Jaaag

Jag skrattar åt saker som egentligen in te är särskilt roliga ibland!

Hundra år

Idag fyllde mormor Signe 100 år, det är ganska mycket och väldigt roligt tycker jag =) Mormor Signe är egentligen inte min mormor, utan min gammelfarmor, men hon är pappas mormor och pappa har kallat henne mormor Signe så då har vi också gjort det. Jag minns när jag var liten och hon var den enda som fick borsta mitt hår (jag var en håröm trollunge) och så gjorde hon äkta kräm åt mig, mums :) Helt klart en av favoriterna <3 Frida var lite sårad på telefon förut och sa att Signe var så trött, men man kan inte förvänta sig att en 100-åring ska vara i toppskick jämt anser jag. Kort och gott: Jag älskar min släkt. Var det det jag skulle ha sagt? Hon var med på TV idag också, ska ni veta =)

Förövrigt har det varit nattöppet idag, jag köpte en julklapp till mannen på "söfflöck" (Tobbe) och inlägg till skorna i hopp om att det ska hjälpa mitt ömma ben. Så klippte jag mig under dagen också, välbehövligt och skönt.

Grattis igen!

Bye

Funderar

Är det värt allt det här?

It's so hard to meet the eyes that I see
When I try to open up my heart
There's something inside me'n'I know it's good
But understanding, it's misunderstood
At the end of a smile, there's a laugh n a half

I knew the ice was gettin' thinner
But I kept skating on
My mother threw me into this world as a winner
But by the light of the yellow beer
They tell the jokes I'll never get to hear!!
On my behalf

Vinst och poker

Igår åkte vi till Degerfors och vann med 10-0 :) sen blev det McDonalds och texas hold'em hemma hos Simon, jag vann inte, men jag vart inte sist heller :D

Nu ska jag duscha!

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH

DETTA ÄR DEN VÄRSTA DAGEN SEN IGÅR!!


Whut wht!

Hag är sleten, och känner att jag har tusen sachen att göra just nu. Kemi, kemi, psykologi, kemii..kemin känns ju ganska så viktig i detta fall..

Adjö

De 10 hår-budorden

1.Du skall inga andra frisörer besöka jämte din favorit.
En frisör som kan ditt hår, vet hur det reagerar på olika klippningar och hur det tar upp pigment vid en färgning är guld värd.

2. Älska håret så som du älskar din nästa - unna det kvalitet.
Investera i bra produkter och en hårborste i naturfibrer. Det är inte flest produkter i badrumsskåpet som vinner, det är hur de verkligen fungerar för dig som räknas!

3. Du ska inte missbruka schampo och balsam.
Ett schampo som passar just din hårtyp är det första steget till ett vackert hår. Många tvättar håret som en daglig rutin, men beroende på hårtyp kan det räcka med att tvätta håret en gång i veckan. Byt schampo till ett som gör håret mindre fett om du har problem med fet hårbotten.
 
 4. Helga hårets sabbat från fön och plattång.
Värmeverktyg sliter på håret. Låt håret självtorka så ofta du kan och använd alltid värmeskyddande produkter! En plattång bör komma upp i 200 grader på några sekunder, vara keramisk och joniserande (vilket gör håret blankt och gör att det glider lätt) för att vara riktigt bra.
 
 5. Hedra din hårbotten!
Massera hårbotten försiktigt när du tvättar det. Det ökar cirkulationen i hårbotten och verkar positivt på trassel. Även torrhet och irritation i hårbotten lindras när cirkulationen ökar.
 
 6. Dräp slitna toppar.
Även om du planerar att spara ut håret är det en bra idé att hålla efter topparna, annars riskerar du att de slitna, kluvna topparna "klättrar" uppåt vilket resulterar i att du måste klippa håret ännu mer i slutändan.

7. Håll ditt huvud kallt.
Avsluta din hårtvätt med att skölja håret i kallt vatten. Det sluter hårets fjällskikt och gör det härligt glansigt.

8. Krama ditt hår.
I stället för att gnugga håret med en handduk ska du krama ur vattnet med handduken. Att frottera håret sliter på det och gör hårets ytskikt matt.

9. Du skall inte ha begärelse till din nästas hår.
Lär dig uppskatta ditt eget hår och gör det bästa av det du har i stället! Med rätt produkter och vård kan nästan alla hår bli vackra. Har du tunt hår kan du göra extensions, men var kräsen: gå till en duktig frisör som använder sig av äkta hår (indiskt hår har gott rykte kvalitetsmässigt), tänk också på att du måste sköta det noggrant genom borstning och inpackningar.

10. Visa ditt blöta hår hänsyn!
Ett blött hår är dubbelt (!) så skört som ett torrt. Sätt inte upp håret när det är blött, det går lätt av och torkar dessutom mycket långsammare. Det är inte heller bra att sova med blött hår.

Sista dagen sjuk!

Imorgon blir det skola igen, undrar hur detta kommer kännas..har sovit till tolv varje dag denna vecka :P Men det känns andå som att jag är lite taggad att jobba på nu. Gjorde klart min uppsats igår, vart mycket glad :) Så ska jag titta om jag kan tvätta lite nu och sedan gå till Amanda och hämta mina grejer och sedan till bibloteket och lämna tillbaka en bok och sen ska jag städa /laga mat. Just nu väntar jag dock på svar från min man angående jotex beställning. Ska beställa gardiner till jul nu, vi har ju ett rum mer nu så det behövs nya gardiner. Men jag jag vill ha mannens godkännande innan jag beställer :P

She says I'm okay; I'm alright,
Though you have gone from my life
You said that it would,
Now everything should be all right

Öööööööööh

Öööööööööööööööööööööööööööööööööööh........................

Jag är trött på den här skiten nu! Ska väl vara glad att jag blir bättre, men det är fan inte fräscht å bli bättre alltså.


Öööööööööööööö

Vara ren?

Jag har nog aldrig hatat att tvätta mig så mycket som jag gör nu, jag MÅSTE göra det tre gånger per dag. TRE gånger, jag kommer ju omöjligt att kunna gå¨till skolan, jag kommer omöjligt att kunna sova på morgonen. Jag tror det tar 40 minuter varje gång, tänk, 40 minuter tidigare måste jag gå upp..fyyy va tråkigt. Jag vill iaf bli frisk nu, så jag kan ta tag i städningen, måste torka allt jag någonsin rört vid, jag är sjuk; japp..sjuk! med tanke på att mina såkallade vänner (Amanda och Malin) berättat för alla i skolan redan så behöver jag inte informera er om min sjukdom, dåligt mår jag iaf, och jag kände mig precis inte bättre när de berättat för så många. Vad har hänt med det fina ordet "sjuk"? 

Jaja, är glad att jag INTE har skabb iaf, något som uppenbarligen går på skolan just nu..inte fräscht!

Men, min två bästa vänner (Malin och Amanda), trots berättandet så älskar jag er. Ni som var så goda och kom hem till mig med lapp och choklad, jag är glad att jag har er, men fortfarande lite sårad att ni berättat.  

Jag kommer nog över det snart!

Adjö

Sjuk ...

Är förlamad, sårad och vidrig

Var på akuten igår

Min användare på datorn är borta

Don´t stop believing..

Jag vill inte..

ha tusen saker att göra hela tiden; hade hoppats på att få bli klar med kemin iaf, men det är ju inte så jävla lätt att göra ett arbete själv, som vi egentligen skulle vara två om.
Jaja, har snart skrivit en till fråga till uppsatsen, då är det bara en kvar att ta tag i sedan, och den verkar det finnas bra mycket information om.

Förövrigt är jag ett stort sår, på rygg  och ena armen, det ser förjävligt ut på ryggen; och det gör såå ont! Jag måste ha hjälp, ska demonstrera ryggen för mamma imorgon, borde egentligen göra det idag, men har ju tusen saker att göra så det kan bli svårt. Dumt bara att mamma plötsligt är ledig på fredag, så hon kan inte boka tid, jag blir knäpp, ska nog ringa och beklaga mig lite nu..

Ever since we met you have an hold on me..
It´s crazy but it´s true, I only wanna be with you


We

It´s good to be here, long time no see my dear
I took the run out to the road to find a way
But the loneliness broke into tears
I believe I was wrong but baby
now I know your love is not a thing
You throw out in the cold and walked away
I´m so sorry, please say you forgive

Close your eyes baby and lend me your finger
Together we walk out as one
No lonely nights, broken promises or fights will
return anymore

I remember a time I believe was fine
But inside my heart broke down in two
Something inside starts to burn like a fire
And I knew it was you

We´re broken and damned
But together we´ll find a way
And no longer shall hell awaits
We will seek all the light in the day
Cause forever our love will breathe

Close your eyes baby and lend me your finger
Together we walk out as one
No lonely nights, broken promises or fights will
return anymore

I remember a time I believe was fine
But inside my heart broke down in two
Something inside starts to burn like a fire
And I knew it was you

We´re broken and damned
But together we´ll find a way
And no longer shall hell awaits
We will seek all the light in the day
Cause forever our love will breathe

We´re broken and damned
But together we´ll find a way
And no longer shall hell awaits
We will seek all the light in the day
Cause forever our love will breathe


If I ever leave this world alive......



Jag är trött, vet inte om det är av meducinen, eller om jag bara borde gå i dvala. Var förvisso uppe ett tag igår, men inte mer än att jag borde orka leva idag, jag är trött o seg, min kaffekanna har gått sönder, så jag får koka kaffe i en gryta.kul, NOT!

Igår var tobbe utklädd till tjej, Ebba von Sydow till o med. Jag och Jessica var hans "girls" Om sanningen ska fram så hade jag tråkigt som FACK igår. Jag var inte taggad för fest över huvud taget, kan ha varit min dag i största allmänhet kanske. Jag o Jessica gick upp tidigt för syn undersökning och traskade runt lite här och var hela dagen.

Jag har varit i Arvika nu ett tag då, vi hade mycket trevligt, det var kul att leka lite =) Trist dock att Jessica inte är här nu, men hon sov hemma, kan ju inte klandra henne, det är skönt att sova hemma..fast lite trist för mig dock.  Arvika resulterade i många köp! Speciellt ett par trosor som är borta med vinden nu :(

RSS 2.0