få något internet än, jag ska tydligen ha digital TV och intenet i samma, vilket har lett till lång väntetid. Men på Måndag sägs det kunna gå :)

Jag sitter på Universitetsbiblioteket nu, som förövrigt har en stomme vars centrum utgörs av den murade aulan, hade tänkt att jobba lite med planritningen som ska in på fredag. Tyvärr har inte datorn Adobe Reader vilket innebär att jag inte ens kan läsa uppgiften för tillfället. Att inte ha internet hemma är det fina livet det :P

Idag lämnade min bästa vän Amanda, a.k.a My Precious, mig för Mehiko. Det känns lite ledsamt, speciellt när jag inte ens hann säga adjö. Det sista jag sa var "Jaha, hejdå..ringer dig senare" men jag ringde inte. Dagen därpå skrev jag till henne att hon skulle ringa mig, men hon ringde inte. Jag har försökt att förtränga att hon lämnar mig fram tills nu, kanske förtränger jag liiite fortfarande.

Jag saknar Anna också och mamma och pappa. Det är sjukt att man förlorar så mycket kontakt fastän att jag bara flyttat till Karlstad, tio mil hemifrån. Idag var första gången på länge som jag verkligen pratade med Annsi, sen bröt telefonen. Men trots allt det här är jag väldigt nöjd med mitt beslut. beslutet att börja plugga, att "bara" flytta till Karlstad o.s.v. Jag är glad att jag valde Karlstad för det är verkligen ett jättebra Universitet och Byggingenjörsprogrammet är hur roligt som helst. Jag är glad att jag började plugga nu, för det innebär att när jag är 22 år är jag färdig och kan börja bygga ett liv..och kanske ett eget hus :)
Jag är glad att jag har en sån fin lägenhet.

Jag ser min goda vän Amanda lämna mig för Mehiko, jag är ledsen att hon lämnar mig..men jag är faktiskt inte så avundsjuk egentligen. Jag har hittat det jag vill göra för resten av mitt liv. "Oj vad tråkigt att ha livet förutbestämt när man är 19" Det har jag inte..men jag har en hel massa möjligheter som gör att jag kan leva ett bättre liv under tiden jag försöker komma på vad jag verkligen ska göra. Alltså, bara för att jag är klar vid 22 innebär inte det att jag kommer göra samma sak för resten av livet. Det innebär bara riktigt goda förutsättningar :) Jag är glad!


RSS 2.0