Avskrivning

Om man inte tar upp saker tänker man dem ändå. Och tänker man utan att tala så äter det upp en. Jag sköter inte "upptagningar" snyggt. Jag förstår att inte många vill diskutera med mig, för det går inte att resonera med mig när jag väl tar upp saker. Förmodligen för att jag väntar aningen för länge med att diskutera det. Det jag vill diskutera borde jag tydligen inte diskutera för det är inget som egentligen är "relevant". Men om jag ser det som en problem och jag mår dåligt över det är det ändå relevant tycker jag. Man kan inte älta allt som hänt, men man kan diskutera det så det slutar gnaga i bakhuvudet.

Det är hemskt att sån snäll människa kan ha betett sig så jävla elakt för det är elakt faktiskt, kanske inte så mycket mot mig (fast att jag mår väldigt dåligt över det) som mot en annan. Tyvärr kan man inte skylla upprepningar på fylla, eller man kan..men det är inte giltigt.

I'm frustrated and here's where everything must end.




Bilder

Jag suuger på att ta bilder och ladda upp dem och visa dem. Jag måste vara den mest ointressanta. Text text text.

Jag har tappat bort min pincett, tänkte att sno en annan här hemma..vi har en del. Tyvärr valde jag pincetten från helvetet och vips så är halva mitt ögonbryn borta. Jag ser väldiiigt alternativ ut.

Ska köra Tobbe till sjukhuset på röntgen idag, var där hela dagen igår också. Det tog lång tid..men det kändes ändå helt okej när man hade Död tills mörkret faller med sig. Hoppas Tobbo får reda på vad som är fel idag i alla fall..

Nu: Städa, duscha, göra mig klar till tolv.

 

LÖÖÖV UU


Deadlock

I will speak of you gently, even after a fight
I will speak of you gently, when red evils are about to rise
I will speak of you gently, flames appear in your eyes
Speak of you gently ... another deadlock in the night



Tid

Du sa att du behövde tid - Du hade tid

Tid är och har varit lite av ett problem för mig i många olika situationer. Jag har tagit mig tid, vilket varit bra (oftast). Jag har givit personer tid, vilket inte förändrat något. Jag har längtat, hoppats att tiden ska gå snabbt vid många tillfällen. Jag har velat slå tiden på käften och be den sakta ner. Just nu har jag och tid en otrevlig relation. Vi kommer inte överens. Jag vill sakta ned den, njuta av ledighet utan måsten. Tiden vill dessvärre inte vänta. Ni förstår konflikten. Jag har aldrig litat på något så mycket som jag litar på tiden. Trots att den där dumma tiden sviker mig om och om fortsätter jag att lita på den.

Ja..men i slutändan gör väl tiden gott. Allt har sin mening, jag ska börja snåla på tid. Man kan inte pausa hela mitt liv för att ge andra människor tid. Man måste ta vara på min tid. Inte går runt som en zombie avskärmad från verkligheten bara för att man ger tid.

Jag behöver tid till att hitta en lägenhet NU

RSS 2.0