250510



I can be so mean when I wanna be
I'm capable of really anything
I can cut you into pieces
When my heart is broken


170510

Grattis Norge! :) Bäst för er att ni säger grattis på min födelsedag nu, annars...(domdom doooom)

Jag har sovis imorgon, eller ja. Jag tog mig friheten till en sovmorgon i hopp om att Elisabeth låter mig komma på den andra engelskalektionen. Eller så blir hon upprörd. Scary. Tar beslut imorgon.

Adjökens!

Ps. Jag saknar Frida Ds.

Ps2. Jag saknar Precious Ds.


150510

Jo, jag lever. Förövrigt; NO COMMENTS!

130510

Idaag fyller min pappsilapps år :) Tyvärr hatar pappa födelsedagar så vi ska inte fira så värst mycket. Lite trist, då det innebär att tårta uteblir.

Denna helg kommer med största sannolikhet bli väldigt ovanlig. Den är redan ovanlig. Får en känsla av att mina sjuka helger inte kommer att försvinna nu när Presan åkt. Hmm..

Helgens planer är att gå på studentfest ikväll. Åka till Karlstad, Leprechaun och se Power Paddy band. Systersmys med Kilkenny på Fredag med andra ord :) Sen på lördag blir det hemfärd och konstrunda. Om allt går enligt planerna dvs. Vilket de absolut inte behöver göra.


Nej, Off I Go!

100510

Idag fyller min lilla rumpkatt, Maja, nio år. Henne har jag haft sen jag var tio bast. Fick henne av min syster som i stort sett räddade hennes liv. Jag minns så väl den helgen jag fick henne, det var på en Fredag, på Skogamartens helgen 2001 för att vara exakt. Sofia kom inrusandes i vardagsrummet och stängde dörren (som vi aldrig gör) sen sa hon; Mamma, om du visste att en katt blev plågad, skulle du ta den då? Mamma suckade och sa "Har du tagit med dig en katt, Sofia?" Sofia plockade fram sitt fynd, en gänglig, "ful" kattunge (Hon var i den där åldern då kroppen inte växer jämt, typ 15-16 veckor): Jag föll genast pladask för den lilla gängliga katten. Pappa blev upprörd, men sa att jag fick ha henne under helgen, på måndagen skulle hon tillbaka till Hagfors. Helgen gick och jag var jättelycklig (trots att hon spydde mask bredvid min kudde när jag sov en natt), tyvärr kom måndagen för snabbt. När Maja ( dåvarande namn; katten) skulle åka var jag otroligt ledsen. Frida kom fram till mig och Maja och sa "Gråt Lovisa!" Jag började gråta som bara den och pappa hade inte samvete nog att ta henne ifrån mig. Pappa brukar alltid säga "Jag såg dig när du grätt å höll i denna katta, jag kunn int säg nej te er. Å tur va föll dä, för nu ä ho mi katt" Pappa tror att Maja är hans nu, jag låter honom tro det. Men jag och Maja vet ju sanningen i alla fall.






I'm trying too figure out what else to say

To make you turn around and come back this way
It feel's like we could be really awesome togheter
So make up your mind, it's now or never
It's all your fault
You called me beautiful
You turned me out and now I can't turn back
I hold my breath, because you were perfect
But I'm running out of air, and it's so unfair


080510

Hej!

Igår var jag ute och åkte bil med Malin och Benny. Tyckte det var riktigt roligt, trorts nykterhetsfaktorn. Det är skönt att bara kunna bryta sig loss från all skit ibland, umgås med människor man inte vanligtvis träffar och bara vara. Allt känns så påtagligt och sjukt i vår lilla skara just nu. Så det var riktigt skönt att vara som man vill vara, fri från allt jobigt. Kvällen var bra, Benny belv kompis med en polis, de bytte t.o.m nummer, lite roligt. Allt var skoj, förutom att vi var kissnödiga och motorn havererade på hemvägen. Det vär jävligt orockigt, stackars lilla bilen. Andra gången jag åker med Benny, båda gångerna har bilen havererat. Tror ni jag bringar otur?

Ikväll blir det Preskalas!


060510

Idag har jag varit i Charlottenberg med mamma och pappa, riktigt mysigt faktiskt. Fick mina studentskor köpta också, allt är så välplanerat i mitt liv just nu känner jag. Har inte mycket att oroa mig för = bra. Jo, kanske att bli rund som en boll då. Så som jag ätit idag vore det konstigt om jag inte gått upp fem kilo i vikt. Japp, chips, ostburgare, mer japp, mer chips. Ja, ni fattar. Nu tänkte jag i alla fall vara nyttig och ta mig en skål med yoghurt samt muhsli (som det faktiskt uttalas enligt mig).


050510

Hej alla ♥

Har nyss vaknat, somnade som en stock klockan fem. Turligt nog ringde telefonen så jag kom upp nyss, mamma och pappa hade tydligen inga planer på att väcka mig, de visste inte ens att jag var hemma. Tur att kommuniktationen är så bra samt att jag är så önskad.

Nu är jag i alla fall vaken och kry, bara att det finns absolut inget att sysselsätta sig med. Är ju rätt bra och har gjort klart en hel massa i skolan. Det enda jag kan komma på att jag har kvar är årsredovisningen för företaget. Så himla skönt! Tror faktiskt jag ska ta mig en tur i skogen, haha, det är ju ändå rätt fint väder och det luktar gott i skogen.

My Precious är bra, FÖR bra för sitt eget bästa kan jag ibland dock tycka. Tänk om hon hamnar i en psykos liksom?

 

 


030510

Att bry sig. Att bry sig är jävligt överskattat. Nej, lev ditt liv. Bry dig helst inte om det. Bry dig inte om det du säger. Bry dig inte om att hålla det du lovar. Bry dig inte om att stå upp för dig själv. Varför bry sig..rätt onödigt.

NOT

RSS 2.0