PoopR'Us

Kul

Min katt verkar driva ett eget företag, Poop R Us (iställer för Toys R Us) när mamma (jag) planterar i rabatten. Alla katter kommer och bajsar när jag ska plantera, kul. Verkligen! Lellen kom och bajsade precis där jag skulle sätta en blomma. Eivor verkar säge : "Come, poop at my house!" eller liknande till kattgrannarna.

Jaja, nu ska jag väl fortsätta plantera i bajs-rabatten och sen blir det mat. Vitlöksmarinerade quornfileér. Mums mums!

Imorgon åker jag till karlstad och sen blir det kanske Malung, jippie. Har hört rykten om att Jessica är i trakterna? 

Ha det en bra fredag!


Jag funderar på att bli känd

Hej hej hallå dagboken!

Jag har lurat bort min katt och nu hittar jag henne inte, jag har inte lurat precis, men hon följde med mig och sen ville hon inte med in till mor och far och nu är hon borta. No! Jaja, än så länge är det väl ingen kris. Hon leker nog bara, men är hon inte här om nån timme blir jag riktigt rädd. 

 Jojo, det jag ville ha sagt är att jag funderar på att bli känd som bloggerksa. Undra hur mycket pengar jag skulle kunna dra ihop om jag var riktigt känd, som Kenza. Det vore häftigt och jag skulle antagligen få liiite mer än 1050 i månaden. Jag funderar på HUR jag ska blir känd, vad som ska vara mitt kännetecken. Jag kan nog bli slå "15 år och väntar tvillingar" (om jag inte skaffar mig femlingar, bloggen skulle heta "18 år och gravid med femlingar") så graviditetsgrejen kan jag nog stryka (phew, vill ej ha barn än :P) En skönhet som Kenza kan jag nog tyvärr inte bli över en natt. Nej, jag är mer inne på en humoristisk blogg. Min favoritbloggerska är Egoina. Hon är väldigt underhållande och jag skrattar mycket. Läser även Paows blogg,  men även ifall jag tycker att hon är en cool tjej så känns det inte riktigt som mig. Nje, humoristisk är nog mer min grej. Men egentligen borde jag nog bara lägga ner hela kändiskuppen. Det lär inte funka.

Idag har varit en bra dag, även om jag köpte en snickers som var flera mil från att vara lika god som en av Anns kakor. Varför köpte jag snickers? Jag har fem kilo godis hemma, minst. Jaja, på bussen hem idag trodde jag att jag skulle spy hela tiden. Mådde illa som fasiken, min egenställda diagnos var brist på något ämne, typ järn? Men jag vet inte..

Nu ska jag leta katt och se på grey's

Ha det bra! Puss


Liten katt

Hej hej

Sitter här och jammler med Eivor. Mest hon som jammler dock, piper och verkar känna sig väldigt åtsidosatt när jag inte har tid med henne.

Det var ett par dagar sen nu, lite mycket har hänt. Orkar inte skirva om allt just nu, eftersom att DH börjar om tio minuter. Det är mycket bra tycker jag, ska hoppa upp i soffan med filt, katt och godis i högsta beredskap och njuta lite av den lediga tiden som jag nu har. Om sisådär en dag blir det tusen saker att göra igen. Herregud vad saker det är alltså. Matteprov, kemiprov, svenska redovisning, engelska mojs, fysikprov, riskettan, nationellt prov..ja, you name it! Men men, jag lever i nuet och njuter av tillvaron.

Hmm, i lördags var jag i alla fall i sunne med Tobbe, Mattias, Micke (chaffis) och Mickes kompis. Vi åkte Fairline och jag kände mig väldigt tuff. Lina joinade ganska snabbt när vi kom till sunne och likaså gjorde P-A. Jag och Lina gick av efter en stund och gick på förfest till kolsnäs. Ingen ville in, sen ville jag in och jag och Lina skulle gå. Vi gick ner i trappuppgången till dörren (trodde vi) och sa till Rebecka (?) att vi skulle gå in på kolsnäs. Sen gick vi ut, till en balkong. Allt var mycket komiskt och lite skämmit eftersom att vi var så säkra på att det var utgången. Vi sprang utan att stänga dörren ordentligt. När vi kom ut insåg vi att vi inte ville till kolsnäs och gick o mötte upp de andra på torget. Jag bestämde mig för att köpa strips, men när jag kom fram till stånden var jag hur nära som helst på att köpa kebab, sen insåg jag att jag var vegetarian. Hjärnan är inte riktigt med när man är ett fyllo. Nåväl, kvällen var väldigt trevlig men i söndags kändes det inte riktigt bra ska jag säga er. Plus att vi var tvugna att städa ut hela lägenheten. Allt slutade med att vi anlitade städservice. Men tro inte att vi var lata, vi städade faktiskt hela två rum.

Ja, det var helgen i stora drag. Veckan har gittils bestått av skolan (usch), fysikrapport (usch), programmeringsprov (usch), hjälpa sofia med matten (törrt, men ändå glad att dela med mig av min kunskap), godis, körning, teori och allt annat som hör till. Har givetvis ätit kakor. Tog dock den sista idag, känner mig lite ledsen över det.

Nu börjar programens program.

Ha de gött allesammans!

Min dag idag

Hej hej hallå!

Idag har jag kört bil, först körde jag mamma till granngården. Det gick inte bra, hackade runt i Nisse på gatorna, men dit kom vi i alla fall. Så fort mamma gått ur bilen och jag och T skulle åka för att fixa ett nytt batteri till mopeden Måns så gick det genast mycket bättre. Så typiskt, prestationsångest kanske? På granngården köpte min underbara mamma en krata åt mig, och en tobaksplanta. Nej, jag ska inte använda den till rökning, endast dekoration :) Sen gav mamma mig en hundring till 4 säckar jord. Jag gillar inte att få saker bara sådär, jag vill inte vara bortskämd. Men men, nu har jag och Tobbe fyllt nya rabatten med jord och tobaksplantan har åkt i jorden. Ska försöka få löjtnantshjärta denna vecka också. Jag känner mig så harmonisk när jag traskar runt i min lilla trädgård. Det känns så himla underbart och somrigt. Går runt och krattar och sjunger, lite tyst för mig själv, "Vad du är sööt, min kära lilla trädgård..."osv. Ni fattar. Jag kan verkligen inte förstå när denna nyfunna hobby kom till, men jag älskar den. Kan inte förstå hur jag kunde leva utan den förr, precis som jag inte kan förstå hur jag kunde leva utan Anns goda kakor. MUMS!

Nej, nu ska jag göra mig skitsnygg och dra till sunne. Ha en fantastisk kväll alla alla, det ska jag ha!

Puss puss



Min lilla Majsi mums!

P.s. En viss person vid namnet Mårtensson trakasserar mig med bilder på söta kattungar och försöker få mig att vilja ha en, hur kan man göra så mot en vek person som mig? Hur? Onda människa. D.s

Nämen

Hej hej hallå

Det är fredag och jag sitter här utan några som helst planer, ja förutom att försöka ta mig ner och handla schampoo och body lotion för extra torr hud. Ja, även denna skönhet har problem, i detta fall med konstig hy, men jag lever ju iaf och det är ju positivt.

Idag har jag vaknat med tuppen (runt tolvsnåret) och gick nyvaket runt i min morgonrock, plötsligt slås dörren upp och Tobbe frågar om jag är klädd, jag ljuger och säger "ja" och inser sedan till min fasa att Fredrik också är där. Skräll att jag inte har några kläder på mig! Jag sprang och klädde mig och sen åkte vi till lägenheten och skrapade ihop det mesta, sen åkte vi till ica och åt mat och jag åkte moped, den funkade. Utan batteri och allt. Det var väldigt ovant att köra, speciellt när man är van att köra bil. Herregud, det är ju rena vansinnet att åka runt på en sån och i en såpass tidig ålder som man får göra det också. Jag vet, jag låter som en tant.

När jag kommit hem ville jag ta min dagliga tupplur, men spelade TV-spel istället och sen åkte jag, Sofia och Frida till morfar på konstrundan. Jag har sett ut en mycket vacker tavla som jag vill köpa. Med kossor på Öland. Underbart. Endast 6000, sparar jag borde jag ha råd. Nåväl, därefter åkte jag moped till pappa så han skulle bli glad. Det blev han, speciellt när han såg att jag hade choklad till honom under sadeln. Ja, sen blev jag vegetarian och sen åkte jag hem och där var Ann och Tobbe. Vi drack te och åt mumsiga kakor som Ann hade gjort. Gottigt. Ska återgå till vegetarian-frågan i nästa inlägg. Så ni får veta hur det går :)

Det verkar bli ett långt inlägg det här, har så mycket att skriva om. Måste ju berätta hur det gick med mitt trädgårdspåtande igår. Det gick väldigt bra, all mossa är borta, vi fick upp vindsnurran, klippte lite gräs och jag fick låna en kratta av en granne så jag har krattat bort sten där min rabatt ska bli. Ett myrbo finns dock i rabatten. Vet inte hur jag ska göra. Vi lyfte bort deras tak igår (en stenplatta som bara låg där, inte fattade väl vi att myrorna bodde där) jag fällde nästan en tår. Blotta tanken på att behöva använda bekämpningsmedel får mig att må illa. Ja, jag vet att det "bara" är insekter och att de tydligen inte har känslor. Men de är ändå liv med tillhörande livsuppgifter. Tyck att jag är konstig, det är tillåtet. Lika tillåtet som det är för mig att ignorera vad ni tycker ;) Efter allt trädgårdsjox så kom Lina. Det var trevligt. Vi grillade, mums! Såg även nån springa förbi mitt hus igår, det såg mycket komiskt ut. Jag skrattade rått. Många springer förbi här, men det här var något utöver det vanliga kan jag säga.

Det är ingen idé att börja bygga ett liv utan en grund, då kommer allt falla ihop som ett korthus. Visa ord från morfar.

Hej hopp!


Älskar

Hej!

Nu var det ett tag sen, mitt internet har krånglat ack så mycket, kör fortfarande på att sno trådlöst, trots att  vi faktiskt fått internet flyttat hit. Vi orkar inte åka o hämta modemet med andra ord. Så nu sitter jag här och hoppas att anslutningen ska h¨lla sig en ittybitty-stund till.
  Nu sitter jag iaf i min "lilla" lägenhet och glor. Ska snart göra mig iordning och sedan hoppas på fint väder så att jag kan gå ut och påta i min vän trädgården. Fattar det verkligen inte, på mindre än en vecka så har jag börjat älska att påta i trädgårn'. Knäppt men sant, vill till plantagen och köpa Alpklematis fortast möjligt. Jag har blivit en blomfjolla och lilla Eivor har blivit en blommig utekorv. Det är sant, hon är ofta ute och får därför världens luftigaste päls, vilket får henne att se tjock ut. Plus att hon, som vanligt, äter fiskfest som en madcat. Hon börjar bli tjock och snufsig, I like it. Något Eivor inte tycker om, på tal om Eivor, är att det finns en viss katt vid namnet Tor a.k.a Lellen som älskar Eivor så mycket att han försöker våldta henne och lukta henne i rumpan hela tiden. Inte populärt. Men innerst inne älskar de nog varandra. På tal om att älska så älskar jag Tobbe, så otroligt mycket. Efter allt som hände i Lördags så var det en person jag ville ha hos mig hela tiden och det var Tobbe. Även om det var hemska saker som hände så för det alltid med sig något gott, i detta fall insikter. Jag älskar honom!

Nej, nu ska jag väl äta godis i vanlig ordning, Tobbe har ju haft med sig en del  från cloetta, om jag inte har nämnt det :) Har levt på centerrullar i flera dagar nu. Gott det är. Intalar mig själv att jag får äta hur mycket jag vill när jag är ledsen och har mens, men jag tror inte riktigt på det. 

Nej! Tobbe vill att vi städar ur den gamla lägenheten! Jobbigt. Tillbaka till nuet.





Sömnen

Inatt var första gången i mitt liv som jag har haft sömnproblem tror jag. Visst, ibland har man ju haft svårt att sova, men nu pratar jag om timmar i något sorts vaket/halvsovande stadium en hel natt. Runt tre sa jag till Tobbe att jag inte kunde sova, förvånansvärt nog svarade han, trodde jag pratade för mig själv, att han inte heller orkade sova. Ångest är vad jag har haft. När Tobbe åkte till jobbet lyckades jag somna, vilket givetvis ledde till att jag försov mig och vaknade och hade 20 minuter på mig att hinna ta halv tio bussen. Insåg efter ett tag att det var lönlöst och frånvaroanmälde mig, sen vilade jag, mycket och länge. Men sova det kunde jag inte.

Jag mår inte bra just nu, inte alls faktiskt.

Ska förresten bli mer ärlig i min blogg från och med nu, inga krypterade meningar och inlägg. Rakt på sak, kanske inte med namn och jag kommer kanske inte i detalj berätta om mitt sexliv, men jag ska bli mer ärlig. Finns ingen anledning att snacka en massa bullshit i min egna blogg.

Kan börja med att något jag skrev i ett tidigare inlägg; att jag bli ledsen när folk pratar bakom ryggen på mig. Ja, det finns vissa som självklart tar åt sig och tycker att jag anklagat dem för att prata skit. Så är inte fallet kan jag nu tillägga, det jag syftade på var en massa snack om att jag skulle vara gravid och det var anledningen till att jag och T flyttat till en sån stor lägenhet. Har jag gått upp så i vikt? Så är inte fallet i alla fall, blir snarare mer irriterad än ledsen på sån skit, men just när jag skrev inlägget kände jag mig mer ledsen över det mesta. Känner inte att jag är skyldig någon ursäkt när jag skriver detta, men vill bara klargöra för de som tagit åt sig att så länge inte du/ni sagt att jag är gravid så syftade jag inte på er. Sorry, förstår om personen i fråga känner sig åtsidosatt nu eftersom att mitt liv inte kretsar kring denna, men så är här är fallet.

Var det något mer ni ville ha sagt så går det att prata öga mot öga.

Tur att det finns de som ställer upp, är förevigt tacksam mot er <3




Crappy!

Å som satan vilken helg. Tror jag gråtit ur mig flera liter både igår och idag.

Har inte något att säga nu, förutom att jag lärt mig att oavsett hur länge man kan vara ifrån varandra och glida isär så finns det verkligen vänner som alltid kommer att finnas vid ens sida. Jag pratar, inte helt otippat, om Jessica och Lina. Utan er vet jag inte vad jag hade gjort. Tack för att ni finns <3



Norges låt är förövrigt mycket vacker!

Städar

Det är förvånansvärt hur snabbt det går att städa när man väl kommer igång. Nästan hela hallen är bortröjd från flyttmojs nu, kul. Något som är mindre kul är att jag fortfarande (efter två-tre timmar) är lika ledsen. Om ännu inte ledsnare, fäller snart en tår om jag sitter stilla för länge :( Men men, jag brukar ju gråta för det mesta när jag snart ska ha mens, så det är väl inga nyheter precis.

Något som däremot är en nyhet är att jag inte kan låsa upp ytterdörren! Får be Jens om hjälp med detta, som tur är så har jag ju några ytterdörrar till i denna byggnad :| Undra vart vi ska äta ikväll? Haha! Vill gärna sitta ute  men har inga möbler :P Jaja, det löser sig nog.

Jag är inte oledsen än :(

Ner som en söndersnärtad fluga

Mitt goda flyt håller i sig. Gjort två prov idag varav ett och ett halvt har gått käpprätt åt helvete. Nämnde jag något om sjunkande självkänsla i förra inlägget så kan jag tilläga att den nu är nära botten, iaf när det gäller skolan. Det är hårt. Tror jag blir mer pressad när det står sådär irritersamt efter varje uppgift hur mycket de är värde. Jävla piss..

Min goda vän Jessica uppmuntrade mig dock nyss:

Tips! När skolan känns tung och tråkig och du är på gränsen till depression och inget går som det borde, gör du detta: När du kommer hem från skolan går du till apoteket och köper en stjärttermometer av märket "johnson & johnson" Öppna förpackningen och läs bruksanvisningen, där komme du finna meningen: "Varje temometer har testats personligen i vår fabrik" Blundaoch upprepa 5 ggr " Jag är glad över att inte jobba på avd kvalitetskontroll på johnson & johnson", le och var glad att du inte befinner dig där :P
Det kanske inte var något ljus i mörkret, men lite roliga var den iaf :)
Krya på dej, eller vad man säger :)

Jessica, jag saknar dig otroligt mycket, tänk när vi gick i nian och sket i det mesta som hade med skolan o göra, vi bara hängde. Det var tider det..goda tider!

Dålig uppdatering

Hallå!

Det var ett tag sen sist, en del har väl hänt. Men inga roliga saker. Jag har varit helt borta de senaste dagarna. Känns så konstigt, gått spikrakt ner i en svacka, jag pallar inte trycket liksom. Varför går jag den linje jag går när jag inte orkar med? Så bra jag vill vara har jag inte förmågan till att vara. Det är hårt. Är skoltrött som bara den just nu.

Allt började med att jag började plugga för kemin, på Onsdag insåg jag "Herregud jag fatter ittna" och fick en öppen mun á la Hagförsing (strumporna hasades dock inte upp över jeansen, då jag hade mjukisar på mig). Ångest, gjorde G -delen, fick G..sedan hem och plugga ännu mer inför VG-MVG delen. satt längst av alla..och vad får jag inte? Jo, ett G. Nu säger inte jag att G är ett dåligt betyg, för det är det inte, men jag hade verkligen kämpat, trodde jag. Så den sjunkande självkänslan var ett faktum. När jag fick reda på detta sket jag i sista lektionen och spelade bowling, vilket jag givetvis var urusel på. Sen hem och flytta och glömma alla bekymmer under helgen. Sköt upp det mesta och idag hade jag ju ett litet programmeringsprov som jag inte ens hade hälften av alla papper till. Så jag kunde ju det jag hade papper till, men inget mer. Jävla RUNK! Imorrn har jag svenska uppsats i aulan tills 12 och därefter ett kort litet konstruktionsprov på endast två timmar som täcker hela vårterminen. Roligt det är...Har jag börjat träna på det då? Nopp, min hjärna vill inte mer. Den orkar inte!! Herregud...måste sätta fart nu. Imorgon vid den här tiden kommer jag nog att må betydligt bättre, inga krav.

Körde idag och det gick iaf bra. Något som gått bra idag iaf. Fick en skolktimme idag också! Lett!

Jag orkar snart inte mer!

Sovmorgon

Halleloja!

Jag har sovmorgon imorrn, det var då bra länge sen. Exakt en månad sedan för att vara exakt. Så jag kan sitta här ett tag till i alla fall och bara pusta ut. Fick också reda på att kemiprovet är på torsdag och fredag, så kan pusta ut lite på den fronten också. Sen finns det ju aningen mer skolarbete som behöver göras, men det är inget jag ska tänka på nu, halv elva på kvällen.

Igår var jag och T i karlstad igen och köpte förnödenheter: en vindsnurra, en grill (till kommande grillfest som jag ska ha när älsko är i Småland) och en massa städgrejer till flytten. Igår fick vi nycklarna till huset också Spännande!

Nej, nu är det bloggtorka som råder.




Simons galna (men gosiga) katt Pällööh!

Roligt

Måste säga att det är ytterst underhållande att höra på Filip & Fredrik  när de berättar om vem som är mördaren i Van Veeteren. Var väl det jag ville ha sagt. Ska ta ett bad nu och läsa tidning. Sen blir det kemiboken och sängen.

Lägger upp ännu denna bild på James Franco. Anledning: Han är så oerhört snygg!


Dubbelmoral

Sitter här och känner mig aningen upprörd, inser sedan vilken dubbelmoral det är att känna så. Det gör mig inte mindre upprörd dock. Tror och hoppas att jag inte har så mycket att oroa mig för om det nu skulle bli så.

Ikväll fick det bli lugnt, kan behövas känns det som, men tristessen tränger på, det gör den ju. Dagen har varit alltför lång och jag har varit alltför rastlös. Vid sju kom Anna och vi gick o köpte varsin glass och en cheddarpop-påse. Vi gick i snigeltakt hem, men giltig anledning dock ;) Sen spelade vi TV-spel och åt. Ja, sen har jag inte hunnit med mer. Förutom att känna mig upprörd dåra. 

 





Han är ju så fin att amn blir skakis.

 

Lördag

Hej hej

Det känns verkligen som om det vore söndag idag, men nej. Det är lördag, det känns mycket skönt. Ja, det var ju ett litet tag sen. Kan ju berätta att jag fick mycket köpt på torsdagen; ett jättesött linne (med mindre fin färg) med ett litet hundansikte på, en AC/DC t-shirt, ett par korta mysbyxor/träningsbyxor, ett par gula ballerina skor, ett par svarta byxor och ett par jeansshorts. Tror jag fick med allt nu. Efter det privade vi kläderna hemma hos frida och hon hjälpte mig att göra mig i ordning då Tobbe kom på eftermiddagen och ville leka med Peter innan vi åkte hem. Jag kände mig mycket fin, lockigt hår, fina naglar och fint smink. Min syster är mycket bra måste jag säga. Sen bar det av till byn, inte allt för rockigt vill jag lova.

Igår fyllde min katt år, så vi firade henne lite med leksaker och kattårta. Vi tvättade också och på kvällen åkte jag till Jessica. Det var trevligt att hänga lite med henne. Idag vet jag faktiskt inte. Har äntligern sovit ut iaf. Sen jag kom hem från 24 h har dygnsrytmen inte varit den bästa kan jag säga. men nu sov jag iaf näst intill skamligt länge. Men men, kan vara behövligt ibland. Jag hoppas på flytt idag, men inser att det antagligen inte kommer ske, då hoppas jag på att älsklingen hinner hem i tid så vi kan åka till karlstad. men Frida kanske ska ut, och det unnar jag henne givetvis :)

Hej ett tag

RSS 2.0