It´s a long way to the top...

..if you wanna Rock N Roll!

Så sant som det är sagt :P

Är förkyld..isch, men  jag och Tobbe köpte kosttillskott igår, knökfullt med vitaminer tror det gjorde susen. Mår mycket bättre idag.

I helgen har jag och Jessica lagat middag. På fredag ölagade jag och Jessica mat hos Dan Johan..inbakad kyckling filé och potatisgratäng..mycket exklusivt. Olyckligtvis så vart inte potatisgratängen klar i tid så vi var tvugna att vänta skapligt länge..och olyckligtvis var Jessica den enda utav oss två som kunde öppna ugnsluckan etter ordning..och ännu olyckligare var det ju att jag försökte öppna luckan ich helaluckan ramlade i golvet. Det kändes skapligt pinsamt, jag hade förstört Pers lucka..jag och Jessica försökte, i panik, att sätta tillbaka luckan utan framgång. Jag fick då en briljant idé..vi skulle gömma luckan och kalla att ugnen alltid sett ut så..Jessica förstörde mina planer genom att säga att det nog var lite väl obvious..hehe. Vi fick ropa på hjälp :P Men det var kul..och Jessica gick runt som en liten tant med väska och dragkorg. Va roliga  vi är...Lördagen blev dock lite tristare..men men..vi hade ju iaf en paj o baj kväll :P Jessica o jag gjorde paj o Tobb e baj..påerfekt..

Aja, nu ska jag återgå till att gosa med Tobbe och vår lilla bebis!

Hedda!


Nu igen...

En dag mellan inläggen, tänka sig. Och ändå har inte Amanda uppdaterat sin, jag är mycket chockad.

Åå vad jag längtar efter helgen nu då, ha hela samhällsprovet bakom sig. men nu är det framför så det är nog bäst att träna så jag kan vara nöjd över mitt liv på lovet.  Nu fick jag ångest..kanske borde göra ngt nyttigt nu..men oops, ser på klockan, ska ju dra och se på gossigirl nu.

Hedda!

Som en annen Dan Johan

Halloj!
Sitter här i en protest mot Amanda. Jag ville att hon skulle skriva i sin blogg oftare och då påstod hon att JAG(!) aldrig skriver...herregud, 1 gång i veckan är inte dåligt för en sån som mig. Men Amanda kan ändock skriva oftare..hennes blogg är ju en del av min internet-underhållning..hehe.

Helgen har varit helt perfekt, med mycket skratt, bad och tårta. Hoppas på en lika bra repris till helgen, jag och Jessica har kommit fram till att repriser inte är bra..då får man för höga förväntningar och blir besviken om det hela skiter sig..men jag har på känn att nästa helg blir bra..om jag nu klarar av veckan dvs, mycket prov och dret. Men men..så, nu har jag bloggat som en annen Dan Johan..dock utan plasthandskar. Ska försöka att blogga oftare.



Over and out! :P


Det finaste jag vet

Är Tobbe, när allt annat här är falskt och fel! Han är det bästa som någonsin hänt mig, människan som gav mig något att längta efter, något att älska så hjärtat nästan brister. När jag tänker på honom så fylls jag av lycka, tanken på att han är min gör mig så glad. Jag är verkligen den lyckligaste människan i hela världen, han lever upp till alla mina förhoppningar - och mer där till. Så..nu är det sagt också. Jag har förklarat den person som gör mitt liv värt att leva.

Oj, just det ja.mina vänner också! De spelar stor roll i mitt liv faktiskt.

Jag hänger mig för kärleken!

RSS 2.0