Du springer aldrig ifatt,när jag väl är där. Jag vill inte tänka framåt men är livrädd att fastna här.
Nu kan det vara för sent, att säga som det är. Vi testar nya vägar som aldrig tycks ta slut. Vi har försökt att fånga den andra, men aldrig nått ut. Jag vill ha en sista chans, så jag säger det rakt ut. Jag vill ha dig nu, som jag hade dig förut. Jag vill ha dig nu, som jag hade dig förut. Jag vet att det är svårt över telefon, men när jag har dig nära
vill du därifrån. Jag vet att du har tänkt, men berätta hur du mår.


Inte bra

Vilke pissig vecka det här har varit. Hur i hundan kan det vara såhär? Ibland blir jag bara så upprörd på mig själv. Som alltid är ute försent. Det slog inte fel denna vecka iaf. Jag är ledsen. Jag orkade inte sova nästan något inatt. Jag har rätt ont. Buhu va synd det är om mig. Förlåt, ska sluta tycka synd om mig själv. Får skylla mig själv. Ska ta öl snart. DET behöver jag. Soo bad dessutom. Vill vara full tills jag dör. Vill inte tänka på hur jag känner nu. Det var längesen jag mådde som jag gör nu. Det är min karma som backfires, jag har varit ett svin, därav ska jag behandlas som ett också.

Nu tar jag en öl

Jag ljög

Det gör mer ont att veta.

blä

Blä Blä Blä

Vilken jäkla dag. Åkte på bussen och insåg att min mp3 var borta = min enda källa till lycka och verklighetstillflykt var borta. Jag fick lyssna på bussens sktena radio. Vad spelas då inte om inte (många inten); Caaaan't liiiiiive if liiiving is without yooouuu, samt någon dansk balle och någon gammal countrydänga. Kul. Verkligen. Därefter gick jag i skolan, gjorde mig ovän, ramlade. Ja en massa dynga hela tiden.

Vet ni, det gör ont att veta, men lika ont att undra. Det borde vissa här ha i åtanke.


Best of things



I suggest you keep your distance
For instance the same distance it takes to get to the next solarsystem
Motherf'''er


Vänner

Vänner kan vara ett svårt ämne, i alla fall för mig. Jag tror inte att någon jag känner vet precis Allt om mig, delar ut hemligheter lite hipp som happ faktiskt. De allra närmsta vet inte ens allt, förmodligen för att jag fortfarande lider lite av utfrysningsperioden, då man helt plötsligt blir hatad. Jag har varit med om att de man verkligen trodde man kunde lita på sviker en, och plötsligt blir allt man någonsing sagt till denna allmän kännedom, vad spelar det för roll om jag berättar allt det här? Jag hatar henne ju ändå, och det kommer ALDRIG bli bättre. Sen blir det bättre ändå, kanske t.o.m bättre än det var innan, fast sen är det ju det lilla som ligger och gnager, vågar jag verkligen berätta det här? Hon har ju redan berättat andra saker för andra. Även om personen inte har berättat något så är det fortfarande känsligt, för hur ska man veta säkert att en person som hasplat ur sig all världens skit om en inte berättat hemligheter?

Lonley - Mustasch

You say you really wanna hold me
I'm to wild!
I hate to say I told you so
I was right!
You say I was the coldest
Cold as Ice!
But you can hold me
You can have me for a while


Kul

Hej♥

Jag har inte varit arg/irriterad på nästan hela veckan, om vi bortser från just precis nu då. Jag körde nyss ut volvon från uppfarten, körde runt Rönnvägen och ställde tillbaka den. Då blev jag arg. Det var meningen att jag smidigt skulle backa ut volvon, pappa skulle köra in en bil i garaget och jag skulle köra upp volvon tillbaka. Jag backade, jag körde nästa in i sopunnan, jag körde fram, jag backade igen, körde fram igen då grannen parkerat sin bil helt idiotiskt, backade lite mer, körde fram, backade för pappa kom backandes i världens fart rätt emot mig. Jag blev argare och argare under tiden detta pågick, så min smidiga backning slutade med ett vrav runt kvarteret och en väldigt upprörd skrikandes Lovisa som lovade pappa att jag aldrig någonsin kommer köpa en sån stor bänglig tegelsten som volvon. Är fortfarande lite upprörd och har hes röst från allt skrikande.

Nåja, förövrigt har jag haft en jäkligt bra vecka. Uppnådde mål nr 1 (att göra klart recensionen), skapade mål nr 2 (Att göra klart allt inför Wettergrendagen) och uppfyllde det. Mål  nr 3 är att göra klart en annan engelska uppgift tills på tisdag. Det är bra att starta med mindre mål och bygga på alltefter tror jag. 

Nu över till Wettergrendagen. Vi trodde att ingen skulle komma och kolla på oss pga det vi gör samt pga att vi hamnade på hus och hem med vårt bängliga pallgaffel tilbehör. Men det kom jättemånga och vi kom tvåa i bästa innovation, så vi var mycket nöjda. Mer än nöjda. vi kom hem med 500 kr, blomma och positiv energi i massor.

Nu blir det over and out för ingen orkar läsa längre än såhär ändå!

 


...

I thought I could live in your world
As years all went by
With all the voices I've heard
Something has died
And when you're in need of someone
My heart won't deny you
So many seem so lonely
With no one left to cry to baby

Givande

Nu har jag varit i Borlänge och lyssnat på en massa föräläsningar och gjort annat mojs som handlade om Materildesign. Tror inte jag ska söka materialdesign, men fick mycket nyttig information om utbildning och om vad en civilingenjör egentligen gör. Så det var intressant och bra faktiskt, idag fick vi lyssna på en kille som bubblade om att Kunskap inte räckte, han var självledarskapscoach som han kallade det, han sa mycket bra och gav en verkligen insikt och motivation. Mycket bra, så nu ska jag börja med mina mål. Börjar med små mål och ökar till större. Mitt första mål är att göra klart all min engelska till på tisdag, det ska jag klara. Så blir det ett nytt mål efter det. Ett par roliga dagar överlag faktiskt :)


Bal - för det är så vi funkar

Hej alla, ALLA (skrev det två gånger, för det är i regel så många som kollar bloggen)

Idag har jag varit till en kompis åt mamma som skulle kolla om det gick att sy om en balklänning jag provat, är ju givetvis för bred över ryggem (som e vattentönn). Hon fick igen klänningen på mig när vi var där, jag kände mig MYCKET fin, men den ska tas upp aningens så det inte blir för tajt. Jag är mycket glad över det, att det går att fixa menar jag, klänningen är otroligt vacker. Det är Martina, Tobbes systers, balklänning. Ska fömodligen köpa den, men om Martina vill ha den så kan jag ju hyra den, för ingreppet i klänningen är väldigt lätt att åtgärda igen. Nåja, jag kommer vara fin i den ♥

Slutpratat om den biten ett tag framöver. Nu ska jag njuta av en "ledig kväll" har egentligen en massa att plira med, men jag har inte bestämt om jag ska lägga det åt sidan idag eller inte. Om det inte blir skolarbete ska jag nog träna lite pilates och dricka te. Kul det lät, nåja..det är mysigt iaf.

 


Skrivare

Hejs ♥

Jag sitter i nya skolan nu, det känns konstigt, minst sagt. Så många självklarheter som är så ovanliga. Jag behöver inte sitta med jackan runt mig, jag behöver inte kånka på en väska, och framför allt; Jag har ett skåp! Vilket möjliggör allt detta. Det känns lyxigt, en självklarhet egentligen, men lyxigt för mig. Enda gången ajg behöver gå ut i kylan nu är när jag ska äta, går från eller till bussen och när jag ska till fors. Jag behöver alltså INTE springa mellan fors, nya skolan och Norra. Det känns skönt.

Snart ska jag åka hem och klippa mig, skulle egentligen ha med mig en bild på hur jag vill ha håret till balen, men tyvärr finns det ingen skrivare till hands. Menade att kolla här på skolan, men har inte riktigt den orken. Försökte skriva ut den hemma också, det gick MINDRE bra, det kom ut ett vitt pappaer med en svart ram och några krusseduller. Tror vi saknar grått i skrivaren :/ Trist..Vet inte hur jag ska lösa detta, får fixa det under veckan och gå in med det senare helt enkelt.

Annars har det, och kommer vara, en väldigt hektiskt vecka. Igår tränade jag på prov hela dagen, idag har jag en massa att göra, imorgon ska vi till Karlstad, och på fredag åker jag till Borlänge. Där hoppas jag att jag inte bor länge..hahaha! Jag är törr, jag vet...


Bakelibak, städelistäd, kattelikatt!

Hej igen!

Idag är en stor dag i mitt ack så händelselösa liv. Jag bakar bullar, degen är nu på jäsning, och jag beräknar att det kommer bli ca hundra st. Tjihoo! Jag kommer äta mig till döds senare, med andra ord. Jag ska också städa en massa, så mina föräldrar blir lyckliga och inser att jag är det bästa som hänt dem. Jag har min kattelikatt här också, känner mig mycket lycklig över detta, hur länge hon nu får vara här. Det gör ont i mitt hjärta när jag inte får ha henne hos mig, Eivor är det bästa som finns. fastän hon bör döpas om till Lill-Adolf. Jag har en ovillkorlig och förmodligen en obesvarad stoooor kärlek till den varelsen. Det är bevisat; kärlek behöver inte vara ömsesidigt för att det ska ta upp hela hjärtat. Innerst inne älskar hon mig nog.


I'll love you 'til the end ♥


All by myyyyyseeeelf!

Hej!

Vad ensam jag är. Väldigt ensam. Men det är nog när man är ensam som man lär känna sig själv. Det vore nog bra om jag kände och gillade mig själv, eftersom att jag kommer få lov att leva med mig själv hela livet. Ibland gör jag en massa dumma saker och tänker; Är det verkligen jag som gör det här? Så det kan nog vara bra att känna sig själv, så man slutar göra sådana dumheter. Nåja, denna helg har jag varit väldigt ensam. Kollat en massa på OS, mosat i mig fruktsallad och tittat på den där jävla P.S I Love you. Så sorglig film, men vacker. Många vackra män (två), får lov att flytta till Irland och få tag i en sån där heting.

Denna vecka har jag lov, vet inte vad lovet kommer bjuda på dock. Men jag vet att jag ska baka en massa bullar, laga mat, dansa linedance, träna, leka med Frida, leka med Malin.

Adjö!

RSS 2.0