Varför?

Varför lever man egentligen? Livet är det helvete folk fruktar, de vet bara inte om att de är där än.

Om man inte vill längre då?

Dagar utan färg

Mitt liv det går i svartvitt här i dagar utan färg!

Sprid ut bensinen, över solnedgången
Riv ner staden
Häll ut havet ända bort till horisonten
Tysta ner musiken
Hon kommer aldrig hit igen

Kindergarden edition

Haha, min syster är för rolig! Jag diggar henne stenhårt, när jag är ledsen kommer hon genast på sätt att muntra upp mig, som exempelvis Kindergarden edition som hon så fint beskrev för mig igår :) I like it!

Prec är också mitt goda stöd i denna fråga, har nyheter åt bruden, men tyvärr är hon på en pjäs (enligt Anna)/ musikal (enligt mig). Så kan tyvärr inte berätta dessa nyheter ännu, får bli imorgon. Skulle även köpa en kjol och höra om endagslinser med Amanda imorgon, men trist nog ska hon ha något möte om nya skolan och dumpar därmed mig i ensamhet..Bortsett från mina andra vänner dock, men Amanda är ju ändå no.1.

Ska nog ha en liten ordlista som inlägg ngn gång. Inser att jag har smeknamn på smeknamnen på mina vänner: Kan ju börja med två:

Amanda - Precious - Prec

Per - Dan-Johan - DJ

Jag kanske inte har fler bestående smeknamn på vänner? Kallade Karro för liket igår (hennes läppar var lila)..men det räknas nog inte..hmm.. räknas det att Emelie kallas Putin då och då? Hmm...

Puta är förresten ett namn de felsta av mina vänner blir kallade dagligen. 

Ska egentligen träna fysik nu, men kom in på förångning och vi har aldrig gått igenom det..ska det vara med ändå? Jaja, det körde iaf ihop sig, ska göra samhäll istället.

Hejda


Love my little precious friends!

Jag diggar min lilla Prec och min Lina som är underbara nog att erbjuda sina små tassar som hjälp vid flytt. I love them! Det är så riktiga vänner ska vara, erbjuda hjälp och innerst inne hoppas på att man aldrig ringer och ber om det. Men ändå! Underbara! jag älskar att jag fått så underbara vänner som står ut med mig och mitt självupptagna sätt..ganska ofta iaf..med andra vänner känner man sig mindre lyckad..if you know, Prec :P

Känner mig jävligt lett, känns som om någon bör lära sig skillnade mellan mitt och hennes..samtidigt blandas denna känsla med känslan av "Yeah, whatever"..orkar liksom inte bry mig, men jag borde vilaj kämpa och härja? men det känns inte så allvarligt ändå.

Ne, ska laga en bit mat och sedan strosa till Tobbe och glo på TV med underbara Amanda, blir nog mer skvaller än tv tittande..men det är en fin liten tradition ändå :)

Hejdå!

Härligt!

Underbart väder, solen skiner! Var ute och myste i solen med Maja och en bok förut. Även första våren på iaf två år jag använt solglasögon! Pilotglasögon, fick dom av Tobbe. Mycket trevligt vill jag lova, om man inte tänker på huvudvärken jag har haft, tror det är pg a vädret. Mamma tror jag är allvarligt sjuk, med tanke på mina äckliga bravader igår. Inte trevligt vill jag lova, hulkade och grät framför Tobbe och han hjälpte mig imorse, stackars, underbara älskling :/

Men jag mår inte dåligt alls igår, bortsett från vätskebristen..kan även ha varit för att jag inte drack kaffe imorse. Kände mig inte sugen och bestämde mig då för att visa kaffet att det var jag som hade övertaget, jag är inte beroende. Det gick fram tills nyss. Drack en kopp och mår mycket bättre nu. Pinsamt att vara beroende..det enda jag trodde jag var beroende av var Maja, Tobbe och choklad. Måste nog tyvärr lägga kaffe till listan..känns som ett fall.

Mamma ville göra köttbullar idag, har äntligen fått henne på andra tankar, köttfärssås och spaghetti..känner att köttbullar inte är min melodi på jävligt länge..potatisgratäng köpt från ica: ALDRIG MER!

Å lägenheten får vi aldrig heller! Känns som om min lilla föris kommer att bli lagd på hyllan :( får vi den till helgen har vi bara fredag och lördag på oss att flytta, på Söndag åker Tobbe för att få vara ledig på Onsdag, det är väl om jag struntar i skolan på Onsdag då..På lördag kanske jag ska ta licens också..då går ju den dagen bort för min del också. Varför ska allt krångla? Nu blev jag på dåligt humör..trist. Ska ringa Lina och höra när träningen var..

Adjökens!

Folkrace

Jag ska ta licens till folkrace på Lördag :) Har dock ingen bil, men det löser sig tror jag..annars har jag ju iaf en licens :) Ska övningsköra till Edebäck och kolla på en nu, den ska bli kofärgad, mycket vackert vill jag lova.

Anna, jag har en Slitz T-shirt! Hihi!

Hmm..ngt mer?

Jag var i karlstad igår med Karro, älskling och Dan-Johan Haglund. Jag köpte bl a en sjal, tre par örhängen, ballerinaskor, klänning, en lunch på MAX och ett linne. Fick även en underbar morgonrock av lover, jag är glad :) Karro köpte underbara shorts, ville också hja ett par, men beslöt mig att vänta..dum idé av mig. Allt stängde och här står jag utan shorts. Nåväl, gjorde av med endast en femhundrign..exklusive mat dock. Ska ge fisen lite pengar för det. Nåväl, I`m  happy!

Gjorde första steget till packning idag, tog mina fina ko-slat och peppar ströare och packade in i dess karton..framsteg var dag :P

Dvärgbidrag?

Jag är 1.66..alltså..1,66..jag är kort! Har trott att jag var runt 1.69. Men jag är kort! Bara 16 cm kortare och jag vore dvärg..roligt att höra. Okej, jag överreagerar..dumt av mig. Men kort är jag..och jag vägde mer än jag trodde också..eller ja, jag visste det men kallade att det inte var så..hihi. Är ändå ypperligt nöjd med mitt utseende, så som ajg ser mig. Men tänk om jag egentligen är en liten dobberman? Liten och tjock, det enda som fattas är skägget och hatten? Oh noo!

Förutom detta har dagen varit skapligt bra, jag fattar matten alltså. Har intalat mig att jag ska räkna matte också..det verkar inte bli riktigt så..nej, jag ska bära dator, matteböcker, ombyte till imorgon och gympakläder tills imorogn och gå till Tobbe..tuungt..men förvisso skulle jag ju kunna bestämma mig för det jag ska ha och sätta på mig det..lite lättare att bära..

Majsan ligger bredvd och snarkar, hon är det bästa jag vet! vi var ute och gick en liten promenix förut. Hon gjorde sina behov på grannens gräsmatta..jag skrattade... Maja känns lite grann som en hund ibland..Jag har varit ute och rastat henne..Jag har rastat en katt :P Fast utan koppel och annat jox dock. Ne, nu får jag spela klart ett parti röj och leka lite mer med mimic, sen drar jag no..


Hejdåå!


Döda måsar..

Jag är ganska säker på att bussen jag åkte med körde på en mås på vägen till skolan :( Det var fullt i måsar i vägen och plötsligt hördes en hög duns. Stackars måsar...

Karro ska börja spela fjollbandy med oss! Jippie...ännu en aktivitet då jag och Karro kan skoja, bråka, skälla och ha kul tillsammans. Precis som i skolan...vi är mycket envisa båda två..detta på gott och ont..mest ont tror jag. Men vi är vänner ändå, det är jag glad för. För trots våra dagliga bråk och duspyter har vi väldigt roligt ihop och med henne blir man alltid partysugen! Sehr gut!

Gestern ich geboren klein hosen! Hihi... Igår födde jag ett par röda byxor! Exklusive gramatikfel dock..det är kul att retas med Tino :)

Ska återgå till samhällen nu..hihi..

Meeen...jag är trött, har ont i halsen, fryser, är hungrig och saknar Tobbe! Det är väl de största problemen just för stunden..ja, förutom att jag är en vandrande snusk. Det konstaterade Amanda så fint för mig igår, fick då panik och försökte tejpa bort det hela..ingen hit kan jag ju tillägga.
Imorgon är det nationella prov som gäller, ingen sovmorgon alltså :( Det känns lite trist, ngt annat är att träna snart..orkar verkligen inte..har ju ont i halsen :( Men det är ju bra o gå dit o då kan jag lika gärna träna..så känns det. Om inte mammas mat blir klar snart :) Jag kan ju be Lina framföra mina åsikter..hoppas inte Karro kommer..då får jag höra det förevigt..att jag lämnade henne där..hmm..kanske ska gå ändå? Ååå..dessa problem.

Längtar tills imorgon då snuttis komme rhem..sover dock då..men ändå :P Jag kanske kan ge honom en puss i sömnen eller liknande?

Jaja, ska gå och känna mig allmänt eländig en stund..

Caddeli

Mår mycket dåligt för att jag svek Jessica i söndags..men jag har en känsla av att jag blivit sviken exakt likadant..

Hmm...jag har cad nu, men rast..vill egentligen sitta i cafeterian och äta en godbit och kaffe, men jag avstår tydligen..får väl dricka en snuskig kaffe ur atomaten i skolan istället..eller? Hmm..återkommer senare tror jag..

Helgen...

Jag har inget flyt..varken under helgen eller nu. Om ngn skulle ha sett mig under helgen, varit med under alla min utbrott så skulle nog denne person inte vilja vara i min närhet sen. Det är ett under att jag har vänner att böla framför och en kille som får stå ut med allt o lite mer. Psyko..sa jag att jag var det? O inte nog med det sitter jag här, på Älvstranden igen. Usch, hade glömt att det var så trist och alla lärare verkar förvänta sig att vi kommer ihåg allt vi gjorde för en månad sen. Men en rolig sak var att vi ska läsa boken "Flyga drake" i svenskan, har hört att den ska vara väldigt bra sdå det känns kul..om man jämför med böcker som andra fått läsa så känner jag mig mycket lyckligt lottad. Stackars Jessica fick ju läsa en bok som handlade om håriga pungar som hänger ut liksom. Hade ju ändå tänkt läsa den..annars i skolan då? Hmm..de kalla makaronerna som var alternativet idag var goda..de smakade kalla makaroner..bättre än sega jolappel.

Känner att jag börjar bli sjuk, jag som är så noga med vitaminer..men det kanske var för badbaljinga..det kanske blev lite konstig temperatur för kroppen. Inte kul iaf...Försöker förebygga detta..äter mycket frukt ch har även planer på att gå och lägga mig så fort jag kommer hem, säga vad man vill om det. Men jag borde ju göra matte dock :/ Inte kul att veta att jag har det påställt och gå och lägga mig..ska nog räkna lite...har ju ingen träning idag..kan sova de tiden och räkna innan :P

Jippie! Nu är klockan halv fyra! Snart bussåking..

Lite bilder från discobowlingen i Fredags:


  Lina och Malin
                                                                       

                                                      Anna in action                            Me and Prec

                                                                                    
                                                                          Sabina och Amanda (även fegisen)

Dynget

Min vita, fina bikini är bajsbrun sen badbaljan..

Det var allt..har inte tid att skriva längre..ska leta bikini på nätet..

Hedda

Vad är det för fel...

Känner mig som en jävla psykopat. Jag är så jävla ledsen och visar det genom ilska..Jag har känt sån jävla press på mig sen förra veckan. Jag vill inte be om för mycket och jag vill vara så bra jag bara kan och sen kommer det här..det känns som om jag håller på att slås itu..är det bara det som hände idag eller är det allt? Eller överreagerar jag..faan. Jag bryr mig så jävla mycket om vad de tycker, jag vill göra dom stolta och inte verka  krävande..varför? Varför gör jag så? Jag som har sagt att jag aldrig ska bry mig om vad ngn tycker om mig och här sitter jag som en annan avdankad toffel..och jag vet inte vad som är rätt oh fel..

Faan

I väntan..

ÅTTA SAKER OM DIG SJÄLV
1. Är du singel?: Nej
2. Är du lycklig?: Japp
3. Är du uttråkad?: Nje..lite kanske..
4. Är du ledsen?: Nopp..om inte sårad inför redovisning räknas
5. Är du italienare?: Nopp
6. Är du cooling?: Givetvis.. :P
7. Är du från irland?: Nej
8. Är dina föräldrar fortfarande gifta?: Jaa


ÅTTA SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?: Både ja och nej
2. Har du någon gång blivit sårad?: Jode.
3. Har du någonsin tänkt på samma tjej/kille flera gånger under samma natt?: Mmm :)
4. Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne/honom?: Inte på riktigt
5. Har du kysst någon under de två senaste veckorna?: Ja :)
6. Har du haft en hemlig beundrare?: Hmm..är den hemlig om man vat?
7. Är du kär?: Jaaa :D
8. Vill du gifta dej när du blir stor?: Om det blir med Tobbe så :)

10 TVÅ ALTERNATIV
1. Blogg eller lunar?: Blogg
2. Hår eller ögon?: Ögon
3. Katter eller hundar?: Katter, lovley
4. Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar?: Få bästa vänner
5. Tv eller internet?: TV tror jag nog..
6. Coca-Cola eller Pepsi?: Jag dricker inte dricka..
7. Utekväll eller romantisk hemmakväll?: Beror på humöret
8. Pengar eller lycka?: Lycka
9. Dag eller natt?: Både och
10. Msn eller mobil?: Mobil


TIO "HAR DU NÅNSIN..."
1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån?: Hmm...
2. Brutit ett ben?: Nej
3. Gjort nåt du ångrar?: Jo, men om man inte tänker på det så glömmer man
4. Hoppat bungey jump? Jag vill !
5. Ljugit för någon du tycker om?: Jo, det har man ju..
6. Ätit en hel tårta?: Hehe..nej.
7. Gjort bort dig offentligt?: Ofta och mycket.
8. Viljat bli tillsammans med ditt ex igen?: Inte vad mitt huvud vill minnas just för stunden :P
9. Gråtit när ett husdjur dog?: Ja, det är otroligt hemskt..mina bästa vänner..
10. Velat försvinna?: Joo..

SENASTE
1. Telefonsamtalet du gjorde?: Karro
2. Telefonsamtalet du fick?: Karro
3. Personen du var med?: Mor och far alldeles nyss
4. Roligaste grejen som hänt?: Oj så mycket :)
5. Personen du smsade: Tobbe
7. Du skrev till på myspace?: -
8. Du kommenterade?: Kanske Karro..hon är sen..
9. Du tillbringade natten med?: Maja, min katt..Tobbe annars.
10. Du kramade?: Tobbe..

Gladare tankar :D

Är så nervös nu...ska försöka komma på bättre tankar med lite bilder :P Lägger in lite gladare tider helt enkelt..


image19
Angus! AC/DC underbart band,  underbara låtar :)

                                 
                  
Min första gadd!               Motiv på den andra                  Den andra (dålig bild dock)

Nu blev det roligare..jag diggar dem stenhårt..tänka sig att man bara behöver lyfta på tröjan för att bli glad, eller glo på vänner eller höra på underbar musik...

Tankarna på våren och sommaren gör mig också otroligt glad :) Jag och Karro sjöng som dårar när vi gick till Järnverket imorse =) Somrig musik alltså...

Men..det funkade inte vidare länge..vill inte ha redovisning på järnverket!! Aaah!

Nervigt värre..

Hejs!

Jag är rädd för min redovisning :( Har inte börjat oroa mig än, MEN som sagt..det kommer och då förbannar jag mig själv för den lättsinniga varelse jag är idag..

För att klargöra en sak: Jag läser inte Slitz regelbundet, Anna :P Men det var mellan slitz och två uttjatade veckorevyn..i valet och kvalet kändes slitz bäst..med tanke på att jag annars antagligen skulle kunna rabbla artiklarna utantill. Hehe..mm..så ligger det till :)

Fy va jag inte längtar till skolan nu då det är bara några få dagar kvar tills jag sitter där och ugglar igen..inte kul. Inte för att UT är det roligaste stället...men det är goare än skolan är iaf.

På fredag smäller det, jag vill inte!! Valsverken och värmebehandlignen..å så roligt..NOT. Jag fattar knappt vad värmebehandlingen innebär..iaf inte så mycket att jag ska kunna stri om det tillsammans med Karro i fem minuter..det vet jag.. triist. Lär träna in detta ordentligt..hehe..ska göra en impress på det nu också..på valsverken då..sm jag förstår perfekt. Efter det blir det iaf mat, sen förhoppningsvis skjuts hem, flytta och Torsby åking..vi har ju avslutnings fest då..MER mat alltså..hihi :D

Ska jobba på nu, heddah!

Hey, hey!

There´s no need to push!

Inpackning och klägg!

Mrr..är inte nöjd med mitt handlande. igår lurade jag iväg Dan Johan och Tobbe på bading så att jag kunde få badkaret själv..tänkte ha en riktigt mysig, spa -time med skummande badsalt, badbomber och inpackning. Det hela började bra..innan jag klev i då..vattnet var för kallt, jag fick hälla i ännu mer för värmens skull, sen lutade jag mig tillbaka och insåg att skummet försvunnit..jag blev lite grinig och tänkte läsa lite..men plötsligt hade jag läst ur boken och då var det enda som gällde mina uttjatade tjejtidningar eller Slitz..jag läste Slitz nån kvart och la sedan i min inpackning..lät den verka i en kvart och sköljde sedan ur..trodde jag ja, men neppe..började ana oråd när jag tittade på One three hill och insåg att mina händer blev lite "feta" och luktade inpackning när jag tog i håret..men brydde mig inte nämnvärt..detta resulterade i fett hår idag..inte kul..kändes lite ofräscht..men får ju lov att sga att håret blev förbannat mjukt och gottluktande..får ju skölja ur lite grundligare nästa gång dock :P

idag ringde tobbe till mig med den goda nyheten att det snart är tapetserat i lägneheten..tjohoo! De började idag o så länge kan det ju inte ta att tapetsera..max en dag anser jag och sen ska en städfirma komma.vilket betyder att lägenheten antagligen är inom vår ägo till helgen..tjihoo igen :P Mycket trevligt vill jag lova..nåt som inte är lika kul är att jag har en intervju som skulle ha varit klar innan lovet på halsen, matte, prov i arbetsmiljö och säkerhet och även en liten jättestor redovisning på fredag i järnverket..inte lika tjihoigt det inte :( Ngt som dock är kul är ju att jag ska få spaghetti och köttfärssås nu och med mig i matlådan..och att jag kan tänka "äh, det är ju bara måndag" idag..allts skjuta saker framför mig..Måste säga att det är ngt jag gör ofta..sen när jag väl är i stundens hetta tänker jag tillbaka på de dagar jag tänkte så underbara tankar och föraktar den person jag var då..den bekymmerlösa Lovisa..lika var dag..var bekymmerselös dag dvs..

Ne, ska äta nu snart..gott!

Kanske även tänka tanken på att ta upp matteboken..men näää :P

Hedda


You´re looking at me like I´m gonna set you free..

Woman! Party uppiggande musik på G nu alltså..Woman - Wolfmother Tonight I´m gonna rock you, tonight - Spinal tap m.m. Märks det att jag spelar guitarhero som en dåre stundom eller? Men det är ett underbat, beroendeframkallande spel..tror nästan att alla mina nya låtar är från guitarhero. Pinit värre för mig..

Tobbe ligger och sover..vi blev ovänner förut, jag frågade honom om han skulle lämna mig när vi fick barn..han sa då, lite skämtsamt "Om dom är för fula så.." Jag sa då "jaha, så blir dom lik dig så drar du?" han sa "Nej, om dom inte ser ut som mig så drar jag" Efter denna konversation, som startade som ett roligt skämt, gick han o la sig och är nu ganska grinig tror jag..Men jag tror inte att vi kommer att lämna varandra :p

Igår fick jag världens skrattanfall när Tobbe och lina satt och killade på den siste samurajen. Jag hade lättat miug hela kvällen ex. ringt Lina och sagt: "hej..hehehe...hej..okej hejdå..nerrå..hehehe...hejdå..nerrå...hehehehe" *Klick* Sen satt jag och asgarva och Tobbe små skrattade lite grann..dock åt att jag var så knäpp..jag ringde Lina igen och bad henne komma.. Jo, iaf..kom att tänka på OK reklamen om deras gör det själv hallar (den gick inte ens på TV:n när jag kom o tänka på den) och gubben säger att han fick panik och klippte av alla sladdar och att det ser ut som ett par rasta flätor..sen kommer ett nytt klipp o han skriker "Vad ska jag göra, Jimmy??" Han låter ganska förtvivlad. Nåväl, det kom jag och tänka på så jag fick världens skratt anfall moch skrek "va faan ska jag göra Jimmy" med jämna mellanrum mellan anfallen av skratt..allt smink rann och jag skrattade iaf i en kvart nästintill oavbrutet..sen somnade jag ganska kvickt..haha..det var kul..fan va underbart det är att få såna anfall :P

På tal om roligheter..tidigare på kvällen så sa Tobbe att han ville se på "siste samurajen" och det ville inte jag så jag sa : "vilken kanal är det på?" Han sa att det kanske var på sexan..då ljög jag och sa att vi inte hade den kanalen..jag  sa tyvärr, och tänkte då lite snyggt zappa till nästa kanal (just när jag sa "nej trist nog finns sexan inte") så råkade jag komma till den kanalen och vad var det inte som visades då? Jo, bilden på sexans logotyp och en röst på tv:n sa " sexan"..haha..Inte lite dåligt flyt man har ibland :P

Ne, nu ska jag gå och säga att våra barn kommer bli vackra som rosenknoppar och öronvax!

Adjö

I don´t understand...?

Har Amanda lovat mig ngt om Byn? har jag ens sagt att jag ska dit? Amanda, please tell me? :P Minns inget om ngt lovande..eller var det det med att jag kanske skulle dit? Höh? ööh..jaa..alla dessa frågor..

Sitter här nu, ätandes på en banan och lyssnandes på Black Sabbaths War pigs..bra låt..nästan i klass med Paranoid :) Sitter i min lilla stuga, helt eensam..men snart kommer sällskapet ;) Det är skönt att vara själv också..Fick skjuts hem av Lina o Pelle så jag kom hem extra tidigt och hann säga hejdå till mamma och pappa..sen såg jag en snutt av O.C , åt en smörgås och läste sen i min underbart roliga bok. Sista chansen av Marian Keyes...en mycket läsvärd bok faktiskt :D Ne, nu ska jag hitta på ngt vettigare..glo i andras bloggar alltså..hehe..

Höres senare kanske!

Over and out!

One women actually got torn down from her chair..

and got strangled in a way that her eyes popped out from her sockets!

Finns det bättre komiker är Peter Magnusson? Finns det bättre humorprogram än Situation Magnusson? Det är bra :)

Idag sitter jag vid datorn också, tänka sig. Jag ska försöka blogga lite oftare, Anna. Ni underhåller ju mig så jag kan ju göra tappra försök att göra detsamma för er..om jag nu säger så givande saker. Hmm..har ngt kul hänt? Förutom att Karro sjöng och höll på att dra sig i vill säga..nje. Men planer har jag kanske iaf..På Lördag kanske jag ska till byn, hör och häpna. Fast jag tror inte det..men chansen finns ju iaf..ska iaf tvinga Karro att hänga med mig då. Jag vill bada o så :9 Men det skulle ju vara najs att vara med Karro, Lina o Malin lite grann..det skulle vara riktigt kul tror jag. Fast byn är ganska trist ändå..brukar vara det, men det kanske är roligare nu när jag inte varit där på ett tag? Men det blir det säkeret inte å då vill jag inte dit på Valborg säkert..vilka problem jag har alltså..not!

Jag åt chili con carne till lunch idag..det märks :P Imorgon blir det pannkaka..det blir det även om en stund..gott!

Va trist det är när man måste inse att saker förändras..jag försöker hålla i i allt som är kvar..men hur mycket jag än drar så glider det ifrån mig mer och mer. Orken finns inte kvar..särskilt inte efter att hon värdesätte olika saker..tydligen är vänskapen inte värd mer än att det går att byta mot mer, ytligare bekantskaper. Det är för svårt att hålla kvar känns det som..

varför denna svartsjuka? Eller vad är det..ngt är det när en viss person ignorerar mig när en annan viss person är med..eller det kanske heter fryser ut? Jaja..vilka problem..och vilken konstig vänskapskrets som finns runt en..kan man egentligen lita på ngn? Ja..lita kan jag ju..förlita mig på att saker jag säger inte går ut till hela omvärlden. Men säger man ngt händer det ofta att det visst råkade sippra ut till annan "nära" vän..

Känns som det endast finns ett fåtal..FÅTAL vänner man kan berätta allt för..främst då Lina och Malin tror jag..gammal vänskap rostar aldrig :D Men det är inte fel på ny heller..men tillit måste byggas upp..

Ska äta pannkaka nu..

I can´t live without you!

Hejdåå


Kärlek är ett brev skickat tusen gånger...

Vad jag bryr mig om nu, är få ut dig ur skallen..är att aldrig ge hela hjärtat för kärlek igen. Den tar slut från kyss till kyss. Vad jag bryr mig om nu är att aldrig ge hjärtat rakt ut..

Håkan Hellström - I would die for you! :P

Länge sen sist nu..eller så inbillar jag mig det bara. Har iag inte bloggat på ett tag så mycket vet jag ju..förutom bilderna då, de fick jag ju in under helgen när jag var här och glodde efter sängar..det är en knivig sits det där faktiskt. Ska en int få söv etter ordning nu för tia? Tydligen ej..för fisens del, det är ju han som råkar illa ut pg a detta. Jag sover som en prinsessa i hans 1.20..det betyder, trist nog, att han har ca 5 cm av denna säng att ligga på och han håller sig endast kvar i sängen därför att han blir liggandes mot väggen. När vi flyttar kommer han nog att ramla ur om vi inte byter säng, då blir det inga väggarpå sidorna..stackarn.

I helgen firade vi Tobbes far som fyllde femtio, sen var det meningen att vi skyulle på fest, men fisen var döv och hade ont i hövve. Vi fick åka till akuten istället..men det var trevligt det också..jag fick ju en chans att ta mig en titt på Körslaget som visades på TV'n där..Resterande del av helgen hade jag bara allmän ångest inför skolan..eller ja..Uddeholm tooling rättare sagt. jag skulle komma till en helt ny plats, ingen msn och knappt pengar på mobilen så jag kan inte prata Tobbe, slutar halv fyra var dag så jag får en massa dötid och..OCH klockan ställdes om..isch. Kunde kanppt somna igår o i förr går..så är jag på jävligt såligt humör idag också..eller var. Igår med förresten..tycker inte om mig som person när jag är på det grishumöret jag kan bli på.

De kunde säga vad som helst till mig, de kunde dra åt helvete..men ett enda ont ord om dig har alltid fått mig upp i ringen..

You know it



RSS 2.0